Články

- Zajímavosti -

Věštírna Emma
Spirituální odblokování jemnohmotných energií skrze energetická centra v těle
Je nová metoda, která příslušnou osobu odstartuje pro duchovní práci, usnadňuje její vývoj. A to v osobním životě i v duchovním vývoji. Je to velká pomoc pro člověka, který chce jít na duchovní cestu, nebo na ní již je. Člověku se mnoho věcí vyjasní, mnoho věcí propojí a on začne chápat lépe souvislosti a analogie. Věci vidí bez zkreslení. Lépe se daří meditace a veškerá duchovní práce. Po tomto odblokování následuje přestávka NEJMÉNĚ 40 dní. To je čas, kdy tělo energie uspořádá, vše se v novém projeví. Pak je-li to dovoleno, působí se z úrovně vyšší, kde je možné čistit bloky a harmonizovat energie, aby osobnost mohla duchovně růst a chápat vyšší pravdy.

Spirituální odblokování není léčení, ale energetická očista jemnohmotných těl. Spirituální odblokování se provádí s pomocí duchovního světa, který ví nejlépe co je pro dotyčného vhodné. Je to metoda úplně nová, která přichází s Věkem Vodnáře na pomoc lidem v táto přelomové době. Jejím hlavním úkolem je pomoci lidem, pozvednout svoji vibraci na úroveň Věku Vodnáře. Ostatní průvodní jevy, které se jeví jako pozitivní změny v životě těchto lidí jsou jakoby navíc. Nejsou tedy hlavním účelem této metody.

Dělá-li se Spirituální odblokování pravidelně v průběhu života, tak zmírňuje až odstraňuje rizika civilizačních chorob, včetně rakoviny. Mělo by se dělat pravidelně každoročně, aby se tělo udrželo v harmonii a civilizační choroby se nemohly rozvíjet. Když už je tělo těmito chorobami poškozeno, napomáhá Spirituální odblokování k jeho rychlejšímu uzdravení. Tím, že Spirituální odblokování uvádí tělo do harmonie, tak zároveň prodlužuje život. Aby se projevily tyto účinky, je třeba toto zharmonizování podstoupit pravidelně 1x ročně dlouhodobě. Jednou za život to nestačí. Také pomáhá jiným metodám, aby byly účinnější.

Prostředník - terapeut, který vykonává tuto metodu
Prosebník - klient, který žádá pomoc
Pomocník - duchovní bytost, která z Božské úrovně pracuje

Jak člověk prochází životem, vytváří si energetické bloky, které ho pak brzdí v jeho vývoji. Tyto bloky způsobují i fyzické choroby, někdy i psychické poruchy. Sám si většinou není člověk těchto bloků vědom a když ano, sám je neumí odstranit. K tomu jsou potřeba duchovní pomocníci, kteří pracují s Boží silou. Nelze o to však pouze požádat, protože člověk je složitá bytost a nesmí být poškozen jeho vývoj, ani narušen jeho osobní úkol. Proto zde musí být prostředník. Toto je člověk, který ve svém duchovním vývoji došel tak daleko, že je schopen se s duchovními poradci spojit a dorozumět. Toto dorozumění nemá probíhat na úrovni kyvadla, protože to přes všechny ochrany není spolehlivé. A chybné rozhodnutí by mohlo člověka žádajícího o pomoc poškodit. Prostředník musí být také člověk zodpovědný, aby svou práci dělal dobře a s láskou. Je prostředníkem. Zprostředkovává předávání čisté energie, která rozpouští energetické bloky. Je to práce náročná a pro duchovně nevyzrálého pomocníka i nebezpečná. Z aury prosebníka se totiž odstraňují i temné energie, fantómové, přivtělené duše, prokletí a černo-magické praktiky. Ty pak mohou přejít na prostředníka, když nemá dostatečné ochrany a nevědomky jim to dovolí. Proto každý prostředník musí být ke své práci školený a na konci tohoto školení dostat zasvěcení, které obsahuje ochrany a také duchovního průvodce, který ho bude v této práci ochraňovat. Tato práce má svá pravidla, které by neměl žádný prostředník překračovat v touze si svoji práci ulehčovat. Mohla by pak nastat chyba a to by byla neodpustitelná škoda.
Spirituální odblokování
Je zásah do jemných těl a čaker. Zde se nachází různá poškození a deformace, které člověk utrpí při zranění, či operaci. Fyzické tělo se zahojí a zůstane jizva. Zvláště v případě, kdy bylo nutné šití. Kdo ale zašije jemné tělo? Zde rána dlouho přetrvává a způsobuje únik energie. Někdy i po léta. A toto technika spirituálního odblokování napravuje a rány zaceluje. Při operacích dochází ještě k dalšímu jevu, poškození meridiánů. To jsou dráhy v jemném těle, kudy proudí energie. Lékař fyzické tělo zašije, ale jemné tělo nechá poškozené. Energie pak narušenou dráhou proudit nemůže tak, jak má a její proud se blokuje. A zde technika spirituálního odblokování účinně pomáhá tyto dráhy zacelit a proud energie obnovit. Zranění jemných těl, když nejsou zacelena, se mohou přenášet i do dalších životů. A tak při této metodě nacházíme v jemném těle například hrot šípu ze středověku, kterým byl tehdy člověk zraněn. A ještě dnes mu způsobuje únik energie. Taková různá zranění je možné při této práci najít a odstranit.

Jak člověk prochází životem, vytváří si energetické bloky, které ho pak brzdí v jeho vývoji. Tyto bloky způsobují i fyzické choroby, někdy i psychické poruchy. Sám si většinou není člověk těchto bloků vědom a když ano, sám je neumí odstranit. I toto odstraní metoda spirituálního odblokování. Člověk pak může lehčeji žít a snáze v duchovním životě postoupit vpřed. Toto je první fáze spirituálního odblokování, je to taková duchovní hygiena. Tuto očistu může podstoupit každý. A je to velmi vhodné zvláště když proděl operaci, úraz, nebo psychický šok. Je dobré tuto očistu podstoupit jedenkrát za rok. Jedenkrát za rok očistit svá jemná těla a doladit proudění energie je vhodné z hlediska fyzického zdraví a psychické pohody. Často se tím vyřeší i různé chronické choroby, které se jinak zdají jen obtížně léčitelné.

Ještě se provádí vyšší stupeň zásahu do energetických těl. Zde se již působí na karmické bloky. K tomuto zásahu musí být člověk vývojově připraven. Tento druhý stupeň nelze provést u každého. U koho to možné je, urychlí mu to odžívání karmy, a odstraní mentální bloky. V této fázi se z aury klienta odstraňují i temné energie, fantómové, přivtělené duše, prokletí a černo-magické praktiky. Tento zásah je rozdělen do třech úrovní a musí být povolen z duchovního světa.

Více informací viz. zdroj

Vydáno:   27. 02. 2009

Přečetlo:  2062 čtenářů



Komentáře k článku...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Lákavé
3. 03. 2009 15:37
Syraell