Články

- Knižní novinky -

Tak se přání stávají skutečností (Laura Day)


    Byla jsem zvědavá, co tato americká autorka poradí čtenářům na cestě za jejich sny. Nebo jen prostě za šťastným a naplněným životem. Je vzorem pro Brada Pitta, Demi Moore nebo Jannifer Aniston. Autorka bestselleru Vítejte v krizi! Nečekala jsem nic méně komerčního, než kdy jindy. Ovšem Laura Day se postarala o to, aby mi její metody v hlavě začaly převracet mozek naruby. Stala se nezapomenutelnou.

    Tedy, mohl za to mohl název její metody: TELEPATIE TĚLESNÉHO TEPLA.

To je určitě zapamatováníhodné!

    V podstatě tu nejde o nic převratného. Důsledné a pečlivé uvědomování si sebe samých, svého těla, vciťování se do těl a pocitů jiných, to může být příjemnou součástí rozvoje vlastní osobnosti. Když už nic jiného, vytříbí nám to soucit s ostatními. Ale název, který tomu autorka dala, možná úplně nejlépe ilustruje představu toho, o co tu jde. Tělesné teplo se nejsnáze spojitelné s člověkem a jeho vyzařováním.

    Laura Day tvrdí, že díky tomu si zostříme své vlastní smysly, naladíme se na telepatické schopnosti svého vlastního těla a duše. Ostatně ohledně telepatie jsou tu zajímavé věci, v podstatě všichni neustále vysíláme i přijímáme telepatické vzkazy, vědomě i nevědomě. A i naše vlastní rozladění z nějakého důvodu, smutek a deprese zdánlivě bez příčiny může být důsledkem toho, že na nás někdo ve špatném myslí nebo nám tento stav přeje. Nebo nás jeho informace k nám vysílané skličují, ale sami nejsme schopni rozklíčovat, co je příčinou smutného stavu.

    Naopak i my sami neustále k jiným lidem vysíláme myšlenky. Ostatně zneužít metod vidění do jiných lidí, situací či se posunovat v čase, je relativně snadné. Snad i proto tu Laura Day neustále upozorňuje na mezníky, za které už NE. Vrací nás zpátky a vysvětluje, proč si tím ublížíme především my sami.

Dálkové vidění

    A to je vůbec zajímavý fenomén, který můžete doma cvičit jakkoliv.

    „Dálkové vidění vám umožní cestovat nejen v prostoru, ale i v čase. Můžete něco vidět takové, jaké je to teď, ale můžete také vidět už dokončenou budovu, jak se staví (to je užitečné pro řešení problémů s předstihem), nebo dětský pokoj své matky (možná vám to pomůže vymyslet pro ni dokonalý dárek k šedesátinám). Když se rozhodnete pozorovat určitou lokalitu bez přesného určení času, obvykle vnímáte „vidění“ takové, jaké je v tom okamžiku, kdy cvičení provádíte. Často se to stává ve spánkovém stavu, kdy se ve vzdálené lokalitě děje něco, o čem potřebujete vědět.“

    Stejně tak lze silou své vlastní energie a vizualizace léčit své tělo, léčit druhé a na energetické úrovni se snažit ovlivnit v podstatě jakoukoliv situaci. Příklady z praxe Laury Day tu jen dokreslí představu a myslím si, že minimálně vás to uvede v pokušení něco z toho zkusit.

    Laura Day je zkušená poradkyně, která své intuitivní metody vyučuje po celém světě a zároveň pracuje jako konzultantka ve významných firmách a společnostech. Je autorkou bestsellerů a objevuje se v mnoha celonárodních televizních pořadech, např. v show Oprah Winfreyové, i v jiných médiích. K Lauřiným klientům patří významné celebrity, vědci, úspěšní obchodníci a profesionálové z různých oborů. Laura pořádá kurzy a přednášky po celých Spojených státech amerických; žije v New Yorku.

Vydalo nakladatelství Eminent, 2013, www.eminent.cz

Vydáno:   04. 06. 2013

Přečetlo:  1530 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Renata Petříčková



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)