Články

- Kontakty se záhrobím -

Magie a záhady
Vždycky jsem měl rád magii a záhady. Jsem člověk, co se nebojí jít sám v noci lesem. Ale někdy se mi doma stane, že z ničeho nic dostanu neuvěřitelný strach. Začnu se klepat jako osika a krve by se ve mně nedořezal.

Často mám pocit, že mě někdo drží za krk, nebo za rameno. Nemyslím, že by to byl strach z duchů. Ale připadá mi to, jako že by se mnou chtěl někdo komunikovat.
Mnohokrát se mi stalo, že jsem něco položil na nějaké místo a pak jsem to našel někde jinde. Tyhle věci se stávají nejspíš jen lidem, kteří na duchy a astrál věří.

Znám mnoho lidí, co si hráli s černou magií podle nějakého návodu, který si stáhli z internetu, nebo někde vyčetli. Nikdo z nich si už s tímto dále nezahrával po pár bezesných nocí. Noční můry, které měli, nedokázali popsat, natož je k něčemu přirovnat.

Malinko se sám zabývám Faustem. No, posuďte sami, herci ve filmech, co hráli Fausta, do dvou let záhadně zemřeli. Ale to už odbíhám od tématu.

Co se týče těch duchů, jsem si jist, že jsme s nimi všichni v kontaktu, někteří z nás si to uvědomují a někteří ne. Ale jedno je podle mně jisté, že tu s námi duchové jsou z určitých důvodů a neměli bychom zbytečně upoutávat jejich pozornost, když budou potřebovat, tak se ukáží, nebo ozvou sami...

Vydáno:   10. 08. 2006

Přečetlo:  2330 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Nuridius



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)