Články

- Kontakty se záhrobím -

Odhalení skrytých schopností dětí X.
Znaménka

Znaménka jsem začala studovat na žádost mého přítele doktora neurologie, který mě tvrdil, že musí mít určitě nějaký význam, než jen náhodnou trefu pigmentace. Tak jsem se začala některých mých klientů, v regresivní hypnóze, ptát na jejich znaménka, jestli nemají nějakou souvislost s rozenou nemocí.

Druhý den jsem na klientovi prováděla regresi do minulých životů. Klient v hypnóze vypověděl, že v minulém životě zemřel na vykrvácení, způsobené bodnou ranou nožem do zadní části pravé nohy, několik centimetrů pod kolenem. Po probrání z hypnózy jsme na jeho pravé noze vzadu, několik centimetrů pod kolenem, našli hnědo-červené oválné znaménko. U dalších klientů jsem pak došla k podobným výsledkům.

Douglas napsal o své dceři Lole, která se narodila se znaménkem srpovitého tvaru pod jejím levým uchem. Bylo ji asi kolem tří, když si na znaménko ukázala a řekla, že ji tam zasáhlo kladivo.

Cahy, syn Cody se narodil se oštěpovým tvarem znamínka v dolní části zad. Když mu bylo pět, prohlásil, že se strašně bojí nožů a odstrčil všechny nože od stolu, se zdůvodněním, že byl ubodán.


Až zase za vámi přijde vaše dítě s neuvěřitelnou historkou, vyslechněte ho, mějte otevřenou mysl, dávejte pozor na každý detail, co vám řekne. Podporujte ho a hlavně zapište si takovéto věci, později vám mohou něco pomoci vysvětlit.

Hlavně nikdy hned dítě neodežeňte, že si vymýšlí, ono už vám taky příště nemusí nic říct a nechat si vše pro sebe a už ve vás nemusí mít takovou důvěru. Hlavně jestli za vámi vaše dítě chodí, že vidí bubáky a bojí se jich, nepanikařte. Naučte ho, aby pokud se bojí, si kolem sebe představilo zářivé, bílé světlo, jako kdyby seděl uprostřed bubliny světla. Nebo zlatou stříbrnou rybářskou síť, kterou přes sebe přehodí a nic zlého na něj už nemůže. Možná se vám to bude zdát nesmyslné, ale přece jestli to pomůže, tak proč to nezkusit a já vám garantuji, že to zabere.

Buďte svému dítěti oporou, věřte mu. Pokud řekne, že za ním někdo chodí, ukažte mu rodinné album a třeba vám pak předá nějakou zprávu. To, že my tyto věci nevidíme neznamená, že neexistují. Zvířata je vidí, děti je vidí, třeba jen MY musíme víc otevřít oči!!!



( z knihy Psychic Children od Sylvia Browne )

Vydáno:   11. 02. 2008

Přečetlo:  3677 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): iv



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)