Články

- Meditace a relaxace -

Ho oponopono
Ho oponopono je technika léčení sama sebe a vrácení se ke stavu přirozenosti. Stavem přirozenosti se myslí stav nulový, kdy v podstatě děláme právě to, co máme a nejsme zatíženi ničím jiným. Pokud ano, tak provádíme očistu. Tato očista spočívá ve čtyrech větách. MILUJI TĚ. OMLOUVÁM SE. PROSÍM, ODPUSŤ MI. DĚKUJI TI. Pokud budeme pořád tyto věty říkat jako mantru, tak dosáhneme nulového stavu a teprve potom můžeme být úspěšní ve všech oblastech života, které vytváříme.

Já sama jsem se očišťovala jinou technikou, která ve mně vytvářela klid, kázeň a pořádek. Jak jsem ovšem později zjistila, tak jsem začala být pro některé lidi neúnosnou, protože jsem vyzařovala dokonalost. Sama jsem cítila, že bych měla do svého života vnést více lásky a technika Ho oponopono mi k tomu dokonale dopomohla. Dnes se cítím šťastná sama v sobě, protože to, co mě naplňuje je jen PRAVDA A LÁSKA.

Ho oponopono znamená odbourání negativních energií a postojů v našich životech a nechat v sobě proudit blahodárný dech božství. Je to Havaiská technika, kterou do Evropy přenesl Joe Vitale, který se učil od Havaiského mistra Ho oponopono Ihaleakala Hew Len, Ph.D. Toto Havaiské učení od nich také vyšlo v knize Svět bez hranic, která jistě stojí za to si ji přečíst. Je to technika na vytváření zdraví, hojnosti a míru.

MILUJI VÁS - OMLOUVÁM SE - ODPUSŤTE MI - DĚKUJI VÁM


Vydáno:   25. 06. 2009

Přečetlo:  6528 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Věra



Komentáře k článku...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ pro Aya
2. 09. 2009 19:26
Věra
¤ To nedokáži
22. 08. 2009 8:23
Aya
¤ hmmmmmmm
12. 07. 2009 20:09
Jaguárka
¤ Zní to zajímavě
27. 06. 2009 15:37
anub