Články

- Zamyšlení -

Vzkaz - Rišiové
Milovaní přátelé.

    Tato slova jsou určena těm z Vás, kteří jste pochopili, nebo stále zřetelněji na základě vlastních zkušeností chápete, v jak významné epoše se jako lidstvo nalézáme.

    Změny, kterými procházíme, můžeme vnímat na povrchu našeho vědomí a prostřednictvím médií a osobních kontaktů můžeme stále znovu vstřebávat, že tento proces je radikální, ale velmi jemný. Ještě lépe můžeme zachytit proces proměny naší civilizace jsme-li duchovně vyladění. Jsou to právě spirituálně vyzrálí lidé, kdo nás upozorňují, že proces změn zasahuje především sféru našeho vědomí a myšlení.

    Aktivita geomagnetického pole naší planety se mění. Tuto změnu nepociťujeme ani tak fyzicky, jako spíše psychicky. Také naše myšlenky jsou hmotou a jsou velmi citlivé na právě probíhající změny gravitačního pole Země. Tyto změny probíhají neustále a vedou nás k přirozenému stavu, kdy se naše myšlenky nemohou zhmotňovat v míře, na níž jsme zvyklí. Uvnitř nás tak vzniká tak prostor bez obsahu, který u jedinců a společností zvyklých neustále myslet a na základě myšlenek produkovat vede k pocitu prázdna. Výsledkem je pak zmatek, deprese, pocit neschopnosti realizovat svůj život na základě procesu myšlení.

    Naše západní civilizace je vybudována na myšlení. Již málokdo je zvyklý setrvat v myšlenkově pasivním stavu, v tichu a prázdnu. Z tohoto důvodu jsme a budeme svědky narůstajících aktů iracionálního a destrukčního chování. Můžeme říci, že katastrofou naší civilizace bude a je naše neschopnost žít bez myšlenek a jejich produktů. Můžeme říci, že naši společnost zahubí naše vlastní myšlenky. Všechny fyzické katastrofy budou pouze výsledkem tohoto procesu.

    Již nyní se mnozí z Vás mohou přistihnout ve stavu, kdy nejste schopni soustředit se na více činností najednou, nebo na činnosti, které vyžadují více myšlenkového soustředění. Nejste jediní a také lidé ve vašem okolí tomuto stavu podléhají. Ve společnosti tak narůstá nervozita a agresivita. Nejste schopni odpočinout si způsobem, na který jste byli zvyklí. Televize, média a další společníci našeho soukromí nám přestávají podávat uspokojující dávku myšlení. Jsou také odrazem našeho stavu v tomto procesu a proto spíše koncentrují narůstající depresi. Lidé kolem Vás budou pomalu umírat na stereotyp a dokonce při činnostech, které dosud bezvadně ovládali. Bude vzrůstat počet dopravních nehod, sebevražd, vražd. Klesne produktivita a jakýkoliv pokus direktivně a zákonně řešit tyto problémy bude pro svou myšlenkovou složitost pouze dalším vražedným nástrojem.

    Ptáte se jak můžeme tento proces pochopit a využít a jak můžeme přežít tuto velkou proměnu našeho světa?

    Především radikálně zjednodušte sami sebe a svůj život. Odpojte se od světa myšlení a vstupte do světa prožitků, doteků a citů. Nebude to jednoduché, protože na jednoduchost nejste zvyklí. Nebude to jednoduché protože nejste zvyklí mít svůj život pod kontrolou jinak než prostřednictvím svých myšlenek. Musíte se vydat, odevzdat a pochopit, že přežít můžete nikoliv prostřednictvím plánů, ale dokonalé intuice a bezpečného pocitu pramenícího z odevzdání se. Musíte stále vědět, že jste na správném místě a ve správném čase. Přestaňte hovořit k sobě a ostatním o tom, co „byste chtěli“, ale hovořte k sobě a druhým laskavým, ale rozkazovacím způsobem: „Toto chci, toto udělej, děkuji?“ Tímto způsobem budete schopni projít i těmi nejnebezpečnějšími situacemi. Denně cvičte alespoň půl hodiny až hodinu pobyt v naprosté samotě, pokud možno v přírodě. Meditujte obrazy a symboly a nechte se jimi vést. Ritualizujte svůj život! Vše v sobě a kolem sebe převeďte do jednoduchého a transparentního způsobu sdělování. Pečlivě si vybírejte barvy svého oděvu, změňte svá gesta a slova! Stravujte se skromně avšak výživně. Žijte za všech okolností své nejvnitřnější já a nikdy s neobracejte k minulosti.

Rišiové

Vydáno:   20. 08. 2011

Přečetlo:  1866 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Bhrigu



Komentáře k článku...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ re Garias
9. 09. 2011 13:24
Romana1
¤ ..
23. 08. 2011 11:04
garias
¤ Moudré myšlenky
23. 08. 2011 10:34
Romana1
¤ Pro Bhrigu
22. 08. 2011 13:15
Zbyněk P.
¤ pěkný článek
21. 08. 2011 13:38
LuboshekZ
¤ -
21. 08. 2011 11:23
daiterr
¤ Grushi
21. 08. 2011 11:05
Dana P.
¤ Dobrá rada:
21. 08. 2011 10:07
Grush
¤ je pravda
20. 08. 2011 19:45
Dana P.