Články

- Prezentace -

Reinkarnace - mýty a fakta
Světově známý jogín v ČR!
Máme pro Vás velmi radostnou zprávu a jedinečný návrh na strávení dlouhých podzimních večerů. A sice, již podruhé máme tu čest přivítat v České republice našeho přítele ze Spojených Států, světově uznávaného jogína Balakilja Das, který v rámci mezinárodního turné navštíví Českou republiku a Slovensko. Náš přítel se věnuje meditaci a józe již od svého mladého věku a již mnoho let cestuje po celém světě a dává přednášky na různé náměty z oblasti jógy, meditace a reinkarnace.Tentokráte tématem setkání bude:

Reinkarnace ? mýty a fakta



Téma pro některé kontroverzní, v jiných vzbuzující pochybnosti, ale určitě těšící se všeobecnímu zájmu. Co je to reinkarnace? Týká se to nás všech? Jaký je v tom smysl? ... Na ty a další otázky dostanete odpověď během setkání s jogínem.

Kromě teoretické přednášky je na programu zahrnuta také praktická výuka meditace. Vyučované meditační techniky můžete snadno zařadit do svého každodenního života a sami pocítit jejich blahodárný vliv na duševní pohodu a zdraví.

Pokud přednáška neodpoví na Vaše otázky, nebo si budete chtít vyjasnit své pochybnosti, budete mít dostatečný prostor na svoje otázky k nasemu hostu při konci setkání.

Zveme všechny bez ohledu na přesvědčení a úhel pohledu na svět, druh víry či vyznávanou filosofii... Jediné, co si musíte vzít s sebou je dobrá nálada a otevřená mysl.:-)

Nenechte si ujít tuto neopakovatelnou příležitost dozvědět se více o reinkarnaci, meditaci, józe a duchovním životě v brilantním podání osoby, která učí svým vlastním příkladem.


A tady konkrétní termíny setkání:

Ostrava
KDY: Úterý, 11.11.2008 od 18.00 hod.
KDE: Harmony Club Hotel, 28. října 170, Ostrava - Mariánské Hory

Brno
KDY: Čtvrtek, 13.11.2008 od 18.00 hod.
KDE: Hotel Slovan, Lidická 23, Brno


Vydáno:   11. 11. 2008

Přečetlo:  2588 čtenářů
Zdroj: http://www.medituj.cz

Autor (vložil): Badatel



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)