Články

- Zamyšlení -

Solara - surf report pro září 2011
    S tím, jak jsme nastoupili do Super rychlíku měsíce srpna, bylo zmáčknuto tlačítko RESET a všechny aspekty našeho života se začaly přestavovat na větší Pravost. Získali jsme naprosto nové vnímání toho, kdo jsme, proč jsme zde, a co je skutečné. Srpen nás zavezl na pokraj zázračné Nové Země. Otevřel pro nás naprosto novou éru. Mnozí z nás začali cestovat na naprosto novém frekvenčním pásmu energie, které nás nese do úplně nových destinací s naprosto novými druhy zkušeností.

    Prožíváním Nového Pravého Života se noříme neskonale hlouběji do Ultra Větší Reality. Nejenže vytváříme nové vzory, přestavujeme nebo přeskupujeme vnitřní a vnější životy; JEDNÁ SE O KOMPLETNÍ VYMAZÁNÍ VŠEHO, CO JSME SI MYSLELI, ŽE VÍME. Tyto změny jsou tak hluboké, že je to skoro jako osídlování nové planety. Mění se tím všechno, co vidíme kolem sebe; mění to, co cítíme, co si myslíme, jak se navzájem ovlivňujeme i to, co a jak děláme.
Změny se zrychlují!
    Ačkoliv jsme srpnem projeli v super rychlíku, září má dokonce ještě větší akceleraci. Tento měsíc vnímáme naprosto odlišně s tím, jak přináší hluboké, dalekosáhlé změny jak na vnitřních tak vnějších úrovních. Září je měsícem Zrození mnoha úrovní. Je to měsíc, kdy jsou otevřené dveře k našim Novým Pravým Životům. Pro některé to představuje naprostý přerod.

    Protože rozrážíme dveře k našim Novým Pravým Životům, naše Nové Životy se stále více pročišťují. Vpadnou do našich životů jako obrovský meloun padající z nebe. Mnozí z nás objeví, kde jim bylo určeno žít a někteří budou povoláni k tomu, aby se přestěhovali na nová místa. S konečnou platností naskočila Zelená našim Novým Pravým Životům a jakmile jednou pevně nastavíme souřadnice na Pravost, množství elementů zapadne na své místo. Během tohoto měsíce se nám představuje mnoho nečekaných a neobyčejných nových příležitostí Téměř neustále se projevuje to, co chceme a potřebujeme. Věci se dějí lehce a správně.

    Vstupujeme do úplně Nové Země se zbrusu novýma očima a s novými názory. Přicházejí k nám překvapující spojení bez toho, abychom je museli vyhledávat. Odhaluje se mnohé z Nového Směrování a to je naprosto skvělé. Učí nás to jak žít a fungovat v realitě, která se neustále mění. Až se seznámíme s velkou částí Nového Směřování, nepůjde pouze o změnu způsobu, jakým všechno děláme, ale bude to i extrémně pohodlné. Dá nám to nový pocit svobody a naplnění.

    Součástí Nového Směřování je objevení toho, že již nemusíme pátrat po tom, co nejvíce chceme nebo potřebujeme. Místo toho, jestliže stojíme v Centrálním bodě SPRÁVNÉHO ČASU - SPRÁVNÉHO MÍSTA jako Praví Celiství, vždycky to k nám najde cestu. To neznamená, že nemusíme dávat pozor na praktické detaily života; znamená to, že přebíráme zodpovědnost a děláme co je potřeba, vždy když je to zapotřebí. A zatímco začal být čas tak pružný, že už přestává být pociťovaný jako reálný a ve vzrůstající míře se zrychluje, musíme vložit celé své bytí do rozšířeného TADY a TEĎ, protože nic jiného neexistuje.

    Právě jsem to zažila v Mexiku. Když jsem tam byla před několika lety, koupila jsem huipily a rebozy (dlouhé tkané oděvy a šátky). Když jsem tam byla naposledy, konečně jsem zjistila, z jaké vesnice pocházejí. Protože jsou tak nádherné, vždycky jsem chtěla tuto vesnici navštívit a koupit jich více. Před několika dny jsme do této odlehlé vesnice podnikli pouť. Po několikahodinové jízdě jsme tam konečně dorazili jen proto, abychom zjistili, že jen velmi málo jejich tkaných výrobků bylo dostupných v místě, kde byly vyrobeny. Po tak dlouhé cestě to bylo velkým zklamáním. Hned následujícího dne jsem zjistila, že obchod ve městě, kde jsem bydlela, jich nabízí mnohem více než vesnice, kde byly vyráběny. Několik jsem si jich koupila, ale neměli je v barvě, kterou jsem nejvíce chtěla. Nechali jsme v obchodě telefonní číslo pro případ, že by jeden získali. Asi za hodinu nám z obchodu zavolali, že tkadlec z vesnice právě přinesl výrobek v barvě, kterou jsem sháněla. To všechno mi připomnělo, že už nemusíme pátrat po tom, co chceme. Pokud to bylo pro nás zamýšleno, tak to k nám přijde. Najdeme to, co potřebujeme přímo před námi.

    Nechat z našich životů vymizet aspekt hledání je velkou úlevou. Nemusíme pátrat po ničem; nemusíme shromažďovat žádné další vědomosti; Nemusíme s sebou vláčet nevyslyšená přání. Čekací období je za námi. Konečně můžeme odpočívat a zvyknout si na poznání Pravé Celistvosti, toho, že jsme vždy V PRAVÝ ČAS NA SPRÁVNÉM MÍSTĚ.

    Když na život nahlížíme svěžíma novýma očima, mnoho aspektů našeho života se jeví naprosto odlišně. Zdá se, jako bychom sundali brýle se zašpiněnými skly a najednou VIDÍME, co je kolem nás. VIDĚNÍ NEVIDĚNÉHO je vidění toho, co je již zde a co jsme nikdy předtím neviděli. Toto VIDĚNÍ NEVIDĚNÉHO nás posouvá na velmi expandovanou novou úroveň. Čím více VIDÍME NEVIDĚNÉHO, tím hlubší Krajní Pravá Skutečnost prostupuje do našeho současného okamžiku. Když se tak stane, závoj se rozpustí a my objevíme více vrstev toho, co je opravdu zde v Expandovaném TADY a TEĎ. VIDĚNÍ NEVIDĚNÉHO se děje, když jsme pevně zakotveni v Centrálním bodě SPRÁVNÝ ČAS - SPRÁVNÉ MÍSTO. Když VIDÍME NEVIDĚNÉ, dodává to našim dříve černobílým starým životům zářivé barvy. Naše Nová Země je zaplněna novými detaily, informacemi, elementy, lidmi, událostmi, zvýšeným vnímáním a hlubším porozuměním, jaké jsme nikdy dříve neměli. Činí to současný okamžik mnohem naplněnějším a nekonečně smysluplnějším.

    V září začneme zavádět tyto nesmírně expandované nové představy do našich každodenních životů. A spolu s tím se dramaticky změní všechno, co cítíme a prožíváme! Přinese nám to zkušenosti, které jsou mimo naše předchozí očekávání, která nás naplňují smyslem pro zázraky a hlubokou vděčností. A co je překvapivé, všechno to budeme pociťovat jako nesmírně přirozené.
Překlopení
    Protože otevíráme dveře do našich Nových Pravých Životů, všechno se začne překlápět do rozšířené Ultra Větší Reality.

Zde je má představa, kterou jsem viděla jednou z rána:

    Na temném a rozbouřeném nebi se prostírají bubliny obsahující jasnou modř oblohy se zářivým slunečním svitem. Do těchto bublin s modrou oblohou se potřebujeme přenést, protože jsou to světy, kde žije Pravá Celistvost. Když začneme tyto bubliny plné modré oblohy osídlovat, naše vnímání podstoupí pozoruhodnou proměnu a obrátí se naruby. Všechno se překlopí na správné místo. A tehdy uvidíme, že teď žijeme ve světě jasně modré oblohy, který má v sobě malé bublinky temného a bouřlivého nebe. Tyto temné a bouřlivé bublinky představují mizející světy duality. Takovýmto způsobem opouštíme umírající svět duality a přesouváme se do našich Nových, Pravých Životů. A to je přesně to, co mnozí z nás dělají právě teď...
Shrnutí září 2011
    Září se nám chystá přinést nesčíslná překvapení a pro mnohé i téměř okamžitou změnu. Ve vzduchu i ve svém těle můžeme pociťovat silný pocit očekávání a vzrušení, protože přichází něco ohromného. Tentokrát je tento mocný pohyb vpřed tak silný, že nám skoro bere dech. Neděsí nás, ale naplňuje respektem, úžasem a nejhlubší vděčností. Konečně vstupujeme na území těch Nejdivočejších Snů.

    Mnoho lidí zažije ohromné zrychlení uvědomování si, které je osvobodí ze spárů duality. Přihodí se to lidem, kteří nikdy neočekávali, že se změní. Bude to lavina lidí, kteří se tento rok probudí, díky tomu, že zmizí závoj. Stane se to v masívním měřítku, bez ohledu na to, kde se tito lidé v této realitě na své duchovní stezce právě nacházejí. Přijde to jakoby odnikud. Tento posun ve vědomí zahrnuje nechání odejít zastaralých, na dualitě založených, konceptů „Dobra"a „Zla". Nic už více není černé nebo bílé. Až se tak stane, budeme vyléčeni z našich minulých zkušeností a starých podmíněností.

    Tento měsíc budou pozemské energie pokračovat ve své pomoci prováděním hlubokého čistění planety. Toto je velice potřebná hlavní očista, která odplavuje většinu z nahromaděných pozůstatků duality.

    Ve stejné době probíhá tato očista a čistění i u nás na osobních úrovních. Naše emoce jsou stále čistější. Mnoho vzorců chování, které si s sebou po dlouhou dobu neseme, najednou zmizí. Mnoho složek, které nám bránily, abychom byli opravdoví, se téměř bez jakékoliv námahy, odlupují. Prostě už v rámci naší osobní matrice jednoduše neexistují.

    Příchod září neznamená, že všechno najednou začne být snadné a že všechny naše problémy zmizí. Spíše je to o tom, že naše vnímání a reakce na tyto situace a problémy se dramaticky změnily. Jsme si stále vědomi extrémních výzev plynoucích ze situace ve světě a z našich vlastních osobních problémů, ale nyní dokážeme ustát větší celkový pohled na to, co se skutečně děje. Uvědomujeme si, že každá překážka znamenala ochranu před jednáním, které bylo mimo koncept SPRÁVNÝ ČAS - SPRÁVNÉ MÍSTO. Každou situaci, která před námi stojí, teď řešíme s naším plným vědomím jako Pravý Celistvý a řídíme se při tom Moudrostí svého Srdce. Tak nalezneme požadovaná řešení, která budou nová a neotřelá.

    S příchodem nových energií si nemusíme být jisti jak je kompletně zapracovat, ale ony se okamžitě cítí velice pohodlně. Pokaždé, když se snažíme dělat věci postaru, je to do očí bijící. Pokaždé, když nenasloucháme Moudrosti svého Srdce, cítíme, že scházíme ze své cesty. Stále potřebujeme mnoho přizpůsobení se vědomí, že všechno teď bude snadné. Občas přepínáme vpřed a vzad mezi naším starým já a naším novým způsobem dělání věcí a našimi Pravými Já a novými způsoby dělání věcí. Je to jako rozdíl mezi dnem a nocí mezi tím být Pravým Celistvým nebo naším starým já. Je toho stále mnoho, co jsme plně nepochopili, a přece teď víme, že je to tak správně. Volné spočinutí v tomto pocitu správnosti vyžaduje malý trénink.

    I když teď kolem nás víří chaos, už se nás tolik nedotýká jako dříve a nemá ani vliv na naši rovnováhu. Naše oddělené životy se budou cítit mnohem více propojeny, zatímco situace planety se bude pociťovat v té vřavě mnohem silněji. Lidé mají nyní v sobě spoustu strachu, ale my se změn kolem sebe nemusíme bát. Místo toho, tyto změny s LÁSKOU vítáme a víme, že VŠECHNO JE V POŘÁDKU. Sedíme jako Tiší Pozorovatelé a po celé planetě podporujeme rezonanci Pravdivosti.

    V září budou mít mnozí z nás pocit, že definitivně přistáli jako Praví Celiství. Je to proto, že je přítomno více složek bytí Pravým Celistvým. Nejen, že se vynořujeme jako Praví Celiství, ale začleňujeme tento zdokonalený stav Pravosti do všech aspektů svého života. To mění starý příběh, který jsme předváděli v našem starém evolučním labyrintu a nyní začínáme naprosto novou knihu o novém evolučním labyrintu, který se nachází mimo mapu Poznaného. Nastal čas, aby z nás náš nový příběh vytryskl a rozlil do celého světa.

    Ti, kteří jsou zvyklí kontrolovat nebo plánovat své životy, nyní zjišťují, že to již nefunguje; Už neexistuje kontrola nebo plánování. Ti, kteří nečinně seděli stranou, teď zjišťují, že už to není možné. Teď cítí nový příliv energie, který je pohání k tomu, aby se vrhli do akce bez svých minulých strachů, které snad postrádají.

    Čas pro učení a pozorování již dávno uplynul - teď nastal čas pro ČIN. Nastal čas, použít všechno, co jsme se naučili k tomu, abychom vyšli do světa jako Praví Celiství a dali najevo svou přítomnost. Věci mohou být a budou hektické. Přijdou bouřlivé vody a divoké karty budou opravdu divoké. Věci budou často náročné a zkušenosti nemusí být příjemné, ale to všechno vede k něčemu velkému. K něčemu, co jsme nikdy před tím neviděli.

    Zatímco září otevírá dveře k vybudování života, po jakém opravdu toužíme, musíme si uvědomit, že naše Nové Pravé Životy nejsou vždy tím, co jsme očekávali, ale jsou takové, jaké na velmi hluboké úrovni doopravdy potřebujeme. Život se stává více odpovědí než reakcí. Vystoupíme ze svých očekávání a jen tak, s naším vrozeným mistrovstvím, pojedeme na vlnách tohoto Mega Kvantového Surfu. Můžeme vystoupit do našich Nových Pravých Životů. Konečně můžeme dělat to, co běželo měsíce a roky na pozadí naší mysli a v našem srdci, že víme, co doopravdy chceme, ale báli jsme se to udělat, protože to není „praktické" nebo nás jakákoliv na strachu založená výmluva držela zpátky.

    Září přináší různým lidem různé zkušenosti. Jestliže stále vycházíte z pozice strachu nebo duality starého světa, potom osvobození ještě nemusí přijít a je ještě třeba udělat spoustu práce. Pokud vycházíte z perspektivy bytí Pravým Celistvým, potom bude září měsícem okamžité proměny, kdy se všechno před vámi otevře a s báječnou lehkostí zapadne na své místo.

    Jakmile jednou došlo k ukotvení energií Desáté Brány, mnoho z nás nakonec vystoupí ze svých ulit, rozpustí to, co zbývá, co nám zabraňuje v žití jako Praví Celiství. Mlha, která nás obestírala, se pročisťuje. Někteří budou na svých nově zvolených místech zakotveni pevněji. Září nám přináší ten nádherný pocit završení minulosti, zatímco se vynořujeme na nádherné Nové Zemi jako Pravé, Autentické Bytosti.

S ČISTOU PRAVOU LÁSKOU SRDCE

Solara

S hlubokou vděčností za vaši inspiraci a vhled:

Alanah, Almut, Ankasha, Anna Maria, Antares, Arbaline, Bon,
Christopher, Doug, Emanáku, George, Joseline, Inger, Keenuane, Laya,
Liv, Lucia, Malcolm, Maria, Nicole, Paula, Petra, Rene, Ron,
Samantha, Sebastian, Sharon, Srishti, Solissa, Theresa, Thilo, Ursula,
The NVISIBLE * 11:11



--------------------------------------------------------------------------------

Rozsáhlá, transformační stránka, kde Neviditelné se stává viditelným
http://www.nvisible.com
Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Iva M. (www.transformace.info ). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.


Vydáno:   09. 09. 2011

Přečetlo:  1647 čtenářů
Zdroj: http://www.transformace.info

Autor (vložil): Danka



Komentáře k článku...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ ...
18. 09. 2011 23:16
MidnighT91