Články

- Prezentace -

Etické nakupování
    Ráda bych se Vám představila jako maminka dvou dětí, která po narození svých děťátek začala vnímat ve svém životě něco nového. Otevřela se mi nová citová oblast, která mi umožnila vidět věci zcela jinak. Po bližším bádání na poli ezoteriky jsem našla zdroje informací, které toto přesně popisují a pomohly mi se v tom všem vyznat. A vydala jsem se na cestu sebepoznání. Vy, kteří toto čtete, jste možná již mnohem více pokročili na této cestě, a já se tak ráda od Vás učím!

    Pozorováním ve svém životě jsem došla k tomu, že velmi mocným hybatelem světa, který každý z nás denně používáme, je nakupování. Kam až sahá naše ruka, když koupíme to, či ono… Co vše podpoříme, čemu dáváme svůj hlas… Například když volíme mezi vajíčky z klecového chovu, nebo ty s volným výběhem. Jak velký dopad má naše volba na tento svět.

    Brzy jsem přešla na vegetariánství a začala se zajímat o původ zboží, které kupuji. Nebylo vždy jednoduché informace získat a mnohdy to ani nebylo v mých silách. V mé hlavě se zrodila vize o nákupním místě, kde vše bude etické a férové k lidem a přírodě. A tak jsem svůj život spojila s fair trade a vytvořila e-shop www.fairtrademarket.cz. Ráda bych toto místo k etickému nakupování sdílela se všemi, kteří také něco podobného hledají. Věřím, že Vám nakupování v něm bude dělat takovou radost, jako dělá mě, a pozitivní síly vesmíru se dají do pohybu!

Lída Kopáčková


Vydáno:   18. 03. 2014

Přečetlo:  2104 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Ludmila Kopáčková



Komentáře k článku...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Děsí mě plýtvání
10. 04. 2014 21:56
Peklíčko
¤ Vincentia
20. 03. 2014 18:07
Askii
¤ nákupy a já
19. 03. 2014 19:08
Vincentia