Články

- Knižní novinky -

Smysl života (Doreen Virtue)

    „Vaše zájmy a záliby doznaly v poslední době určitých změn a to, co vás dříve zajímalo, vás už nepřitahuje. Jste také citlivější vůči energiím lidí, s nimiž trávíte svůj čas, a místům, kam často chodíte. Potřebujete laskavé pracovní prostředí, kolegy, kteří jsou vám oporou, a vstřícný práce. Potřebujete také profesi, ve které se budete cítit dobře a která dá smysl vašemu životu.

    Tato karta k vám přichází, protože vás současný styl práce je příliš tvrdý pro vaši stále vnímavější duši i tělo. Je načase, abyste si to uvědomili a zařídili se podél toho. Někdy je možné pracovní prostředí zlepšit, pokud máte podporu ostatních kolegů. Je dokonce možné inspirovat ostatní ke změně tím, že vy sami si vypěstujete optimistickou a veselou povahu.

    Je velmi pravděpodobné, že karta naznačuje změnu zaměstnání….“ Změnu směrem k laskavějšímu prostředí i za cenu, že přijdete o materiální výhody toho, co máte nyní.

    Zajímavé. Pro mě však šokující, připadala jsem si docela fajn, šťastná za svůj obor (neb ten původní by mě zabil za pár dní) ačkoliv nesmírně unavená. Karty však ukazovaly na nutný odpočinek a nějak divně rozjitřenou vnímavost.

    Druhý výklad, který mě těmito kartami zaujal, byl pro ženu, která se tvářila velmi zoufale. Nevěděla jsem o ní nic, a přesto mi vyšel výklad velmi silný, mířený na děti a zvířata. Snad sociální služby, útulek pro zvířata? Prostě nic, čím bych jí dala naději na lepší finanční zázemí. Reakce mě překvapila. Tato žena se s velkými díky rozpomněla na své dětství a zcela jasně si uvědomovala, kam jí srdce táhne. Jen to vše v sobě nějak potlačovala. Vzpomínky to byly nádherné a tak silné, působící celou její osobností, že jsem se nedivila tomu, když balíček karet vybral snad všechny jediné karty týkající se zvířat a dětí.


    Doreen Virtue, Ph.D., je velmi oblíbená spisovatelka, která pracuje s říšemi andělů a elementárních bytostí. Je známá také z televizních pořadů jako Oprah, The Wiew, Good Morning America a dalších. Kromě toho přednáší a vede workshopy po celém světě. Další informace najdete na www.AngelTherapy.com Narodila 29. března 1958 a jako Beran by mohla více, než kdo jiný být realistkou. Jenže od dětství vídala anděly a mluvila s nimi. Komunikace však nemusí být vždy o slovech, jak píše ve svých knihách. V některých svých publikacích se svěřuje i se svým nelehkým životem, obdobím, kdy byla nemilovaná, tlustá a s nulovým sebevědomím. Vystudovala několik neakreditovaných vysokých škol v oborech psychologie a sociologie a k pomoci ostatním jí to táhlo už od dětství. Konvenční psychologie jí ovlivnila natolik, že začala o svých schopnostech i sama pochybovat a nebrala v potaz varování andělů před přepadením. V roce 1995 jí však na parkovišti přepadli dva ozbrojení muži. Jí se však podařilo přivolat pomoc a zachránit sebe i auto, které jí ti dva chtěl patrně ukrást. Od té doby přijala tuto svoji schopnost definitivně do svého života a předává ji dál.

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing, 2012, www.synergiepublishing.com



Vydáno:   02. 12. 2012

Přečetlo:  1943 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Renata Petříčková



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)