Články

Konspirace, teorie

Hledání nové planety pro lidstvo - (komentáře)

ladysss
Grush
9. 08. 2015 19:08

ale i to se děje..
Grush
Nová planeta
6. 08. 2015 17:28

pro lidstvo? Aby jí lidstvo zase obsadilo, vybydlelo, zplundrovalo a zahodilo? Jaké spoluobčany v mém okolí že mi to chtě-nechtě připomíná...?
Trochu bych to obměnil: lidstvo si nezaslouží novou planetu. Planeta si zaslouží nové lidstvo.
Ka
Luciyen
27. 07. 2015 19:26

Možná že by stačilo vědět že vůbec není potřeba být vyzváný.
Já když bych se chtěl o něco dělit/ podělit a jednoduše bych se ploto rozhodl, tak je mi to wurst jestli někdo po mě něco chce nebo nechce ptá se nebo neptá. Chápate ? ? :-D ;)
ladysss
ano
27. 07. 2015 19:20

luciyen ráda bych si ji přečetla,děkuji :-)
Ka
:-D
27. 07. 2015 19:18

Jsem to zkonil já kůň. Je to 452b :-DD
Ka
Takžé
27. 07. 2015 19:10

Prej je to Kapler-425b ták hurááá na ni. :-D
Zbyněk P.
Do diskuse
27. 07. 2015 18:44

Přátelé a diskuzníci, je překrásné číst Vaše vstupy, mnohdy velice seriózně myšlené. Proto si dovolím také přinést pár větévek na ohniště. Ptáte se pomyslně na kontakty s MMZ (tedy mimozemšťany), a jací asi budou. Mohu Vám sdělit, že kontakty už tu jsou téměř od vývinu našeho druhu, byly za éry Indie, Egypta, ve středověku, dnes, atd….. To, že o nich nic ještě nevíme, tak to je vinou některých, kteří si to nepřejí, a rádi by, abychom i nadále si jen směle o nich snili. A jací jsou? Tak na to Vám mohu zcela klidně sdělit, že to jsou bytosti, které mají také své kladné, ale i záporné vlastnosti. Tedy jsou jak přátelští, tak i agresivně výbojní! Jen se obraťte k historickým pramenům (třeba Indie), Egypt, aj., kde se uvádí, že vedly na našem pozemském nebi války obyčejné, ale i takové, při nichž ti MMZ atomové zbraně používali . A když si ještě k tomu přečtete článek na : www.matrix-2001.cz pod názvem: Odhalený vesmír − I. Díl, Zpráva pro lidstvo……., Tak si zcela jednoznačně uvědomíte, že to jsou zcela stejné „POTVORY“ jako my lidé, tedy chtiví po vládnutí, po moci, plni chtíčů, aj….. Někteří z Vás také uvádí a polemizují, jak dlouho bude naše Slunce ještě existovat, aj., hází se zde miliónama, miliardami……. Jen se skromně pozeptám: Jak dlouho že trvá dnes průměrný lidský život? 5O-7O let? Tím chci jen naznačit, že řešit něco, co bude až za milióny let a více po mé smrti, tak jest pro mne poněkud úsměvné a šaškovské! Ale budiž každý jsme nějakým. Nebylo by tedy raději lepšejším, kdy by tedy každý užíval ten svůj život pro jeho skutečné žití, prožívání všech možných emocí, lásky, atd….. Pěkný den. Zbyněk P.
Dana P.
...
27. 07. 2015 18:02

ano Ka lidské bytosti jsou velmi často omezené naprosto neomezeně :o)
(Luciyen co ta anketa? Zpracováváš nějakou diplomku?)
Ka
:)
27. 07. 2015 17:23

Měl jsem na mysli lidskou bytost s její přitomné omezení.
Ka
:)
27. 07. 2015 17:19

A právě o takové omezenosti byl ten příspěvek.
Sylvia
-
27. 07. 2015 17:19

U tej podstaty to bolo myslene bez fyzickych obmedzeni a s tym potom suvisi aj to poznanie a pristup k nemu. A myslim, ze skor ci neskor sa clovek k nemu dostane aj cez ten fyzicky filter. Obmedzenost uz aj vo fyzickej podobe je podla mna docasna, z nasho pohladu to moze ist sice velice pomaly, ale myslim, ze pride doba, kedy tieto filtre opadnu u ludi aj vo fyzickej podobe, je mozne, ze existuju fyzicke rasy, ktore davno nemaju pohyb vesmirom obmedzeny. Zatial nam zostava len raketovy pohon a par primitivnych navigacnych systemov. Preto aj pisem, ze dalsiu podobnu planetu uz takto poznavat nemam zaujem. Bolo by to to iste stale dookola.

A co sa tyka toho terminu ludska rasa, verim tomu, ze je ho mozne pouzit na bytost v akejkolvek podobe pokial prejde ludskou inkarnaciou. Mozno bytost je lepsi termin nez rasa.
ladysss
hm
27. 07. 2015 17:01

ono už omezovat se čistě jen na fyzický způsob je omezenost...a vo tom to je.
Ka
Lidská rasa
27. 07. 2015 16:42

Má podle mě jen omezenou možnost dosahovat poznání neomezených vesmírných rozměrů. TO co je neomezený není lidský.
Už jen ta omezenost pohybovat se vesmírem tak omezeným fyzickým způsobem je značné omezená.
Ka
Lidská rasa
27. 07. 2015 16:42

Má podle mě jen omezenou možnost dosahovat poznání neomezených vesmírných rozměrů. TO co je neomezený není lidský.
Už jen ta omezenost pohybovat se vesmírem tak omezeným fyzickým způsobem je značné omezená.
Sylvia
Ja
27. 07. 2015 16:04

mam trochu iny dojem z podstaty ludskej rasy, preto zasadne nesuhlasim s tym, ze ludska rasa je nedolezita a ze ludske poznanie je obmedzene. Obmedzeny je len jedinec, ktory este neprisiel na to, jak je vlastne to ludske poznanie neobmedzene. Preto spekulovat nad tym, ci sa raz dostanem na inu planetu je v podstate irelevantne, ja osobne nemam zaujem o nieco podobne jak tu. Nemam ani zaujem o dalsie hory, domy a zakrnelych tvorov, ktori sa hraju na bohov a snazia sa urcovat pravidla inym. Napriklad kam kto patri a podobne... Ludia sa dnes trasu o svojich par metrov stvorcovych, aby im ho niekto nenarusil a nie este aby rozmyslali o inej planete. Dokazem si predtavit, ze by sa zase naslo par panov Hitlerov a Stalinov, ktori by tam tie spravne/nespravne rasy odosielali. Dakujem, toto staci.

Co sa tyka mimozemskych kontaktov, to uz podla mna davno nieje hudba buducnosti, ale minulosti a dovolim si tvrdit, ze aj sucastnosti. Je jedno na jakej urovni, podla mna na vsetkych. Obmedzenost neni na mieste.
Ka
A
27. 07. 2015 15:33

Stejně tak i všichni s vnitřníma zkušenostma se rozchází. No nezaślaktulkujete. :-D
ladysss
lup
27. 07. 2015 15:20

já taky nepochybuji že mimozemská civilizace ovlivnila tu naši a stále ovlivňuje.Důkazy k tomu bezpochyby jsou!Jsou ve formě jedinečného jazyka v symbolech a znacích.
Ovšem další věc je cože to vlastně ta mimozemská civilizace je...a v tom se nejeden človíček rozchází,někdo je ovlivněn médii a někdo zase vnitřními zkušenostmi.
ladysss
lup
27. 07. 2015 15:05

rychlost světla je překonatelná hravě..jednou na to vědci v kvantovém poli příjdou.
Jinak co se týká toho mládnutí...je to o tom že například keratin a důležité epytelové buňky se doslova obnovují,regenerují.
Dana P.
já vidím jako možné, že
27. 07. 2015 14:49

se tohle už stalo. Že jsme sem byli z nějaké podobné planety přemístěni anebo pomocí DNA a použitím pozemského tvora (opice?) jsme byli pro život na Zemi vytvořeni buď jenom jako experiment anebo prostě k ověření životaschopnosti. Vzorky nebyly následně zničeny, tak jsme tu, množíme se, ničíme, drancujeme a dumáme, kam bychom se zas přemístili...jenže už nemáme/ztratili jsme ty znalosti, co měli naši prapra anebo jejich stvořitelé...
lup
Ladysss
27. 07. 2015 14:09

Súhlasím, že svetlo pozorované z vesmíru je obrazom minulosti. Spomalené starnutie je podľa Einsteina dôsledkom relativistických rýchlostí a určite nemladneš ?. Nie je však dôsledok rýchlostí, ktoré dosahuje naša kozmická technika.

O tom, že vyspelá mimozemská civilizácia už v dávnej minulosti ovplyvňovala ľudstvo, som pevne presvedčený a existujú k tomu „dôkazy“.
S pozdravom LuP
ladysss
Lup zdravím tě
27. 07. 2015 13:40

cesta do kosmu se rovná cestě do minulosti,to co tam totiž pozorujeme je už dávná minulost.Proto tam stárneš pomaleji,proto se tam buňky obnovují a doslova mládneš.Až se lidstvo naučí létat do kosmu jiným způsobem...ubude spoustu starostí okolo například kosmického odpadu.
Jsem přesvědčena že v té naší rovině chápání nelze najít žádnou mimozemskou rasu,ta se hledá jedině tak že musíme změnit charakter vnímání.
lup
...
27. 07. 2015 9:40

Neviem, či sme obaja videli rovnaký dokument, ale išlo len o teoretickú, fiktívnu planétu, fiktívnu cestu. Ale najskôr: treba si uvedomiť obrovské vzdialenosti v kozme. Pri dnešných pohonoch by trvala k najbližšej hviezde cesta desiatky tisíc rokov. Vidíme, aké sú náklady na vynesenie zopár ľudí na obežnú dráhu na zopár týždňov. K tomu treba zabezpečiť stravu, dýchanie, odpad, produkty metabolizmu, servis,.... Takže v súčasnosti nereálne pre akúkoľvek skupinu ľudí.

K ankete:
1.Áno, určite existuje. Vesmír je tak rozsiahly, že niekde sa dvojča Zeme určite nachádza.
2.Neviem.
3.Americké filmy nás kŕmia zlými mimozemšťanmi, pred ktorými nás uchráni ruka amerického vojaka. Ide o skutočný obraz mimozemšťanov? Budú určite útočný alebo sa budú snažiť nám pomôcť prekonať civilizačné problémy? Ale čo ak predsa budú útočný? Predpokladám, že keď sa dostanú k nám, tak sú na takej technickej úrovni, že si pri nich ani nevrzneme a zlikvidujú nás. Ale je tiež možné, že nás len pozorujú a nebudú sa vmiešavať do našich záležitostí − podobne, ako keď my pozorujeme mravce, včely,... A možno sú už tu. Na druhej strane ich nemusíme ani vidieť, aby nás pozabíjali, pretože mimozemský život môže mať aj formu mikróbov.
4.Pravdepodobnosť? Je otázka času, kedy sa s mimozemských životom stretneme. A môže to byť aj na Zemi.
5.Neviem. Zálečí na tom, čo človek očakáva.
6.Život ako taký, alebo iba ľudstvo? Možno oboje − panspermia.
S pozdravom LuP
Peklíčko
Vize
26. 07. 2015 22:10

Všechny tyto úvahy a relace, kam lidstvo spěje a bude-li možné osídlení jiných částí vesmíru či kontakty s jinou civilazací, mají jeden podstatný nedostatek v uvažování. Ten nedostatek je v tom, že lidská rasa zdaleka není tak cenná a důležitá,aby musela být nutně zachována.Vesmír má svůj vývoj , zákony , budoucnost nebo spíše věčnost a lidské poznání je omezené a jednou provždy bude, právě pro tu rozlehlost vesmíru je pro nás vesmír nepoznatelný.Nikdy totiž nezíská lidstvo dost znalostí o tom v jakém vesmíru jsme se ocitli, ať už evolucí tady nebo přenesením života z jiné části kosmu.Jednou vyhasne slunce, to se ví poměrně přesně, pak asi vyhasne život, tolik dosavadní úvahy . Neví se, zda tady ale lidstvo bude ještě jako živočišný druh, až vyhasne to slunce.Možná že tady budou již jen viry nebo něco nižšího, což sice za formu života považovat lze, ale aby z toho byl jednou třeba živočišný druh srovnatelný s lidskou rasou , bude vyžadovat zase miliony let vývoje a podmínky pro to asi nebudou( po vyhasnutí slunce se naše planeta ochladí a jako taková bude pro vývoj vyšších forem života nepoužitená).Jednou však zanikne i sám vesmír, nyní je ve fázi rozpínání a je předpoklad, že se jednou za miliardy let zase smrští.Ale kdy to bude? Ranný počátek vesmíru se zatím jen předpokládá na 10miliard let, možná ale vesmír je ještě starší a za 10 či více miliard se zase smrští???To prý údajně zmizí i poslední hmnota co ve vesmíru je.Kdepak, lidé by si měli uvědomit tu svou jedinečnost, zázrak, že žijeme a můžeme se radovat z něčeho tak vyjímečného jako je pozemský život. Odstranit nemoce, sociální rozdíly a nezničit přírodu, to je program, který je více důležitý než osídlit třeba skoro obyvatelnou blízkou planetu, když tato bude a bude i dosažitelná.V 21. století je v některých částech světa nedostatková i pitná voda a lidé umírající hladem.A možná nás potká střet s asteroidem a na osídlení lidstva jinou částí vesmíru ani nedojde.
Luciyen
Někdo
26. 07. 2015 13:08

se určitě najde.
Ka
:)))
26. 07. 2015 13:02

Třeba sci-fi není jejich žánr. ;)
Luciyen
Odpovědi
26. 07. 2015 12:34

Nikdo je po mě zatím nechtěl. :-D
Ka
:-D
26. 07. 2015 12:30

A uź smolíte i ty sci-fi odpovědi?? :))))
Luciyen
XD
26. 07. 2015 12:26

To nee! :-D
Ka
:-D
26. 07. 2015 11:52

Daleko zavažnějši by podle mě bylo když by jste v něm vážně uvízla. :-D
Luciyen
Sci-fi
26. 07. 2015 11:27

Nedalo by se říci, že miluji, jen jsem byla zvědavá a zajímal mě i názor ostatních. :-D
Ka
:-D
26. 07. 2015 11:10

To je jako anketa. :-))
K čemu Vám to slouží? Vy určitě milujete sci-fi. :-)))
Luciyen
Luciyen
26. 07. 2015 8:04

Ale kvůli těmto lidem, co devastují životní prostředí, musí trpět i ti co s tím nemají nic společného.

Oni spíš hledají novou planetu kvůli přelidnění, ale je tu ta možnost, že se na Zemi potom vykašlou a budou se starat pouze o tu novou. A pár let na to, by se na Zemi nedalo žít..
Dana P.
i kdyby byly
25. 07. 2015 20:43

těch vhodných planet miliony, lidstvo bez úcty a devastující vlastní životní prostředí nemá právo se stěhovat a ničit nikde jinde