Články

Zajímavosti

Existence duše potvrzena - (komentáře)

Dana P.
ivet
22. 04. 2014 21:28

tak jo, já se spletla.
iveta
nebude mluvit?
22. 04. 2014 18:20

bude mluvit jen ten kdo přeci bude chtít.
Ruka ke smíru...ano byla podaná,já ji také přijala ale bláhově jsem si myslela že už to nebude o řešení pomluv a posuzování ale o komentářích k článkům a příběhům.
Nemluvím o sobě,mluvím jen o svobodné vůli se rozhodnout přeci.
Dana P.
ivet
22. 04. 2014 14:59

jenže to má háček. Jak dlouho se budeš bavit když s tebou nikdo nebude mluvit? A to se stát může.Byla tu podaná ruka ke smíru, ale ty jsi ji odmrštila. Mluvíš jen o sobě. To už ale není diskuse...
iveta
:-))
21. 04. 2014 21:25

vždycky záleží na mě kdy tuto diskuzi s vámi utnu ale věř,že se zatím opravdu dobře bavím.:-)

iveta
Askii
21. 04. 2014 21:19

koukám že ani ty si to dlouho nevydržel,mimochodem...vidíš tady nějaké moje zlostné a negativistické příspěvky?
Ber to tak že reaguji pouze na odpovědi...jsem tak prostě nastavená a beru to jako samozřejmost a slušnost abych odpověděla když jsem tázána.
Ten tvůj návrh se neuchytil ani u tebe jak tak koukám.:-)nelžete si do kapsy.
Askii
Garfi
21. 04. 2014 20:40

díky, že jsi lidsky reagovala na zlostné a nesmyslné příspěvky Ivety a Sylvie, ale nebylo to třeba.

Právě těmito výroky, kdy se snaží na všechny strany rozdávat to "nejkrásnější", co v nich je, se snaží rozdmýchávat další negativistické a na hlavu postavené směřování diskuzí.

Koukám tedy, že se můj návrh zatím moc neuchytil. No snad časem :-)
iveta
Bigbiz
21. 04. 2014 20:12

...to může napadnout jenom tebe ohledně těch pavouků.:-))
A tady se potvrzuje ta vynalézavost o které píšu dole,jenže příjde mi dost dětinská.
K tomu ostatnímu už se vyjadřovat nebudu.
Bigbiz
Iveto,
21. 04. 2014 19:47

vysvětli mi, proč by Garfi měla trpět méněcšenností? Podle mě je to seběvědomá, sečtělá, vzdělaná, inteligentní a také velmi pohledná žena, která má spoustu přátel a navíc netrpí nedostatkem, tak nevidím důvod, proč by měla trpět komplexem méněcennosti. Na to, mám dojem, jsou tu jiní adepti. A mám ještě jeden dotaz. Jde mi o tohle. http://www.novinky.cz/krimi/334092-straznici-nasli-v-popelnici-v-praze-jedovate-pavouky.html Nevyhodila jsi ty pavouky tak náhodou ty? Jsou totiž až nápadně podobní těm, které jsi přidala v březnu do kreseb. Holt chování exotických zvířat není pro každého.
iveta
garfí
21. 04. 2014 17:38

promiň ale trpíš jen méněcenností a to se odráží v tvém přístupu k jiným.
Proč je to pro tebe tak životně důležité co kdo o tobě poví?buď nad věcí přeci.
Je pro tebe priorita jen to,kdo a co o tobě poví a nezamýšlíš se nad tím jestli je to pravda.
Uvědom si že házíš hrách na stěnu a ten se odráží všemi směry zpět k tobě aby ti ukázal tvoji pravou tvář,protože děláš to samé jiným...bojuješ sama proti sobě!
Pokud se chceš opět snížit,tak sem okopíruj co chceš...samozřejmě že to svědčí jen o tobě.Tak se třeba někdo pobaví. :-)
Zas a opět..ignorace na které jste se domluvili ti moc dlouho nevydržela,protože utrpěla tvoje ctižádostivost.
Garfi
Hele a víš co Ivet,
21. 04. 2014 16:18

kašlu už na vše, co napíšeš, sosej si energie z někoho jiného, mě to fakt už dávno nebaví. Marně jsem se snažila, pořád jen rýpeš. Už tě skutečně budu ignorovat, jak velmi dobře radí Askii.
Garfi
Iveto,
21. 04. 2014 16:13

vždyť ty o té toleranci jen mluvíš a podívej se, co tu plodíš navdory svým proklamacím. Já mám k dispozici od Engai tvou korespondenci na skypu, to mám být taková sketa a zveřejnit ji tu, abys už přestala všem lhát?:-(
iveta
já tě totiž
21. 04. 2014 13:54

beru přesně takovou jaká jsi,ovšem ty nejsi schopná,předvádíš mi to neustále.Stále si na mě hojíš nějaké ty tvoje frustrace.Ano přesně,něco se na samotném začátku pro tebe nepovedlo a ty si to uvědomuješ a neumíš se s tím vyrovnat a proto jedeš jako mašina proti mě.
Já se snažila ti to říct ale ty neposloucháš,nechám to na tobě samotné.
iveta
gárfí to jsou tvoje
21. 04. 2014 13:44

představy...nepomlouvám,je mi to odporné a nejspíš sis z bigbizem spletla pojem o pomlouvání a faktu.
Opět jsi nepochopila moji reakci,není to o míjení ale o toleranci navzájem.
Takže každá jsme věru jiná,tak to ber tak jak to je a nesnaž se o nemožné.
Já jsem si závěr udělala a nezměním ho do té doby dokud neuvidím nějaký výsledek,zatím jste mě ani jeden nepřesvědčili,proto jsem s vámi přerušila veškerý soukromý kontakt.
Každý máme přece možnost volby,takže ano...tolerance,víš co to znamená?není to o tom abychom se míjely.
Garfi
Iveto,
21. 04. 2014 13:13

tobě není možné rozumět. Na podzim jsme si ruku podaly, ale tys mě následně-i Bigbize před Engai na skypu pomluvila, takže s tou upřímností je to všelijaké. Ale už to neřeším, jen konstatuji. Asi to opravdu není v tvých silách. Nicméně se můžeme třeba alespoň slušně míjet, co ty na to?
iveta
no když myslíš
21. 04. 2014 13:00

ruka ke smíru?já ti ji upřímně podala ale ta tvoje upřímná nebyla a není celou dobu...to neva,neřeš to,já to přijala.:-)
Garfi
Ano,
21. 04. 2014 12:32

třikrát jsme se osobně potkaly. V tom máš pravdu. ale že mě znáš, to si nemyslím. nepochopilas ani ruku ke smíru, natož, abys mě poznala.:-)
iveta
gárfí
21. 04. 2014 12:22

co se týká mě tak promiň ale nevěřím ti ani slovo z toho co jsi sem napsala...bohužel a znám tě né že né.
Garfi
Myslím, že
21. 04. 2014 11:43

vyrukovat se závistí je věc ošemetná. Poznat, že někdo má tento vnitřní pocit, aniž bych člověka osobně znala a viděla, mi přijde mimo mísu. Spíš mi to napoví něco o tom, kdo toto dokáže takto z fleku pronést. Životní zkušenost mě vede k tomu,že vidím, že spíše lidé napadaní těmito nesmyslnými obviněními jsou ti, kteří žijí po všech stránkách bohatší život. A to nejen na úrovni hmotné, ale především té nehmotné.:-) Pojďme si tu o svátcích říct něco jako: "tak a dost a teď už to zkusíme jen na úrovni", v níž bychom ostatně na esoterickém webu měli být, ne?:-)
iveta
Sylvi
20. 04. 2014 21:01

klííd,vždyť já tuším jak to je.:-)
Takový zůstanou vždycky stejní..žádnou změnu od nich nečekej.
Někde jsem kdysi četla že jediná medicína na závist je poušť bez hranic.

Sylvia
:-))
20. 04. 2014 3:59

Iveta prosim Ta to si urobila velku chybu, ze si naznacila, ze mas motorku, teraz to tu budes citat dalsi rok. On ma totiz tento neschopny sockomous problem so vsetkymi, co ho prevysuju len o par hovadin, pre neho ale evidentne dolezitych. Keby ubohy sused vedel, ze sa dostal az na ezoweb, lebo jeho zavistlivy bimbo ho pozoruje za oknom a nemoze ho vystat, tak by mu ustedril par kopancov.

Najlepsie na nom ale je, jak sa tvari, ze je nad vecou, uz asi desiaty krat tu spomina nieco o ignorovani, ale stale kvoli tomu nespi. Ked sa mu zda, ze je jeho komentar prehliadnuty, tak ho pre istotu napise este do jednej diskusie, aby sa potlapkal po ramene a do prcic furt ta spravna reakcia nechodi. Stale o tych diskuterkach kokta. Mala si mu napisat, kolko stala ta motorka, aby zase histericky vykrikoval, jak sa niekto povysuje, zakial si ju nespomenula, tak to este bolo ok, ale teraz si ho nakrkla. Ubohy ziacik sem raz napisal komentar, ze sa nema dobre, a boh chran toho, kto mu napise, ze sa nema zle. To je ohen na streche. Tieto zufale existencie budu stale pisat o anonymoch na internete, zakial co on vsade pise svoj telefon a adresu.

Ale tak aspon niekto mu tu dvihne ego, bludny Kyberlandan, co sa modli k PM, ked vidi astralnu entitu a ziarliva zenska, co aby sa pomstila, ze je prehliadana, tak si ulavuje v tychto komentaroch a ma to jak malu satisfakciu. K tomu jej sekunduje dalsi mudrc, ktory nic nenapise bez toho, aby mu to niekto nenadiktoval po maile. Takze tymto tuto fantasticku stvorku mozme nechat v iluzii, ze sa bavia a niekoho ignoruju. Hlavne tak strasne, ze je to v komentaroch k Tvojmu clanku, ale iluzia je mrcha. A iste, ze som Rolex, kto iny by takto "uspesnemu" a "velice trefnemu, rafinovamenu" pisalkovi mohol toto napisat, nez ja. Len ja. On totiz vobec neni priehladny jak sklo, ze? Sigmund Freud je asi nula oproti jeho analyze, zase pise o nejakom nedostatku, ktory si vymyslel. Sigmund by povedal, ze si ho prehadzuje na druhych, aby sa ho podla neho uspesne zbavil a doma sa radoval, jak to niekomu nandal.
Kybernaut
To bolo dobré.
20. 04. 2014 0:04

Pekný komentár si napísal, Askii.
iveta
:-))
19. 04. 2014 18:57

teda vám to jde...proti některým slabším jedincůn není ochrany,jsou totiž příliš vynalézaví a co si přejeme, tomu rádi věříme.
Nejhloupější věty začínají obvykle slovy... já jsem vždycky říkal(a),že...:-))
Dana P.
?
19. 04. 2014 11:43

kam zmizela duše ?
Askii
Kybernaut, Garfi , Bigbiz
19. 04. 2014 10:11

Zkusme si nyní věci nazvat trochu přesněji.

Kybernautovo a Garfiino podezření, že se za Ivetinými nesmyslně protikladnými názory během několika příspěvků a celkové duchaprázdnosti toho, co tu píše, skrývá problém psychického charakteru, mám již delší dobu také. Nejde jen o nesmyslné antagonismy, ale že si to Iveta evidentně neuvědomuje a její ego to považuje za normální a urputně si za tím stojí. Napadání ostatních jako duchovně zaostalých spiklenců stojících na straně zla je jedním z projevů této urputnosti.

No a co se týče Sylvie-Rolexe, tak u ní se jedná spíš o problém na bázi dlouhodobě prožívaného psychického traumatu tryskajícího zřejmě z nějakého nedostatku, kdy se její ego brání tím způsobem, že napadá všechny ostatní formou určování nadřazenosti sebe sama a podřazenosti diskutérů s jiným názorem.

Když to vezmem kolem a kolem, někdy je docela zábavné číst ty jejich nesmysly, především zlostné reakce na ironické poznámky na jejich adresu, které nejsou schopny pochopit.

Kladu si však otázku: Je toto z naší strany správné? Nemělo by nám jich být spíš líto?

Jelikož zde vystupují pouze pod rouškou anonymity a není tedy v našich silách jim adresně zajistit příslušnou odbornou pomoc, tak je jediným možným krokem, jak být humánní a nerozdmýchávat dál jejich trápení, s nimi nediskutovat. Každá reakce totiž vede k dlouhým diskuzím, které jsou ve své podstatě naprosto zbytečné a k ničemu smysluplnému nevedou. Navíc tu pak zapadnou příspěvky, které by mohly vést k nějakému vzájemnému obohacení :-(

Nedělám si iluze, že tyhle dvě ženštiny z webu někdy v budoucnu zmizí a nebudou ho zamořovat svými nesmysly nadále. Domnívám se však, že když je bude více lidí ignorovat, tak rozhodně ne v takové intenzitě jako doposud.

Znovu tedy navrhuji tyto osoby v maximální možné míře ignorovat.
Garfi
Iveto,
19. 04. 2014 8:39

opravdu si myslíš, že ty stojí na té straně světla, krásy, harmonie a pravdy a my pro vyváženost na straně zloby, nenávisti a smradu? Všichni jsou špatní a ty se s tím chudáku musíš rvát, že? Myslím, že Kybernaut i Bigbiz mají pravdu, něco v nepořádku vidím totiž taky spíš u tebe....
iveta
hej vy tam
19. 04. 2014 6:49

hmmm...je vidět že po vás opravdu zůstane jen zloba,nenávist a smrad...ale ano!i to je přeci nastavená vyváženost.
Tak nebuďte tak zatvrzelí vůči jiným osobám,dá se přeci žít v souladu i z nenávistí a zlobou,jen ji musíte trošku krotit.
Kybernaut
Paranoja.
19. 04. 2014 0:21

iveta, nemám ani najmeší dôvod byť urazený, nekľudný alebo akýmkoľvek spôsobom psychologicky rozladený. Čokoľvek môžeš sem napísať a nič ma nerozhodí, skôr ma tie tvoje "výlevy" a paranoické "šplechy" iba pobavia. Nie je pre mňa problém brať s rezervou hocikým a hocijako napísaný text. Mám taký dojem, iveta, že špatne cítiš a vnímaš. Zbytočne mi radíš Bigbiz, pravdaže s patričnou rezervou čítam niektoré dosť zábavné texty. Dá sa jasne vidieť, že poniektorý majú psychologické problémy. Nebudem radšej nikoho menovať aby som zase niekoho nerozvášnil. Ale asi to aj tak bolo zbytočné, lebo aj tak považujem za pravdepodobné, že dotknuté osoby budú zase rozvášnene písomne ziapať ostrými slovami štýlom "trafená hus zagágala". Ale to vôbec nevadí, aspoň sa zase pobavíme, no nie? A ináč, to s tým Barónom Prášilom sa mi páčilo, to nemalo chybu. :-) Vidím, že nie som sám, kto sa tu zabáva. Aj to sa mi páči ako má každému niečo docvakávať. Omyl iveta, od Kybernauta je iba Kybernaut a nikto iný. S nikým, ktorý sem píšu príspevky, nijako ináč za tvojím chrbtom nekomunikujem, ani cez e-mail, ani na Skype a ani nijako ináč. Na žiadnych taktikách proti tebe sa nedohovárame, teda aspoň ja nie a ako úprimne priznáva aj Bigbiz, tak ani on nie. Veď ho ani vôbec nepoznám a asi jediné, čo o ňom viem, je to, že je to človek mužského pohlavia, že je to "on" a nie "ona". Ale chápeme ťa iveta, že to vnímaš tak, ako keby boli skoro všetci proti tebe. Tak to už zvyčajne býva v takých prípadoch, že všetci okolo teba sú nejaký čudný, ako keby sa všetci spikli proti tebe a nikto ťa nechápe.
Bigbiz
Jaká taktika?
18. 04. 2014 23:36

Podle toho, co tak čtu, bys spíš, než do přírody, potřebovala jít do blázince, ne? Nikdo se na tebe nedomlouvá, tak buď v klidu.
iveta
no jistěéé
18. 04. 2014 21:37

že to tobě příjde vtipné když jsi stejná jako oni...tak snad už nikdo nechybí,jste tu všichni od kybernauta až po gárfí :-))
Co ještě mi povíte??nebo vlastně ne,vy jste zvyklí jinak a většinou za rohem!...vy si hlavně vyměňujete názory na mě přes skype a emaily a tam domlouváte taktiku žéé..tak to tolik neprožívejte.
Gárfí chceš taky nasměrovat do lesa? a nebo tam půjdeš dobrovolně? :-)
Garfi
a mně to přijde
18. 04. 2014 21:16

vtipné a trefné.:-)
iveta
askii
18. 04. 2014 20:45

nějak ti to nevyšlo..ale tak možná příště budeš lepší :-)
Askii
Bigbiz
18. 04. 2014 18:55

Ty již dávno nevíš, že ironie je pro některé zdejší diskutérky příliš abstraktní pojem? Takže to neřeš a šup do přírody, jak ti nakázala zdejší astrální autorita. Klidně ti přenechám její pozvání na jejich motorkářský sraz. Třeba tě v hloubi přírody naučí astrálně cestovat formou motocrosového-závoděním po lesní školce. Inu na internetu můžeš potkat ledacos :-D
iveta
bigbiz
18. 04. 2014 12:29

měl by si jít taky do přírody aby ti docvaklo,že to byla zase moje ironie...žéé? :-))
Čoveče zrovna před chvílí jsem se vrátila z lesa,sázíme totiž z bráškou stromky a to ti je taková očista!
Večer si libuji nad tím jakou práci jsem vykonala pro tu naši krásnou zem!!
A mám z toho obrovskou radost,aspoň po mě něco zde zůstane!!...a co zůstane po tobě??



Bigbiz
Já nevím
18. 04. 2014 10:52

Ale připadá mi, že to spíš Kybernaut myslel ironicky. Copak ty už nepoznáš ani ironii? Jinak Kybernaute. Ivetu musíš brát z hodně velkou rezervou. Ona je tady něco, jako takový místní Baron Prášil.
iveta
nebo doporučuji
18. 04. 2014 7:25

adrenalinové sporty..co takhle zdolat nějakou tu skálu, feráty,nebo vylézt na vysoký strom?
Nebo doporučuji katapult!ten tě katapultuje do výšky,blíž k nebesům!
Je to zážitek k nezaplacení,můžeš zkusit taky padák.Nebo větrný tunel,kde si v prostoru vyzkoušíš let jako ptááák!!
Je to super když v jednu chvíli cítíš tu euforii,je to něco jako slabý odvar vteřinky v astrále. :-))
Je to něco jako velmi slabý odvar z astrálních letůůů :-))
iveta
no tak
18. 04. 2014 7:04

chvála bohu za to že z tebe vypadla konečně pravda.:-))
Nemusíš mi zdůrazňovat že na tom začátku nejsi,to já přeci cítím z tvých všech komentářů co si sem za tu celou dobu napsal.
Z potěšeností to nemá nic společného,pouze utrpěla tvoje ješitnost,jsi uražený a to já přeci vnímám. :-))
Tak přemýšlím jestli ti spíš ten psychowalkman neublížil.
Chtělo by to více soustředěnosti...zajdi do přírody a tam se uklidníš.
Kybernaut
Geniálna majsterka.
17. 04. 2014 10:37

iveta, tak to teda chvála Bohu, že podľa tvojho názoru astrálne necestujem. Som potešený, že podľa teba nemám žiadnu "šajnu" a že nie som ani na začiatku pri tých tvojich prehnane múdrych vysvetľovaniach ako nejaká kozmická majsterka. Dúfam, že na začiatku ani nikdy nebudem a že ten začiatok bude pre mňa čo najďalej ako sa len dá. Vôbec totiž nestojím o tvoje uznanie "pani kozmická majsterka v astrálnych cestovaniach". Dúfam, iveta, že mňa a každého bude večný Stvoriteľ chrániť pred takými tvojimi príliš geniálnymi astrálnymi "vystúpeniami". Nech Boh každého chráni pred docvakaniami o čom ty hovoríš, píšeš alebo akoukoľvek formou informuješ.
iveta
zase
16. 04. 2014 22:00

špatná tvoje interpretace,domněnky a domýšlení,vymýšlení si něčeho co tam není...roubuješ bohužel ty.
Nemám v úmyslu cokoliv k tomu dodat,pravou podstatu proč jsem sem dala tento odkaz si nechám pro sebe a nebo zkus znovu přemýšlet..třeba na něco příjdeš.
Garfi
Ivet,
16. 04. 2014 21:43

článek je zajímavý, jen nevidím sebemenší souvislost s tím, co píšeš níže. To je, jakoby někdo postavil přízemní dům a ta sis přimyslela další tři patra. takto na podstatu článku vesele naroubuješ jakousi svou teorii vznikající z nepochopení toho, o čem článek pojednává.
iveta
...
16. 04. 2014 19:36

http://www.velkaepocha.sk/2014041522024/Hmota-mezi-casticemi-ma-obrovskou-energii-mnohonasobne-vetsi-nez-atomy-rika-emeritni-profesor-ze-Stanfordu.html
iveta
nemáš
16. 04. 2014 18:04

absolutně šajnu a jen plácáš blbosti..nejsi ani na začátku,začátek je pro tebe hodně vzdálený.
Až opravdu astrálně vycestuješ,pak ti docvakne o čem mluvím.
iveta
kybernaut
16. 04. 2014 14:20

ty astrálně necestuješ..bohužel.
Engai
..
16. 04. 2014 11:58

Iveto ja jsem se vyjadřovala k článku,to nemá nic společného s tím jestli já osobně věřím v to a ono.Víra není důkaz.z každé teorie vyplívá pouze to,že je to teorie,né fakt.
Kybernaut
Nepodarená komparatívnosť
16. 04. 2014 1:53

iveta, na miesto tvrdenia a hlavne na miesto tých tvojich nezrozumiteľných vysvetľovaní ti odporúčam snažiť sa viac úprimne hľadať pravdu, lebo ten, kto ju hľadá, samozrejme správne, tak ten ju aj nájde. Áno, nikto z nás nemusí mať pravdu ale ide hlavne o to, že kto je k tej pravde bližšie a kto je od nej vzdialenejší, že ktorého tvrdenia sú pravdepodobnejšie. Nemusíš mi nič názorne ukazovať a vysvetľovať a ani presviedčať, lebo je to zbytočné. Aj tak ti nerozumiem. Prepáč mi iveta, ale ani tomu, že človek by mal byť takouto nejakou "samostatnou vákuovou jednotkou", vôbec nerozumiem: http://www.eurom.cz/kontejner-koks-megavac-samostatna-vauova-jednotka. Porovnávať človeka s nejakým kontajnerom, mi pripadá dosť čudne. Potom do tých tvojich hlboko kozmicko metafyzicky filozofických vysvetľovaní prichádzajú ešte aj nejaké vonkajšie a vnútorné sily, ktoré sa niekde stretávajú a potom sa do toho zamieša ešte aj univerzálny gravitačný zákon, okorenený negatívnymi antivákuovými energiami, ktoré deformujú časopriestor. Na scénu potom prichádzajú červo dierovské brány, ktoré vie človek ľahko a hravo otvárať a z toho dôvodu počas opúšťania tela sa dotyčný vznáša a letí smerom hore, lebo sa tie sily musia nejakým spôsobom vyrovnať. Potom nejaká jedna jediná častica z nášho tela podľa teba musí mať ten istý princíp, lebo ináč by som sa zasekol o tú jednu časticu. Potom miniatúrne červie diery v každej častici nášho tela ale nie len nášho ale vo všetkom. Častice a antičastice sa stretávajú v neprázdnom fyzickom a v inom vákuu, čo je pohyb a tvorenie, vo vnútri je hustejšia hmota, energia ako tá v priestore a hneď ako sa človek naladí na meditáciu a vypľuje z tela, tak tá hustejšia energia má práve jedinečnú šancu ísť do priestoru, lebo tým zmeneným vedomím a aktivovaním čakier a v meditácií vytvorím priestor pre tie červie diery a otvorím tú bránu do vesmíru... a tak ďalej, pre mňa len prázdne a nič nehovoriace "bla, bla, bla", ktorým sa vôbec nedá rozumieť. Ospravedlňujem sa, ale asi nie som dostatočne cvoknutý alebo geniálny na to, aby som takéto skomolené vysvetľovania bol schopný chápať a rozumieť im. ... Ale som rád, že aspoň ty tomu rozumieš. ... Je mi to ľúto, ale ja ako astrálny cestovateľ vnímam úplne ináč ako ty, iveta. Áno, videl som toto: http://cs.wikipedia.org/wiki/Prof%C3%A1ze, pozorne som sledoval aj ten modro zelený obrázok prometafázy a žiadne červie diery mne a okrem teba už asi ani nikomu inému to nepripomína. Červie diery by totiž mali byť energetické priechodové tunely, nachádzajúce sa v hyperpiestore a hento všetko je predsa niečo celkom úplne iné z nášho sveta, je to biologické, nachádzajúce sa bunkách, čo sa dá vidieť s pomocou mikroskopu. Zato, že sa to podobá na nejaké rúrky, cez ktoré niečo prechádza, to neznamená, že sú to hneď červie diery. To akože aj kanalizácie, plynové potrubia a ropovod Družba sú všetko červie diery? Skús sa pozrieť napríklad aj na hríby (houby). Čo ti pripomínajú? Podľa teba sú to atómové explózie?
iveta
to
15. 04. 2014 14:13

modré je buňka kde jsou uloženy informace v DNA(tedy ten zazipovaný zip) a to zelený jsou mikrotubuly kterýma ty informace prochází a rozmnožují se,mohou se vracet,zastavit a objevit se zcela v jiné buňce a nebo na jiném místě...a vem si že vše je propojené tímto systémem jak ve fyzickém těle,tak i ve vesmíru.
A nezapomeň si ten obrázek také představit v mnohonásobném měřítku,kdy ty buňky navazují na sebe.
Je to jako ve vesmíru,naprosto stejné.
To je moje teorie :-)

iveta
nejlépe je to vidět na
15. 04. 2014 13:50

obrázku prometafáze.
iveta
kybernaut
15. 04. 2014 13:48

viděl jsi tohle?Přečti si celý článek
http://cs.wikipedia.org/wiki/Prof%C3%A1ze
Mrkni hlavně na související články a na obrázky
Prometafáze
Metafáze
Anafáze
Telofáze
a řekni mi co ti to připomíná.
Mě tedy rozhodně červí díry a spletitou síť červích děr.
iveta
od
15. 04. 2014 8:01

té doby co například lítá po obloze UFO? :-))
Nebo co si tím vlastně chtěla říct?to přeci jasně vyplívá z každé teorie...
Engai
K článku
15. 04. 2014 0:42

A od kdy teorie=důkaz?!
Askii
Kybernaut
14. 04. 2014 20:14

Jojo, psytrance, psyambient, chillout jsou mé oblíbené styly. To minimal techno je tomu vývojově dost vzdálené, ale některé principy má společné, resp. se to za těch posledních deset let, co techno scénu nesleduji asi nějakým způsobem přiblížilo psychedelii. Odkaz jsem do té diskuze dal, kdyby chtěl Bigbiz někdy pohovořit, aby si to kdyžtak po zjištění, jaký jsem šílenec ještě rozmyslel :-D.
iveta
kybernaut
14. 04. 2014 18:22

člověk je také taková samostatná vakuová jednotka.Ty síly se vevnitř i venku musí zákonitě nějak střetávat.Je to zákon gravitace na všechno i na tu nejmenší možnou částečku.
Tedy vytvoření deformace časoprostoru vyžaduje jistou dávku jakoby negativní energie vůči té co je ve vakuu.Tím chci říct že člověk jako takový je schopen tuto bránu(červí díru překonat)lehce a hravě...proto když někdo opouští fyzické tělo tak se vznáší a letí nahoru,ty síly se musí nějakým způsobem vyrovnat.
Když vezmu jednu jedinou částici z našeho těla,tak podle mě musí mít ten samý princip,jinak by si se zaseknul právě o tu jedinou částici...zůstal by si uvězněn v těle a nikdy by tvoje vědomí nemohlo vyjít z těla kompletní.Proto ty miniaturní červí díry v každičké částečce našeho těla ale nejen našeho ale ve všem.
Fyzické a ani žádné jiné vakuum není ve skutečnosti prázdné,pořád se tam střetávají mezi sebou částice a antičástice..je to pohyb a tvoření.Když to řeknu blbě tak vevnitř je hustší hmota,energie než ta v prostoru a jakmile se člověk naladí na meditaci a vypluje z těla tak ta hustější energie má právě jedinečnou šanci vyjít do prostoru,neb tím změněným vědomím a aktivováním čaker a v meditaci vytvoříš prostor pro ty červí díry,otevřeš tu bránu do univerza.
Jinak opakuji že si nepletu černou díru a ani bílou a ani červí...protože tyhle tři věci patří neodmyslitelně k sobě,jsou navzájem propojeny.
Když to řeknu blbě,tak nejdřív projdeš černou dírou a napojíš se skrz ten tunel(červí díra)a vypluješ bílou dírou do jiné dimenze,jiného světa z jiným časem,čas totiž právě ovlivňuje tamnější gravitace,je tam naprosto jiný než tady.
Je to tak že vyšleš(uvolníš)skrz tyto tři jevy svoji rázovou vlnu vědomých částic(tedy vědomí)a v tom tunelu se ta vlna střetne s tou antičásticí tak že je naprosto přispůsobena tomu jinému prostředí,prostě vytvoří opět něco jako otisk hmotné energie tvého fyzického těla,ty poly se prostě vymění a vyplivne ji bílá díra do jiného časoprostoru.Můžeš si proto tam na věci sáhnout,cítíš doteky atd.
A to samozřejmě nemluvím o tom že v tom tunelu máš spoustu možností a spoustu odboček,kam se můžeš vědomě podívat.
Vždyť ty jako astrální cestovatel to musíš vnímat přeci.



iveta
kybernaut
14. 04. 2014 7:52

každé tvrzení je jen tvrzení a nikde není napsaná a potvrzená skutečná pravda.
Jen jsem ti chtěla názorně ukázat že ani já a ty(respektive vědecké studie,které používáš) ve skutečnosti nemusíme mít pravdu.Pravda může být zcela jiná a "velmi jednoduchá".
Podle mého se ta pravda zakládá na stejném nebo velmi podobném principu.

Kybernaut
Aj ich prejavy sú známe.
13. 04. 2014 23:12

Ďakujem ti za odpoveď, iveta. To tvoje tvrdenie o tom, že miktrotubuly sú miniatúrne červie diery, som nenašiel nie len v napísanej alebo v hovorenej forme ale v nijakej forme som to tvrdenie nenašiel. Mikrotubuly som nevidel len na rôznych fotografiách (nedávam sem všetky odkazy) ale aj vo videách na videoportáli Youtube (http://www.youtube.com/results?search_query=microtubules) a aj na iných videoportáloch som ich videl a sú tam aj celkom pekné a názorné počítačové animácie. Na tých videách a aj vo vysvetleniach odborníkov, pekne badať aj všetky možné prejavy mikrotubúl. Nepovažujem za potrebné už viac vyvracať tvoje tvrdenie s ktorým samozrejme aspoň zatiaľ nesúhlasím. Askii, ďakujem ti za rady, ale nemusíš si robiť starosti o môj voľný čas.
Askii
Teda tenhle :-D
13. 04. 2014 21:23

Z určitýho pohledu musím dát za pravdu Ivetě. Začal jsi se točit an slovíčkách čili jsi chycen do konfrontace se zdejšími diskutérkami, které tento způsob trávení času zřejmě nějakým způsobem naplňuje. Pokud sem chceš psát, neměl bys jejich reakce, vždy směřující ke konfrotaci, brát vážně. Ztratíš s tím čas a nemá to absolutně smysl. Občas se zakomplexovanými reakcemi diskutérek typu Sylvia můžeš velmi dobře pobavit, ale to je asi tak vše, co můžeš. V opačném případě to bude pouze ztráta tvého času.
Askii
Kybernaute
13. 04. 2014 21:22

Asi jsi přehlídl koment z jiné diskuze: Osobně si nemyslím, že je to těžký, když vím, že je někdo k rozhovoru bezcenný, tak se s ním prostě nebavím. Ohledně inteligence je to těžší, inteligencí je několik druhů, ne jenom ta logická, která se odvíjí od bodů z tzv. IQ testu. Někteří lidé okolo mne dosahují vysokého IQ, ale po ostatních stránkách bývají dost zaostalí (rasisté, konzumeristé, egoisté). Jinak se tady dá potkat i dost zajímavých lidí, někdy bych si rád udělal čas a dal s někým pokec někde v čajce apod. No uvidíme :-)
iveta
kybernaut
13. 04. 2014 20:40

mikrotubuly jsou o spirále a kruhu(kouli)vše je do sebe vzájemně propletené a roste to jako fraktál.

iveta
kybernaut
13. 04. 2014 20:26

však ano,nikde to moje tvrzení nenajdeš napsaný,ber to tak,že je to čistě jen mé tvrzení.
Mimochodem ty ten mikrotubulus vidíš pouze na fotce,kterou si můžeš najít někde na netu,to znamená že nevidíš jak se projevuje.Jo a ještě něco...jak moje tvrzení vyvrátíš?
Kybernaut
Miniatúrne červie diery?
13. 04. 2014 20:00

To bol pekný monológ ako keby so sebou samou. ... Prepáč iveta, ale nikde okrem teba som doteraz nenašiel také tvrdenie, že by tie mikrotubuly boli "prostě miniaturní červí díry". Dokonca ani samotný páni Hameroff a sir Penrose nič také netvrdia, že by to mali byť akékoľvek červie diery alebo že by mikrotubuly mali mať niečo spoločné s červými dierami. A pritom tito vedci o červých dierach vedia podstatne viac ako my všetci dohromady. Na žiadne červie diery sa miktrotubuly dokonca ani nepodobajú, nemajú ani červým dierym podobnú štruktúru a zloženie. A ich funkčnosť je úplne iná ako červie diery a z toho dôvodu mikrotubuly nemajú ani žiadnu súvislosť s akýmikoľvek červými dierami. Preto sa ťa iveta pýtam, že z ktorého zdroja čerpáš také informácie, že tie mikrotubuly sú miniatúrne červie diery?

Tomu pojmu "zhuštěné hmotné světlo" ako tak rozumiem, že všetka hmota vo vesmíre je zhustená energia, ktorá sa zase skladá z hustených informácií, čo vyjadruje aj tento vzorec: I = E = m x c2. Mne sa ale nezdá, že my sme zhustenou energiou alebo "svetlom" (svetlo sa tiež môže považovať za istú formu energie, svetelnej energie). To sú len naše telá zhustenými svetlami alebo energiami, nie my. My sme nesmrteľné vedomia, nie hmotné telá. My sme tie kvantové informácie (duchovia), ktoré po odumretí hmotného tela vychádzajú z mikrotubúl do vesmíru.
iveta
tím že
13. 04. 2014 18:26

právě vidíte to spektrum "neviditelného" tak tím se právě stáváte multidimenzionálními bytostmi a máme k tomu dispozice všichni a to bez rozdílu.
Takže nikdo není ochuzen,stačí se jen naladit(meditovat) na tu správnou frekvenci.
Omlouvám se,omylem jsem tento komentář hodila taky k článku o barvách. :-))patří sem.
iveta
ano to světlo
13. 04. 2014 18:10

má v sobě obsaženo jing a jang...ostatně jako všechno.


iveta
vrátím se k těm světýlkám
13. 04. 2014 18:06

oni jsou v celém prostoru,všude kolem nás...není to žádný projev oční vady,totiž někteří lidé(mezi ně patřím i já) a je jich spoustu vidí právě takové to světelné zrnění(něco jako světelné hemýžící se bakterie) ve vzduchu a né jen tam ale prostě všude ikdyž jsou ve tmě a nebo mají zavřené oči.To není projev žádné oční vady páč oční lékaři si s tím sami nevědí rady,neumí si to vysvětlit,nějak to pojmenovali ale teď si zaboha nevzpomenu jak se to jmenuje.
Podle mého je to právě projev toho univerzálního vědomí,jestliže je dokázáno že vědomí je nesmrtelné a uvolňuje se do prostoru,tak to nemůže být nic jiného než právě toto.
Studovala jsem tyto světýlka strašně dlouho a zjistila jsem spoustu věcí...zjistila jsem jednu velmi pro mě zásadní věc,stačí pomyslet a okamžitě se kolem mě objeví,reagují na moji mysl.
Mění barvy,jsou zlaté,stříbrné,modré,červené,různé velikosti...celá škála barev ale ve finále se projevují jako světlo,které má v sobě obsažen také stín...nejdříve vidím tmavý bod vlnící se v prostoru,který se postupně mění ve světlo a celé to vibruje a má kolem sebe energetický obal.

iveta
zbyněšku
13. 04. 2014 17:48

a co myslíš..jak se projevuje aura?co to podle tebe je?
Vždyť je to přeci energetický obal hrající všemi světelnými barvami.
Ano je to náš otisk,něco jako světelný negativ,který je naprosto vědomý.
Vždyť když má člověk špatnou náladu,tak se jeho aura mění,mění se neustále podle naladění,podle nemocí a vůbec podle všech přirozených procesů člověka.
Ovšem taky má stabilní auru,která je právě nezaměnitelná..přesně jako to světlo(a člověk je složen ze světla),které má v sobě uložené informace na které se můžeš dostat ale pak má taky v sobě informace na které se dostat nemůžeš a tam si bytost ukládá právě ty informace se kterými se inkarnuje znovu a znovu a zároveň je doplňuje,zvětšuje ten objem těch dat a tím pádem tvoří a roste.
Ano člověk je tu od toho aby jeho vědomí rostlo,zdokonalovalo se a za všech předpokladů,k tomu slouží inkarnace.

iveta
a půjdu
13. 04. 2014 17:20

ještě hloubš...ten kdo vidí kolem sebe(a ne jen kolem sebe ale oni ve své podstatě prostupují vším i hmotou) ty světélka o kterých jsem se tady už mnohokrát bavili,tak to je právě projev toho vědomí,které se uvolňuje v meditacích(ale ne jen v nich,neb naše vědomí se uvolňuje z hmotného těla neustále),prostupují právě skrz ty mikrotubuly a uvolňují se do prostoru.Pokud člověk medituje dlouho,tak samozřejmě ty světélka vidí už běžně v stanou se součástí jeho samotného.Takový člověk ve své podstatě vidí svoje světelné vědomí,já tomu osobně říkám osvícenost.
iveta
já mám jasno
13. 04. 2014 17:12

mikrotubuly jsou prostě miniaturní červí díry,jsme z nich totiž složeni,jsme něco jako "zhuštěné hmotné světlo".
Zbyněšku věříš tomu že lidská bytost je jen projev světla?pokud ano,tak ti musí být naprosto jasné jak se světlo projevuje..rychlost světla i to že se světlo dokáže právě těmi mikrotubuly protáhnout,přejít na tu druhou stranu,může se zastavit,má svoji jedinečnou zakodovanou informaci ke které se nemůže nikdo dostat atd..
takhle to cítím.
Když si vezmeš že vědci odhalili barvu smrti a tou je svítící modrá barva( a já osobně procházím touto svítící barvou na druhou stranu při svých meditacích),když k tomu přidáš spoustu dalších a dalších poznatků(i vědeckých pro skeptiky),tak ti to zapadá do sebe jako poklice na hrnec.
Kybernaut
Mikrotubuly.
12. 04. 2014 21:10

Pána sira Rogera Penrosea, kolegu pána Hawkinga z Oxfordu poznám, napísal aj vynikajúci knihu o tom, že ľudský mozog je aj kvantový počítač, nie len biologický. Takýchto starých vedcov mám najradšej, Rogerovo telo má už asi 82 rokov. Je aj autorom takzvaných "twistorov": http://cs.wikipedia.org/wiki/Twistor. Rozhodne sa lepšie pozriem na tie "mikrotubuly" v neurónoch a skúsim o nich získať čo najviac informácií. ... A už mám nejaké základné informácie o nejakých mikrotubulách: http://sk.wikipedia.org/wiki/Mikrotubuly, http://cs.wikipedia.org/wiki/Mikrotubuly, http://en.wikipedia.org/wiki/Microtubule. Asi takto by mali vyzerať tie mikrotubuly: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a2/Btub.jpg ... Idem pátrať ďalej. ... Ďakujeme ti iveta za tento tvoj článok.

Zbyněk P., prečo by takéto najnovšie vedecké zistenia mali spôsobovať nejaké zdesenia a paniku medzi veriacimi? A medzi ktorými veriacimi? To tiež nie je jedno. Mne sa zdá, že práveže naopak, veriaci môžu byť len radi, že sa množia dôkazy ich viery o posmrtnom živote a o existencií duše ako ty sám píšeš v tvojom komentári. Problémy z toho môžu mať skôr skeptici, ateisti a materialisti. Ak myslíš, že tie informácie o reinkarnáciách môžu spôsobovať problémy u veriacich kresťanov, tak to je iné. V tom prípade už možno aj áno, alebo si na to budú musieť jednoducho zvyknúť. To skôr svätej cirkvi ako kresťanom by mohlo vadiť. Na tvoju otázku "Opravdu se reinkarnujeme, resp. naše duše?" odpovedám tak, že moje zistenia vedú k tomu, že áno, reinkarnácia a aj inkarnácia existuje.
Zbyněk P.
Do diskuse - můj názor
12. 04. 2014 18:23

Odvážná osoba, která přihodila sem tento velice zajímavý a přelomový článek, který způsobí zděšení a paniku mezi věřícími..... Vskutku odvážná osoba. Pro mne se stala nejdůležitější ta pasáž, kde je uváděno, že kvantové informace nejsou zničeny po smrti onoho jedince, ale že se ty informace rozptýlí po vesmíru.
Takže, jestli tomu dobře rozumím, tak se zde údajně potvrzuje jakoby "duše". Dobře, dejme tomu, že ano, že se tímto nepřímo potvrzuje ta "duše". Dobře, budiž! Ale tím pádem se zde na druhé straně jednoznačně vylučují, vyvrací a potírají některé teze, které jsou mezi lidmi velmi rozšířené. A jsu to následující teze:
a) narodivší se člověk automaticky získává informace údajně ze svých životů!! Ne-pravda! Pokus jasně ukazuje ten fakt, že tato teze jest nesmyslem! Nebo-li, narodivší se dítě získá do vínku informace a znalosti, ale od jiných lidí, pochopitelně kromě těch, které získá z genetického kódu! Ty jsou pochopitelně od rodičů.
b) že duše člověka se reinkarnuje do jiné bytosti a že je to zasejc ten dotyčný člověk. Další ne-pravda! A je vůbec pravda, že se ty informace rozptýlené ve vesmíru, že se reinkarnují do další živé bytosti? Opravdu? A není to spíše tak, že tyto informace navyšují obecnou lidskou informovanost a znalosti? Neboť uváděný pokus jasně demonstroval, že informace z každého zemřelého člověka se rozptýlí po vesmíru, a nikde není konstatováno, že ty informace ze mě získané se budou někdo shlukovat, vytvářet jakoby nějaký informativní chuchvalec, či informativní chrchel, který se potom, až se třeba unaví, tak že potom skočí či přeskočí na nějakou budoucí bytost!! Opravdu poněkud úsměvné až komické! Z výše uváděného jednoznačně vyplývá, že dítě, které se narodí, tak je to směska nejrůznějších informací, a to jak od rodičů z genetického fondu, tak od přehršle dalších cizích zemřelých lidí (néé z rodiny) jejichž informace se nacházely v daný okamžik v místě zrození dítěte!!
Takže na závěr: Opravdu se reinkarnujeme, resp. naše duše? Nebylo by už konečně dobré si již nelhat do svých očí a uší, a přiznat pravdu, i když je převelice těžká a tvrdá???? Pěkný den. Zbyněk P.
Jelitko
....
12. 04. 2014 16:36

jasne a tak proto ziskavame zkusenosti na tomto svete,ktere urcite pro neco dale budeme potrebovat.Zcela urcite se nezdokonalujem jen tak zbytecne.