Články

- Videa -

David Icke - Lev Již Nedřímá
David Icke - Lev Již Nedřímá 1/4, CZ titulky, HD
    Přednáška Davida Ickeho z roku 2010. První část: "Mé jméno není David Icke".

    Žijeme v Matrixu? V úvodním dílu David Icke odvážně a emotivně přednáší o tom, co je skutečnou podstatou reality, co je nám utajováno a jaké jsou praktiky a motivy kontrolního systému. Terorismus v našem pojetí neexistuje. Proč farmakologické koncerny nemají zájem na lidském zdraví? Dozvíte se také, jak pracuje vědomí, jaký je náš skutečný potenciál a co skrývá pravá mozková hemisféra. Natočeno v Brixtonu O2 Academy.



    Druhá část přednášky Davida Ickeho z roku 2012 - Saturn, Měsíc a kontrola. V čem spočívá konspirace iluminátů, pokrevních linií a reptiliánů? Vše již funguje (mnohdy bez našeho vědomí) tisíce let a je překvapivé, že by do toho mohl být zapleten i Měsíc a Saturn. Natočeno ve Wembley aréně v Londýně.

    Upřesňuji, že skutečný název tohoto dílu je Remember who you are 2/4 (Vzpomeňte, kým jste). Obsahově je tento díl téměř stejný, jako původní Lion sleeps no more 2/4 (2010). Avšak tato nová přednáška z roku 27.10.2012 pojímá všechny předchozí myšlenky a přidává jich mnoho navíc. Vše je více obsáhlé, aktuálnější, propojenější. Proto jsem si i dovolil pokračovat v názvu "Lev již nedřímá", ačkoliv tomu tak skutečně není. 3 část fantastické přednášky Davida Icke. Nezapomeňte se podívat i na závěrečnou 4 část. Poslední část fantastické přednášky Davida Icke.

Vydáno:   28. 12. 2012

Přečetlo:  1969 čtenářů
Zdroj: http://www.youtube.com

Autor (vložil): Peter



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)