Články

- Vize budoucnosti -

Návštěva jiné rasy
Bohužel, všechny zkušenosti s dálkovým viděním nebyly tak vzrušující jako Morehousova návštěva v té zlaté místnosti. Jedno z nich má něco společného s přetrvávajícím problémem naší ozónové vrstvy.

V březnu 1992 se pět dálkových pozorovatelů dohodlo, že budou zkoumat důsledky ozónového problému. Vyhlídky jsou pochmurné. K degradaci a obnovování atmosférického ozónu dochází v důsledku geofyzikálního procesu - střídání přílivu a odlivu. Ale tento proces byl překonán lidskými aktivitami.

V letech asi 2005 - 2012 bude dosaženo kritického bodu, kdy se destrukce splaší. Vulkanická činnost doslova i obrazně ozónový problém zastíní, ale snížená intenzita slunečního světla způsobí na mnoha místech pohromu na úrodě. Dojde k tomu, že vedle umělé struktury se bude vyskytovat jen velmi málo života.

Atmosféra mimo tyto „biosféry“ bude takřka antiseptická. Nebe bude rozervané a mnohobarevné. Zbývající ( přeživší ) obyvatelé Země budou bud zahnáni do podzemí, nebo do těchto obrovských klimatizovaných kopulí, z nichž každá pojme celé středně velké město. Tady budou žít děti našich dětí. Není to žádná planá výhružka.

Podle této zprávy se lidská rasa přispůsobí novým podmínkám a životu ve městech pod kopulemi. Naše těla se stanou méně přitažlivá a naopak se stanou trvanlivější.

A vypukne úsilí o návrat rostlin a zvířat na Zemi. Kromě toho dálkoví pozorovatelé předpovídají, že nás navštíví v blízké budoucnosti jiná rasa - nikoliv ze Země. I oni byli kdysi podobným způsobem ohroženi a podobným způsobem trpěli, ale ted slouží jako konzultanti, přátelé a bratři z nějakého jiného místa.

Vydáno:   10. 08. 2008

Přečetlo:  6196 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Martin X



Komentáře k článku...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ ..
3. 06. 2009 14:20
emily