Články

Zajímavosti

Projekt SETI - (komentáře)

Pravidelnik
Ehm!!
27. 08. 2006 16:24

Tak proc tu lozis blboune kdyz si myslis ze UFO je blbost?
snouky
2pac west side
28. 01. 2006 22:52

mě by jen zajímalo jestli je vesmír nekonečný jestli ne kde má konec?a pokud ho někde má tak zatim koncem musí bejt zase něco jeto na hlavu...v tomhle obrovskym vesmíru musí někde egzistovat život určitě!je blbost abysme byly v tom obrovskym ,nekončícim, posranym vesmíru sami.a je li pravda že tu nejsme sami zajímalo by mě jak sou chytrý, určitě dost aby neskočily natu pytomost s tim projektem...podle mě sem lítaj aby nás zkoumali a aby nás varovali před možnou zkázou!podle mě se na jechij planetě stalo něco,co nechtěj aby se opakovalo na té naší.tornáda,záplavy,jaderné války ,kdo ví...
GEmiqej
UFO je bohuzel pouhopouha blbo
10. 01. 2006 1:32

Je to blbost. Spise jde vladam o to, prozkoumavat pocitace uzivatelu a tahat z nich informace ve jmenu ochrany pred terorismem apod. Mimozemstane na tehle planete nikdy nebyly. Pokud ano, zadna vlada na svete by nemela sebemensi duvod takovou askutecnost zatajovat. Jde zkratka jen o dalsi psychologickou hru a lecku. Vesmir je vesmir. Je tedy mozne, ze tam nekde jeste nejaka planeta se zivotem je. Je to realne. Ale zadny mimozemstan jeste nikdy nenavstivil zemi. Ona zahadna telesa vznasejici se nad oblohou jsou pouhe vladami zatajovane vytvory modernich technologii (vyzkum). Hlavni roli v tom opet hraje boj proti nepratelum a nejedna se o UFO.
Misha
je to ptákovina
5. 01. 2006 17:37

Věřím, že ve vesmíru existují myslící tvorové /v tak obrovském prostoru pravděpodobnější, než kdyby jsme tu byli sami/, ale tento projekt pro obyčejné lidi nic neznamená. Jen najivka nebo pitomec si myslí, že by vědci oznámili světu "MÁME JÉÉ". Těžko říct, co by to vyvolalo, zda paniku či co...tak raději vědci budou mlčet. Tak proč s tímto projektem ztrácet čas. Stejně tak nic neoznámí lidstvu pokud se na nás bude řítil asteroid proti kterému se nedokážeme ubránit...nakonec je to tak skutečně lepší.