Články

Knižní novinky

Poslední naděje civilizace (Benjamin Kuras) - (komentáře)

Dana P.
Milý Zbyňku P.
28. 10. 2016 14:39

nu, to o těch odvracejících se - zde doporučím chápat jako alegorii.
Ale!! Můžeš dokázat, že fakt žádní bohové nejsou?
Jest totiž ve známé historii lidstva věrohodně doloženo, že člověk vždy potřebuje něčemu věřit, pomáhá mu to přežít. Takže někdo v Boha, jiný v bohy/síly přírodní, někdo v sebe, jiný v peníze...
Je to docela fajn než se tématu chopí skupina pomatenců a vytvoří ideologii, to už je potom o něčem jiném.
Zbyněk P.
Milá Danuš P.
24. 10. 2016 17:51

Ihned ze začátku musím popravdě napsat, že nečetl jsem žádnou jeho knihu, a proto tudíž také ani nemohu prožívati třeba to, co Ty. Ale zarazila mne Tvá poslední věta, kde píšeš, že se bohové od nás odvracejí.....! Jen skromný dotaz. Jak se od nás ti podělaní bohové mohou odvracet, když žádní bohové vlastně ani nejsou? Vždyť všechny tyto nesmysly o rádoby bozích, aj. si vymysleli "vyčuraní" lidé (následně semknuvší se do církevního kroužku, tedy pak církevníci - to aby ten efekt oblbování lidí byl umocněn a přinášel správné zlaťáčky)! A také, kdyby sis přečetla mou knihu "Věštba", tak by ses třeba dočetla i toho, že ty tzv. rádoby věštby nejsou skutečnými věštbami oznamující to, co bude ze strany přírodního procesu, ale že jsou to pouhopouhé toho, co skupinka "Illuminátů - dnešních "Globalistů" či "Amerických elit" budou s lidmi provádět a kam je záměrně budou vést! A tedy kam je povedou? Jak jednoduchá odpověď: "K chudobě, k otroctví, k likvidaci evropských hodnot, evropských států jako takových, a hlavně ke snížení hodnoty IQ - na 90! Toto číslo jest přelomové! Neboť představuje ještě přiměřenou inteligenci k práci, ale už né takovou, aby lidé zbytečně moc přemýšleli a nevytvářeli tak nebezpečí případných vzpour!! Toto je zapotřebí si uvědomit a "bohy" už nechat konečně zdechnout tam, kde patří......do propadliště dějin!!!!! Pěkný den. Zbyněk P.
Dana P.
pan Kuras
22. 10. 2016 0:39

píše zasvěceně, varuje a já po přečtení jeho knih mívám pravidelně různě dlouhá období smutku až téměř beznaděje, když sleduju, že on i jiní píší k tématu až skoro "zbytečně".
Kam kráčí Evropa bohužel všichni dost jasně vidíme....nastává soumrak a bohové se od nás odvracejí