Články

Záhady a tajemno

Google Sky odkrylo tajemný objekt. Nibiru? - (komentáře)

Luciyen
Nibiru
25. 07. 2015 12:51

Nechci být považována za nánu,co všemu věří, ale myslím si, že Nibiru alias planetka X vážně je (sakra, zní to vážně divně :-D). Každopádně, jsem na to jednou viděla dokonce i dokument zabývající se srážkou Nibiru se Zemí. Ale podle toho, co jsem vyčetla na internetu by měla jednou za 3600let proletět okolo naší planety. A postupně, by se měla přibližovat více a více protože jeho dráha se vychyluje, dokud nakonec nepřijde srážka. Nibiru by měla být větší planeta a tak by Zemi měla pohltit.
Přesné datum dalšího přiblížení Nibiru není jasné, někteří to datovali na 21.12. 2012, pokud se Nibiru vážně přiblížilo ten den, tak máme na 3600let zase klid. :-)
Přemek.Slavík
Tak jsme si
21. 07. 2015 23:08

hezky zafantazírovali, a teď jak je to doopravdy. Ta údajná "planeta Nibiru" na fotografii je TYC 1861-1988-1 (katalog TYCHO 2) ze souhvězdí Býka. Pro více informací doporučují navštívit stránku http://server3.sky-map.org/star_dss_image.jsp?ra=5.705877&de=22.6129&angle=.25, kde se po najetí myši na tuto hvězdu dozvíte další informace. Každý astronom tuto hvězdu zná.
lup
do diskusie...
6. 07. 2015 7:39

Vážení, vrátil by som sa k téme....

Čo vieme o uvedených fotografiách? V akom svetle sú robené? Viditeľné, UV, IR? Kto z nás má také znalosti z astronómie, aby mohol povedať, že na snímku nie je napr. planetárna hmlovina? Nemali sme náhodou zaručené informácie o približujúcej sa planéte Nibiru v roku 2012? A ako sa tajil jej prílet? Bol prísne tajný, vedelo o ňom len zopár konšpirátorov. A vlastne jej prílet je dodnes tak utajený, že ani nevieme, či Nibiru vôbec priletela. :-))

Kto je Shepard Ambellas? Je to astronóm, ktorý sa na nejakom observatoriu dostal k necenzurovaným fotografiám a porovnal ich s foto od Googlu? Ako inak vysvetlíme, že autor vie o sprisahaní Googlu? Veď fotky mohli upraviť na samotnom observatóriu. A otázkami môžeme pokračovať....

Opäť konštatujem, že autor originálneho článku chce byť zaujímavý. Hádam to raz s Nibiru vyjde... :-))
S pozdravom LuP