Články

- Zamyšlení -

Solara - Výňatek ze Surfreportu na říjen
    Říjen je silný měsíc 'A Mu'a, kdy se mnoho záležitostí znatelně posune. Třebaže budeme celý měsíc velmi zaneprázdnění, úroveň intenzity nebude tak divoce mimo plán jako během několika minulých měsíců.

    Říjen nám přinese mocný příval Ho'o Pono Pono. Mnozí se cítí donuceni Dělat Věci Správně úroveň po úrovni. Tím, že stále více obýváme stále se rozšiřující Novou krajinu, jsme nakonec připraveni opustit všechny podvědomé motivace, emocionální berličky, omezující přesvědčení, skryté kapsy strachu, sebe-sabotáž a staré způsoby jak věci dělat.

    Nyní jsme ponořeni do mocného proudu, který nás tlačí k Cílové čáře naší staré cesty. Nejenom, že se nemůžeme z této rychlé vody dostat, ale ani nechceme. Plavání v tomto silném proudu je pro nás právě teď naprosto perfektní. A víme, že skutečně potřebujeme dokončit tento konečný sprint ke konci umírající skutečnosti založené na dualitě.

    V této době se vše stává reálnější nebo alespoň náš pohled na věci se stává reálnější. Je to něco o divokosti a intenzitě a narážení do skal v rychlém proudu našich Posledních mil, což je však něco, co potřebujeme. Je to sdírání vrstev starých zvyků, zastaralých názorů a roků pachtění se a slz. Paraziti iluzí, kteří obklopovali naše bytosti ztrácejí své sevření nás a odpadávají.

    Mnoho elementů našich životů pociťujeme současně jako ultra reálné i nereálné. To se děje proto, že nyní spojujeme své bytí se značně rozšířenou krajinou. Tato směs reálna i nereálna nás udržuje, abychom se neztratili ve velkém množství věcí, které se dějí kolem nás. V našich životech se projevují urgentní situace, které si žádají naši okamžitou pozornost, ve kterých si myslíme, že je to ta nejhorší, nejnepříjemnější možná doba. Avšak tyto možnosti jsou právě to, co teď potřebujeme ze všeho nejvíce. Nemohly by být lepší.

    Silně pociťujeme, že věci, které byly dlouho zaseknuté se konečně pohnuly kupředu velkou vlnou 'A Mu'a, která se teď plně fyzicky projevuje. Mohou tu být prvky, které byly aktuálně zaseknuté nebo prvky, o kterých jsme předpokládali, že jsou zaseknuté. To je ve skutečnosti jedno, protože pocit zaseknutí byl náhle odstraněn. Rezavé kolečko zamrznuté na své staré pozici bylo naolejováno a teď se točí bez námahy; soukolí, které se zaseklo na překážce, bylo teď uvolněno, aby se dostalo na své správné místo.

    Říjen je měsíc prohloubení, které od nás vyžaduje, abychom byli super-poctiví a opravdoví ve všem, co děláme. To vyžaduje, abychom v sobě průběžně vyrovnávali rovnováhu a udržovali smysl pro harmonii v každém okamžiku, nezáleží na tom, co se děje kolem nás. V časech, kdy se můžeme cítit jako provazochodci na riskantně vibrujícím laně, pečlivě kladoucí nohu před nohu, zatímco jsou na nás házeny pomeranče, komety, květiny, bomby a sloni, abychom žonglovali zatímco jdeme.

    Svět a národní události mají spíše vyumělkovanou, nerealistickou kvalitu jako ve filmu.Teď je můžeme vidět/vnímat jako zoufale vytvořenou iluzi, aby se lidé poštvali proti sobě a udrželi se zaháknutí v dualitě. Během této doby se otevírají vaky dlouho dobře uzavřené negativní energie.Toto vše jsou symptomy Posledních dnů kolabujícího systému reality. Musí teď vyjít najevo, aby mohly být z planetárního matrixu odstraněny.

    Další důležitý vývoj je upuštění od starých příběhů. Tyto staré příběhy jsou vepsané a uložené v našich fyzických, mentálních a emočních tělech. Mnozí prožívají vnitřní konflikt mezi starými a úplně novými příběhy, které jsou na začátku. To se děje proto, že starých příběhů se musíme zbavit dříve, než budou moci být vepsány nové. Pokud stále máme vazby na své staré role ve svých starých příbězích a váháme, zda je nechat odejít, nemůžeme začít své nové příběhy. Naše nové příběhy jsou součástí našeho věčného Nekonečného příběhu a tkví v nesmírně větší míře Opravdovosti než naše staré příběhy. Čekají na nás, abychom je začali psát. Vše, co je třeba udělat, abychom se chopili pera …
Solara

www.nvisible.com Solařin kompletní surf report na na ŘÍJEN 2012 a týdenní aktualizace jsou k dispozici za poplatek v angličtině, němčině, maďarštině, portugalštině, ruštině a španělštině. Objednání na stránce www.nvisible.com Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Andrea L. (www.transformace.info ). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Vydáno:   28. 10. 2012

Přečetlo:  1352 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Danka



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)