Články

- Knižní novinky -

Marie, královna andělů (Doreen Virtue, Ph.D)

    Tato karetní sada 44 inspiračních výkladových karet potěší jak příznivce andělské tématiky a tématiky starobylého zpracování svatých, tak i toho, kdo má rád něhu, soucit a… no je to prostě takové cukrátko ve vykládacích kartách. Něžné jako hebká šlehačka, přitom však nepřeslazené. Významy a řeč karet se mi velmi líbí.

    A zvláštní je třeba právě karta Něžnosti. Ta nás upozorňuje na to, jak často potlačujeme svoje pocity a touhy. Pokud něco cítíme jako příliš tvrdé ve svém životě, jako příliš kruté, tak to tak opravdu je. Není žádná norma, která by tvrdost a krutost představovala jako normální a nás jako přecitlivělé. Cítíme to podle Marie, královny andělů, jako správné. Ruku v ruce s takovou citlivostí ale podle autorky jde třeba i něžná péče o naše tělo, o fyzickou kondici.

    Možná vám tato definice v tuto chvíli přijde jako příliš přeněžnělá, ale věřte mi, že jsou v životě chvíle, kdy něco takového přijde převelice vhod. Někdy přece jen máme chuť na něco hladivého, smetanového… na trochu mazlení se svou duší.

Doreen Virtue zvolila dobře

    Možná to úplně nebyl její záměr, pokud znáte přístup americké psycholožky k andělské říci, čiší z této karetní sady velká pokora a naděje, ale na mě to tak působilo. Z téhle karetní sady voní pouze a jen něha. Takové to pohlazení, které chybí ve chvíli, kdy pláčete zoufalstvím před usnutím. Je to přesně ta dlaň, kterou v tu chvíli potřebujete. Možná Doreen vtlačila do těchto karet větší hloubku a já kloužu jen po povrchu, ale je mi to nesmírně příjemné.

    Panna Marie je milována pro svůj čistý soucit, péči a ochranu. Stará se o každého z nás a dává nám něžné mateřské rady pro každou část života. Tato příručka, doprovázející vykládací karty Marie, královny andělů, nabízí krásný, bezpečný a uctivý způsob, jak se spojit s láskyplnou moudrostí Panny Marie.

    Uvnitř najdete návod, jak na to, abyste získali přesné a důvěryhodné zprávy pro sebe a ostatní, společně s obecným významem každé ze 44 karet a specifickými detaily, které mohou objasnit odpovědi, které hledáte
.

Specifické detaily? Ano…

    Právě v těchto detailech se můžete najít. Drobnosti, které pohladí. Karty, které když vás osloví i svými dobovými ilustracemi, budete milovat.

    Ale když už nic jiného, knížečka, která je k nim přiložena, je báječným každodenním čtením před spaním. A ve snech možná přijdou andělé…

    Doreen Virtue, Ph.D. je nejprodávanější autorkou a doktorkou psychologie, která pracuje s andělskou říší a často navštěvuje stránky Panny Marie. Vystupovala v Oprah show, The View, Good Morning America, CNN a dalších programech; vede workshopy po celém světě. Webové stránky: www.angeltherapy.com

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE, 2013, www.synergiepublishing.com

Vydáno:   19. 02. 2014

Přečetlo:  1342 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Renata Petříčková



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)