Články

Knižní novinky

Nemocní z léků (Cornelia Stolzeová) - (komentáře)

Dana P.
Grush
15. 04. 2016 20:47

o jakých epidemiích mluvíš?
(Tomu, co nám servírují noviny si dovoluji čím dál víc pochybovat. Vždy se nafoukne nějaká bublina, aby se lidi dostatečně vystrašili, dost možná je to řízeno nějakou lobby farmakovýrobců? Viz virus ZIKA a všecky ty ptačí či prasečí chřipky)
Když se bude o něčem mluvit negativně, případně nebude se informovat vůbec, nikdo se nic nedoví. To platí jak o čínské medicíně, tak o léčitelích. Ale je u nás už několik seriozních lékařů, kteří léčí pomocí čínské medicíny. Jenže tisk záměrně neinformuje, přičemž každou jinou pitomost rozplizne o neúměrných rozměrů. Žijeme opravdu v divné době.
Grush
Co k tomu dodat?
15. 04. 2016 16:24

kdyby čínská medicína jasně prokázala svou funkčnost, už dávno by nahradila všechny ty "zlé a jedovaté" léky. Jenže ona nějak extra nezáří ani v Číně, ačkoliv mohla snadno svou dokonalost demonstrovat například na kterékoli z mnoha epidemií, které se tam řekněme v posledních 20 letech objevily.
Dana P.
jedy převlečené za léky
13. 04. 2016 15:44

kolikátá už je tahle knížka na stejné téma? Začíná to být omleté, přesto se jedy do lidí valí dál a vyrábějí se nové. Dnes jsem zachytila článek, že "Ministr zdravotnictví neplánuje proplácení čínské medicíny ze zdravotního pojištění" (článek s tímto názvem vyšel 13.4.2016 a je možné přečíst na stránce www.parlamentnilisty.cz) Tak tomu říkám pokroková doba....co k tomu dodat :o(