Články

- Knižní novinky -

1Q84: Kniha 3 (Haruki Murakami)
Soutěž ukončena. Výhercem se stávají paní: Věra Arnoštová, Eva Pavlíčková a Olga Fabiánová, gratulujeme.
Zodpovězte soutěžní otázku a TŘI Z VÁS vyhrají knihu
od nakladatelství Euromedia:
1Q84: Kniha 3 - (Haruki Murakami).
Soutěžní otázka:
V kterém roce získal Haruki Murakami Cenu Franze Kafky?

a) 2001
b) 2004
c) 2006


Soutěž bude probíhat od 17. 10. 2013 do 25. 10. 2013. Ze správných odpovědí vylosujeme tři z vás, kteří dostanou zmíněnou knihu: 1Q84: Kniha 3. Správné odpovědi posílejte na email: admin@esoterikweb.cz a nezapomeňte napsat celou vaši adresu.

Ke každé správné evidované odpovědi přiřadíme pořadové číslo a prostřednictvím třetí osoby se bude losovat z daných čísel zde. K výherním číslům si přiřadíme adresu a výhra může putovat k vám. Po skončení soutěže zveřejníme pouze jména vylosovaných výherců. Adresy nikomu neposkytujeme ani nearchivujeme a po skončení soutěže budou všechny vymazány.


Děkujeme H. Krausové za poskytnuté knihy do soutěže.



1Q84: Kniha 3
Haruki Murakami

    Knihou číslo 3, která při prvním vydání v Japonsku zaskočila čtenáře jako nečekané překvapení, se završuje devět měsíců, které spolu s protagonisty Murakamiho románu strávíme v jiném světě roku 1Q84. Opět dostáváme možnost potkat své staré známé hrdiny. Tenga Kawanu, mladého matematika a spisovatele, vidíme definitivně řešit jeho vztahy s otcem. Jeho dávnou lásku oproti tomu pozorujeme v období velkých změn a sledujeme, jak se pouští do krajně nejistého podniku. A ještě někoho tu sledujeme: jednu z postav minulého dílu, která tu tentokrát dostává svůj samostatný prostor k akci i promluvě. Jednání všech tří se vzájemně prolíná a mnohovrstevný děj románu tak pomalu ale neodvratně spěje ke svému rozuzlení a konci. Nebo spíš k novému začátku?
Vydala: Euroemdia Group k.s., Odeon
Více na: www.bux.cz/knihy/90316-x1q84-kniha-3.html
Koupíte v knihkupectví nebo na: www.bux.cz

Vydáno:   17. 10. 2013

Přečetlo:  1581 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Administrátor



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)