Články

- Videa -

Umíte ovládat svoji mysl a nebo mysl ovládá vás?
    Když jsem se před velice mnoha roky začal věnovat magii, tak jsem zpočátku vůbec nic nechápal. Četl jsem třeba vynikající knížky od Františka Bardona a nevěděl jsem proč se to či ono dělá. Potom už jsem začal různé věci chápat, ale opravdu jsem to začal chápat, až když mě to vysvětlil můj učitel. Magie je v podstatě ovládání sil, které dnes není dovoleno veřejně znát. Jinak na tom není nic nadpřirozeného. Je to fyzika.

    Zajímavou věcí u toho je, že musíte mít pod kontrolou své myšlenky. Zkuste si udělat malé cvičení. Dejte si do hlavy jednu myšlenku a podržte ji tam 10 minut. Nesmí tam přijít žádná jiná myšlenka a tato myšlenka musí být po celou dobu jasná a silná. Potom zkuste na stejnou dobu myslet na cokoliv, ale nesmíte myslet na tu myšlenku, na kterou jste mysleli před tím. A třetí cvičení opět na stejnou dobu je, že musíte udržet naprosto prázdnou mysl a nesmíte myslet vůbec na nic. Toto je nejtěžší.

    Ze začátku je to naprosto nemožné, potom to začne být čím dál lehčí a potom už je to naprosto přirozené. Ale proč se toto vůbec cvičí? Odpověď je jednoduchá. Váš mozek je velice silný vysílač a má možnost působit na hmotu, na události a dá se říci na vše. Pokud na něco myslíte, tvoříte energetické pole a něco okolo sebe měníte. Může vám to být k užitku, ale také vás to může hodně poškodit. Záleží na tom, co vysíláte. Toto je skutečně velice důležité a lidé co vládnou nechtějí, abyste toto věděli.

    Nyní se ale podívejte, jak s tím zacházíte. Vezmeme třeba sledování televize. Televize je šiřitelem negativních zpráv a negativních emocí. Zkuste se na to zaměřit a uvidíte. Zprávy kdo koho okradl, zabil, nebo nespravedlivě odsoudil. Filmy kde se neustále střílí a zabíjí. Podobně i počítačové hry. A bylo by to na dlouhé povídání a je toho hodně. Ale toto vůbec nepotřebujete!

    Co myslíte, že váš mozek v tuto chvíli vysílá. Jsou to vibrace strachu a zlosti. Ale každá vibrace přitahuje stejné, takže potom k sobě do života přitahujete právě to, co nechcete. Zvláště televize je v tomto velice zhoubná, protože dokáže přimět tisíce lidských vysílačů k vysílání negativní energie. To se potom projevuje celkově na planetě a brání to vzestupu. Nebudu zde rozebírat jednotlivé věci, na to je málo prostoru, ale pokud ovládnete své myšlenky, změní to váš život.

    Vykašlete se na negativní věci, bez kterých se obejdete. Pokud se rádi koukáte na televizi, tak ji nemusíte vyhodit, ale vybírejte jen pozitivní věci. Dokumenty, poznání, cestování. Přečtěte si nějakou hezkou knížku, užívejte si krásy přírody a sdílejte radost se svými přáteli. Zkuste třeba i meditaci a nebo si zahrajte na hudební nástroj pokud to ovládáte.

    Je toho hodně a já vím, že mě rozumíte a víte o čem mluvím. Opravdu tomu dejte důležitost, protože to důležité je. Proč by vás měl někdo myšlenkově ovládat? Maté možnost změnit svůj život, tak to udělejte. Zdroj / text / autor: Zdravaplaneta



Vydáno:   28. 11. 2013

Přečetlo:  2005 čtenářů
Zdroj: http://www.youtube.com

Autor (vložil): Administrátor



Komentáře k článku...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ re:
1. 12. 2013 0:06
Jarda
¤ Admine
30. 11. 2013 13:33
Zbyněk P.