Články

- Kontakty se záhrobím -

Odhalení skrytých schopností dětí II.
Schopnosti a dary

Jasnozřivost ( Clairvoyance ) jednoduše řečeno, je schopnost vidět bytosti, objekty, informace a vize z jiné dimenze. Tato schopnost je běžná jak u dětí, tak u zvířat. Kolikrát vás kočka či pes na něco upozornili a vy jste nic neviděli?

„Tato schopnost je nám dána od Boha a má být brána jako dar.“


Mě bylo pět let, když jsem měla první zkušenost s jasnozřivostí. Seděla jsem s rodinou u stolu a najednou jsem viděla obličeje svých dvou prababiček se rozpouštět jako z vosku. Do dvou týdnů obě babičky zemřely. Nikdo jiný to u stolu neviděl. Jako dítě mě to vyděsilo a až má babička, která jako médium působila, mě vše vysvětlila a já se přestala bát. Řekla mi, abych Boha požádala, aby mi takovéto obrazy neposílal, pokud je nemohu a neumím použít. Díky tomuto mě vidění různých tragédií jako pády letadel, autonehody, požáry či přírodní katastrofy vymizely.

Jasnoslyšnost ( Clairaudience ) - což je schopnost slyšet bytosti a informace z dalších dimenzí. Kolik dětí má svého neviditelného kamaráda, se kterým si povídá, když nikdo jiný není poblíž...

Další schopnost vnímání - Clairsentience je u dětí těžší zjistit. Člověk, který má tuto schopnost, dostává a prožívá fyzické a emocionální projekce z naší i dalších dimenzí. Pokud bude v místnosti s někým, kdo bude mít zlomenou nohu či nějakou nemoc, bude cítit to stejné, co onen dotyčný, bude cítit stejnou bolest, může mít i stejné symtomy. Tito lidé jsou právě ti, co pomáhají při vyšetřování po zmizelých osobách.

Jednou jsem si se svou čtyřletou dcerou Casey a mým přítelem ze školy, kterého jsem léta neviděla, zašla na oběd. Casey se celý den cítila výborně a najednou si u jídla začala stěžovat, že jí bolí hlava a břicho, nechtěla jíst, i když předtím byla hladová a jídla se nemohla dočkat. Po jídle jsme se rozloučili a šli domů, kde ji vše brzo přešlo. Později jsem se dozvěděla, že můj přítel chvíli po našem obědě zemřel na selhání jater důsledkem chronického alkoholismu.


( z knihy Psychic Children od Sylvia Browne )

Článek na pokračování...


Vydáno:   31. 01. 2008

Přečetlo:  2857 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): iv



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)