Články

Záhady a tajemno

Neobvyklý úkaz - (komentáře)

Karel Česenek
letící světla
5. 09. 2008 21:13

Můj otec mi vyprávěl nachlup stejný případ pamatuji si to protože byl tenkrát hodně vyděšený stalo se mu to mezi Trutnovém a Mladými Buky na nové silnici v mýstech kde se sjíždí do rekreační oblasti peklo ho tenkrát pronásledovaly tři světla do trojůhelníku myslel si že je to letadlo ,ale neslišel žádné motory.Apak stejný manévr orovskou rychlostí to zmizelo v neby ale toto se stalo v roce 1992 takže se možná vracejí.
Jirka
těleso
8. 11. 2006 14:53

Pamatuji se naten úkaz, rok snad 1978-80 pozoroval jsem jej jako malý chlapec s rodiči. Trvalo to asi 15-20 minut, bylo to vysoko na obloze, beze zvuku se to pohybovalo. Tvar trojúhelníku snad poloprůhledný nebo matný materiál (na tu dálku to nešlo přesněji rozeznat) V každém rohu (ale ne úplně v rozích, kousek od vrcholů) světla a kolem jakoby kroužily černé body nebo tečky. Po těch dvaceti minutách to poměrně zvolna odplulo za obzor. Zvolna je relativní pojem, pokud to bylo kupříkladu 5-7000 metrů vysoko, tak to byl kalup pořádný..
mariacka
diskuze
5. 11. 2006 18:27

Velmi podobný zážitok som zažila pri Šarišskom drade v r.1967Akokoľvek by som opisovala čo som videla s mojou mamou, nikto by neveril,iba ak niekto, kto niečo také videl a prežil úžas nad niečim čo do tej doby a ani potom nezažil.Bol to veľmi dojemný zážitok.
Templar
UFO
26. 10. 2006 20:35

Milá Jano,já Ti bohužel neporadím konkrétně ke Tvému případu pozorování UFO,ale jen tak všeobecně.Jedná se o tzv. UFO Belgického typu,které se prý začalo hojně objevovat v 90. letech právě na území Belgie a okolí.Proto ten název.Jednalo se o tělesa trojúhelníkového tvaru,v každém rohu měly světlo a taky uprostřed bylo světlo.Tehdy to prý viděly tisíce svědků.Mohlo se jednat o mimozemské lodě,nebo prý o tajné vojenské projekty,které ale byly vypracovány na základě havarovaných UFO.