Články

- Záhady a tajemno -

Dům zdrojem neštěstí a nemocí!
Takové tvrzení není žádný výmysl ale skutečnosti, důkazy mluvící pro jsou bohužel potvrzené. Podle zprávy Světové zdravotnické organizace se jedná o velmi rozšířený syndrom. Je řeč o tzv. syndromu nemocné budovy - SBS - Sick Building Syndrome, který může postihnout jakoukoliv budovu bez ohledu na její věk. Lidé, kteří se v takových prostorách zdržují, mohou dokonce onemocnět. Ve své knize Domy, které zabíjejí, se tímto tématem například podrobně zabývá spisovatel a lékař Roger de Lafforest.

Můžete posoudit sami, zde je malá ukázka z knihy:
V pasti
Je snadné ohodnotit krásu, půvab a pohodlí domu nebo bytu. Případnému zájemci bude stačit jediná návštěva, aby si udělal představu o rozměrech a osvětlení pokojů, o jejich rozmístění, o hygienických zařízeních, hlučnosti, vzdušnosti, o výhledu do okolí... a bůhví co ještě....

Ale ani ten nejpečlivější návštěvník nebude v rozhodujícím momentě vědět, zda mu nové obydlí skutečně vyhovuje. Žádný architekt, hygienik, dekoratér nebo řemeslník mu neporadí, neřekne mu: "Pozor! Dům, který vám připadá tak krásný a pohodlný a pěkně umístěný, je pro vás nebezpečný. Budete v něm strádat. V každém případě se nejprve zeptejte nějakého odborníka, jestli bude možné z vašeho bytu ty škodlivé vlivy odstranit..."

Obyvatel, který si právě koupil nebo pronajal nové obydlí, netuší, že se dostal do pasti. Od té chvíle bude jeho osud nevyhnutelně ovlivněn čtyřmi stěnami, podlahou a stropem, mezi kterými žije, nebo dům omotává člověka sítí čar a sil, podmiňujících jeho zdraví, štěstí i budoucnost.

Ano, člověk je ve svém obydlí jak v pasti. Může se dostat do spárů neviditelných sil. Tryskají z podzemí, valí se z nebe, vycházejí ze stavebních materiálů, z linií, které navrhl nějaký nezodpovědný architekt, z tvaru předmětů, vysílajících "tvarové vlny" o různé intenzitě, ze záhadných symbolů a podob, ovlivňujících působení okultních vlivů, nebo z paměti zdí, kdteré do sebe během let nasákly všechny dramatické a tragické události, a s takovou zatvrzelostí z sebe neustále šíří vzpomínky tak nepěkné, že je dům neobyvatelný... A tak se v této rezonanční skříňce stává člověk pouhou loutkou v "rukách" nesčetných proudění.

Samozřejmě jsou i domy neutrální, které ovlivní obyvatele jen svými materiálními přednostmi nebo nedostatky. Jistě není lhostejné, jestli bydlíme v luxusním paláci nebo ve špinavé boudě, v přízemí nějaké tmavé uličky, nebo v prosluněném bytě v 7.patře, zda obýváme ve čtyřech garsonku s kuchyňským koutem nebo ve dvou prostorný čtyřpokojový byt. Takové výhody a nevýhody ale vyplývají jen z nerovnosti majetků, jsou zcela pochopitelné a není proti nim léku. Na druhé straně je možné potlačit nebo alespoň usměrnit neviditelné síly, které rozhodují o osudech obyvatel bez jejich vědomí.

Kolik lidí celé roky strádalo, kolik lidí předčasně zemřelo jen proto, že nevěděli o geologickém zlomu nebo podzemním pramenu, na kterém byl jejich dům postaven! Kolik nešťastníků promarnilo své šance a zničilo rodinné štěstí jen proto, že bydleli ve škodlivém prostředí! Jiní naopak měli štěstí jen proto, že bydleli v domě, který je svým neviditelným zářením povzbuzoval v práci, působil příznivě na jejich zdraví, obklopoval je atmosférou klidu a pohodlí.

Existují totiž i "domy pro štěstí". Obyvatel dokonale souzní se svým obydlím, kladné vibrace dosahují neuvěřitelných výšek, vytvářejí podmínky pro šťastný život, jsou zkrátka ve všech ohledech příznivé. Se stejnou silou a účinností, jako jsou jiná vlnění škodlivá.

Existuje celkem sedm příčin způsobujících nemoc nebo neštěstí obyvatel:

1. Umístění - dům je postaven na nepropustné půdě, nad podzemním pramenem nebo rudným ložiskem, nad geologickým zlomem, nad uzavřenou dutinou, v místě, kterým prochází ( z různých důvodů) škodlívé vlnění.
2. Existence "tvarového vlnění".
3. Případná ionizace vzduchu.
4. Materiály, z kterých je dům postaven, mají škodlivý původ.
5. Dům je částečně nebo zcela předmětem prokletí nebo tabuizace ( záhada tzv. svatyní ).
6. Paměť zdí, vzpomínky na minulé události otravují ovzduší domu.
7. Neštěstí nebo nevraživost jednoho nebo více obyvatel ovlivní nakonec prostředí, které pak vysílá škodlivé vlnění. Obyvatel si s obydlím vyměňuje navzájem vibrace, jejichž škodlivost vzrůstá, čím déle se opakují.

Autor Roger de Lafforest, Domy, které zabíjejí, nakladatelství Mladé léta

Je na každém z nás, nakolik se s tímto nebezpečným syndromem dokážeme vypřádat. Existují metody, jak takové domy "očistit". V takovém případě je vždy třeba odborník, který přesně dokáže zjistit, kde je závada a také proti ní účinně zakročit.

Vydáno:   05. 07. 2008

Přečetlo:  3236 čtenářů
Zdroj: http://www.superkocka.cz

Autor (vložil): Danka



Komentáře k článku...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Zlé energie vdomě či bytě
28. 10. 2010 15:48
skarabeus