Články

- Vize budoucnosti -

Prorok jménem Webbot
Nový, vylepšený webbot ( nyní ve verzi 2 ) je program, který je předurčen prohledávat celosvětovou síť internet a sbírat a srovnávat informace. Informace čerpá z diskusí, článků, chattů atd. Pokuď budou lidé hodně psát třeba o zemětřesení v nějaké zemi a o tomto problému budou diskutovat na internetu, webbot tyto informace zaznamená a bude s nimi dále pracovat. Samozřejmě se tato událost nesmí ještě stát, protože kdyby webbot přišel s informacemi až po zemětřesení, nebyla by to samozřejmě “předpověď“.

Webbot sám o sobě není až tak příliš zajímavý, zajímavější je, že informace, se kterými pracuje jsou od nás, běžných lidí. Z toho tedy vyplývá, že webbot sám o sobě neví a ani nemůže nic zjistit a jeho předpovědi tvoříme my všichni.

Víme tedy budoucnost? Ano víme. Jisté události jsou předpovídatelné, stačí se dívat chvilku na nějaký zpravodajský kanál a sami si dokážete udělat obrázek o dalším vývoji dané informace. Je to vlasně jednoduchá logika ve spojení se znalostí dané oblasti. To samé aplikují třeba sportovní sázkaři - než si vsadí na nějaký tým, informují se třeba o posledních zápasech, jestli hrají doma, nebo venku, jestli není někdo zraněn, jak hrál v minulých zápasech protivník atd atd. Čím více informací máte k dispozici o daném “problému“, tím větší šanci máte na odhadnutí správného, nejlogičtějšího a nejpravděpodobnějšího výsledku. Takto se dá aplikovat jakákoliv předpověď. To samé je s počasím, s výsledky voleb, ekonomikou a mohl bych asi psát do alelůja s čím vším je to podobné. Někdy si to asi neuvědomujeme, ale v našem životě se setkáváme s předpovědí pro nás samé už od dětství a budem se s ní setkávat až do smrti?

Vlastně jde jen o to správně vyhodnotit informace kolem nás. Vše co se stalo a co se právě děje bude mít na 100% nějaký důsledek, který bude mít další a další důsledek. Toto se týká spíš “jednoduchých“ předpovědí. Aby někdo dokázal předpovědět vykolejení vlaku v nějaké vesnici, musí být opět seznámen s informacemi, které svojí závažností a logickým vyústěním zaviní vykolejení. Kde však člověk tyto informace vezme je už věc druhá. Když se půjdu projít kolem kolejí a náhodou narazím na dost poškozenou, nebo uvolněnou kolej, neměl bych začít plašit s předpovědí, nebo s něčím takovým - třeba jít na nádraží a začít lidem čekající na vlak vyprávět, že jsem měl vidění ať nikam nejezděj, že vykolejí vlak - to by byla samozřejmě hloupost a ještě větší hloupost by byla neudělat nic.
Jsem Webbot a mé předpovědi pro rok 2009 jsou:
Zemětřesení: Já vidím několik *významných zemětřesení během roku 2009, některé bude k*západu, některé bude *devestating, jedno bude víc silné než zbytek. **život bude ztracený, *majetek bude poškozený, *lidi zemřou.

Celosvětové ekonomické zásoby: Já vidím moc ekonomického chaosu na světě, hromada peněz bude ztracená, práce budou ztracené, lidi budou hledat zaměstnání.

Práce budou ztracené: mnoho lidí ztratí práci.

Hlad & hladomor: Já vidím moc hladu a hladomor po celém světě, které způsobí občanský neklid v *mnoha lokalitách, *život bude ztracený, *majetek bude poškozený, *lidi zemřou.

Bytová bublina: Trh bytů bude stále zkoušet prodat domy.

Tsunami: Já vidím několik *významných Tsunami během roku 2009, někteří bude *západu, někteří bude *devestating, jeden budou víc silný než zbytek. **život bude ztracený, *majetek bude poškozený, *lidi zemřou.

Zvýší se výtržnosti: Já vidím mnoho výtržností všude po celém světě, občanský neklid v mnoha lokalitách, *život bude ztracený, *majetek bude poškozený, *lidi zemřou.

Tornáda: Já vidím několik *významných Tornád během roku 2009,některá budou k *západu, některá budou *devestating, jedno bude víc silné než zbytek**život bude ztracený, *majetek bude poškozený, *lidi zemřou.

Obamamánie: Mnoho lidí ztratí důvěru a budou proti Obamovy dělat shromáždění všude po USA a EU. **život bude ztracený, *majetek bude poškozený, *lidi zemřou.

Obamamánie opět vstane : Keith Olberman, Chris Matthews a Katie Curic budou pospolu rozhodovat že Obama je “lepší než John F. Kenedy a Abraham Lincoln dohromady“ a udělají ??boudu?? na bývalé prezidenty ROM rejstříky (leden 21., 2009)

Teroristické útoky se zvednou: Já vidím mnoho teroristických útoků po celém světě, smrt a ničení v *mnoha lokalitách, *život bude ztracený, *majetek bude poškozený, *lidi zemřou.

Záplava: Já vidím několik *významných *masivních záplavových událostí během roku 2009, některé budou k*západu, někteřá budou *devestating, jedna budou víc silná než zbytek. **život bude ztracený, *majetek bude poškozený, *lidi zemřou.

Cubs budou stále ještě ztracené existence: Já vidím Chicago Cubs,že nezvítězí ve světové sérii v listopadu. **život bude ztracený, *majetek bude poškozený, *lidi zemřou.

Lance Armstrong vyhraje Tour de France- 2009: Já vidím Lance vítězství a Francouzů kňučení “Ca mdloba chier“ po dobu šesti měsíců . **život bude ztracený, *majetek bude poškozený, *lidi zemřou.

zdroj:abovetopsecret

Vydáno:   03. 07. 2009

Přečetlo:  4183 čtenářů
Zdroj: http://nostradamus.blogz.cz

Autor (vložil): Atlantis



Komentáře k článku...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ xDDDD
9. 09. 2009 20:18
CMC158158
¤ blbosti
10. 07. 2009 9:02
Montrey
¤ .
7. 07. 2009 6:11
Deepblue
¤ webbot
4. 07. 2009 10:15
omnitronic
¤ re:
3. 07. 2009 10:00
Jarda