Články

- Bytosti světla -

Doteky bytostí jemněhmotného světa
První, kdo mě navštívil, když jsem byla hodně smutná, byli delfíni. Pluli tiše a klidně s velrybami kolem mé hlavy, když jsem se procházela jarní přírodou. Objevovali se i za oknem mého bytu. Začala jsem se zajímat a ptát, co to všechno znamená. Měla jsem štěstí, že jsem potkala člověka, který mi potvrdil, že se mi to nezdá. Dozvěděla jsem se o telepatických schopnostech delfínů a jejich léčivé písni:

Pokud duševně strádáte, můžeme na požádání utišit Vaše trápení a naplnit Vás štěstím, radostí a probudit Vaši intuici. Když se smějete, zapomínáte na své problémy a nemoci. Naslouchejte naši písni, která přináší štěstí a rovnováhu.

Další jemněhmotnou bytostí byla vodní víla, kterou jsem zahlédla ve vodě. Jmenovala se Potočnice. Jednou mě Potočnice požádala o čtyřlístek. Potřebovala štěstí, tak jako my lidé, když máme před sebou nějakou zkoušku. V té době jsem měla nemocnou nohu, a přesto jsem se belhala se čtyřlístkem k řece a vhodila jej do vody. Později mi bylo vysvětleno, že jsem to mohla provést energeticky. To je: v představě.
Také občas vídávám na poli za domem létat a dovádět draky. Ti ohlašují radostné události. Jsou to veselé, hravé a moudré bytosti.
Při kontaktu s bytostmi jemněhmotného světa není třeba fyzický kontakt. Pokud na ně s láskou myslíme, přijímáme jejich pomoc a jsme za ni vděční, zažívají i ony pocity uznání a naplnění.
Cítí se dobře i v našich domovech, kde vládne klidná a láskyplná atmosféra. Poletují kolem nás při mihotavém světle svíček, zapálených vonných tyčinkách, při meditacích. Víly milují radostný pohyb, zpěv a tanec a jsou všude tam, kde my lidé vyjadřujeme svoji tvořivost. V našich domovech můžou žít i skřítci.
Pokud nám však jejich blízkost způsobuje nepříjemné pocity, požádejme je s láskou, aby odešli. Někdy nás prosí o pomoc. Ptejte se, co potřebují? Pokud ale není ve vašich silách a možnostech jim pomoci, vlídně je požádejte, aby hledali pomoc jinde.
Jsou všude kolem nás, i když jim necitlivými zásahy do přírody ubíráme životní prostor. Mizí lesní louky, mokřadla, tiché a hluboké lesy - jejich domovy.
Dopřejme si v dnešní uspěchané době čas sami na sebe. Zklidněme mysl a začneme vnímat doteky jemněhmotného světa.
Nemusíme se bát, jestliže uvidíme něco zvláštního. Berme to jako dar rozšířeného a obohacujícího vnímání světa jemněhmotných bytostí.

Hodně štěstí a lásky přeje Jana

Vydáno:   16. 08. 2006

Přečetlo:  3434 čtenářů



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)