Články

- Bytosti světla -

Archandělé bytosti světla
Obřad realizace přání
    Ve splněném přání, které vytrysklo v hloubi určité duše, aby proniklo do duchovní sféry a tím aktivovalo svou realizaci, je zakotven zcela konkrétní záměr, podporující další rozvoj a pokrok na naší pozemské stezce. Proto každé potlačené přání vytváří blokádu vlastního vývojového procesu a zpomalení cesty za světlem.
    Ve výše uvedeném je obsažena přímá výzva, abychom dopřáli sluchu svým nejhlubším touhám a poskytli jim možnost, aby se mohly vyjádřit a rozvinout. Naše vyslyšené touhy vyvolají pohyb, který se postará o přetvoření a o nové strukturování života. Proto máme ve své moci podporovat, pomáhat a povzbuzovat tento přirozený postup růstu a zralosti tím, že budeme naslouchat svému nitru a že podle toho budeme jednat, je-li s ním naše svobodná vůle v souladu a je-li na to připravená.
    Dostáváme se nyní před bránu, která je vstupem do oblasti působící jako úrodná půda pro realizaci našich přání. Touto branou však není snadné projít. Otevře se pouze tomu, kdo vlastní ten správný klíč. Proto je tato kapitola tak důležitá. Pojednává totiž o tématu, které bylo odjakživa velkou záhadou. Toto téma mohli blíže zkoumat a pokusit se o jeho vyřešení pouze takzvaní "vyvolení". Z vůle našeho Stvořitele jsme svobodnými, hrdými a nepoddajnými bytostmi, které jsou si vědomy své moci a důstojnosti, jakož i své vlastní tvůrčí síly. Tuto sílu také používají, aby mohly vést život v plném lesku svobody a nezávislosti. Potlačování důstojnosti člověka a ovlivňování jeho svobodné vůle je vzdáleno tomu, co Bůh ve svém plánu zamýšlel. Proto teď nastal čas, kdy si musí všichni ti, kdo se cítí čímkoli omezováni uvědomit, že Bůh dal každé duši moc. Tato moc jí zaručuje, že v souladu se svým předurčením může uskutečnit vše, co zaznívá v jejím nejhlubším nitru, aby se probudila a vysvobodila z předlouhého spánku trvajícího tisíce let. Ten má nyní dospět ke svému konci.
    Pro duši tudíž nastane čas, kdy spatří svůj nový den a nalezne věčnost neomezenou prostorem a časem. Zde je cesta k našemu k cíli a z toho také plyne, že naše vnitřní přání a touhy s ní bezprostředně souvisí a pomáhají urychlovat náš vývoj. Duše pak konečně dospěje k probuzení, jež je v vesmírném plánu nazýváno "věčnou blažeností".
    Proto se především archandělé starají o to, abychom se probudili z naší letargie a vládli svému kormidlu tak, jak bylo stanoveno. Nejlépe tak jako zařízení pro cílevědomé a správné nastavení směru, abychom dosáhli cíle v nejlépším a nejkratším termínu.
    Mnozí z nás si to však neuvědomují a připustí, aby jejich kormidlem otáčeli jiní a určovali tím, kam má vést naše cesta. Zde je na místě zastavit se a uvědomit si závažnost situace. Žádný člověk nemá právo určovat jinému směr jeho cesty životem, nebo jej ovlivnit tak, že svou cestu změní, aniž by sám chtěl. Stojíme tak na křižovatce života - jedna cesta vede ke svobodě, druhá naproti tomu k mnoha dalším zkušenostem a poznatkům, které musíme mít, neboť je budeme později potřebovat. Chceme se nyní obrátit na každého, kdo v tomto jasném a zřetelném pokynu uzřel světlo naděje - světlo, které ozáří vaši cestu, abyste mohli najít klíč otevírající bránu ke svobodě. Byl odjakživa nazýván "kamenem mudrců". Dával člověku moc získat zkušenosti, které mají pro duši nesmírný význam.
    Tento vytoužený "klenot" však nelze získat jen tak jednoduše. Získá jej pouze ten, kdo velice věří ve stvořitelskou sílu Boha a také v tvůrčí sílu svého vlastního ducha a v duchu tohoto poznání se dává do práce, aby realizoval přání vycházející z hloubi jeho duše.
    Již jsme hovořili o karmické vazbě a o potřebě nejprve ji očistit, než se může uskutečnit materializace ve smyslu velkého díla. Je to předpoklad, který je nutno splnit a stále respektovat, aby vše mohlo proběhnout v dokonalém pořádku a vyváženosti.
    Nyní chceme přejít k té části, která popisuje proces realizace určitého přání. K tomu je nutno poznamenat, že tato pomoc patří všem, kdo v sobě nesou světlo, denně je používají a vysílají, aby tím lidstvu poskytli laskavou službu.
O knize
Andělé jsou v kurzu. Ale to jim neubírá nic na jejich původní síle, kterou je možno zažít, když se jí lidé začnou oddávat a otevřou se pomoci a podpoře. Andělé jsou pomocné ruce světla, po kterých člověk vděčně sáhne. Dodávají hledajícím naději, že mohou být spolutvůrci svého bytí a ne otroky nežádoucího osudu, který neodpovídá plánu jejich vlastní duše.
    Autorka zde popisuje podstatu sedmi velkých archandělů a jejich moci poskytnout nám pomoc, když jim otevřeme svá srdce a zaměříme na to své vědomí.
    Sedm barevných paprsků z bílého světla představuje jemnohmotné spojení s vyšší sférou archandělů a slouží jako mosty, které nám umožní vstoupit do přímého kontaktu s archandělem a zažít jeho laskavou náklonnost.
    V této knize najdeme řadu cenných podnětů, jak pozvat archanděly, aby se stali našimi průvodci životem a my mohli pocítit jejich pomocnou ruku. K tomu patří mimo jiné i materializační rituál, ceremonie realizace přání, návod k harmonizaci systému čaker, magnetizace jemnohmotného silového pole a stejně tak i zvýšení energie pomocí denní pečeti, drahokamů a zvuků. Závěr tvoří nádherná energická meditace archandělů.
    Tato kniha je hodnotným dárkem pro všechny ty, kteří touží na své cestě za světlem po spirituální pomoci, aby mohli lépe rozpoznat svůj cíl a rychleji jej dosáhnout.

Z knihy Archandělé bytosti světla od Waltraud - Maria Hulke

Vydáno:   03. 10. 2010

Přečetlo:  3950 čtenářů
Zdroj: http://www.tenno.karvina.info

Autor (vložil): Miriam



Komentáře k článku...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Krásné
10. 10. 2010 19:41
Eleenia