Články

- Kurzy, Akce, Semináře -

Kurzy - numerologie a její význam v tarotu
NUMEROLOGIE A JEJÍ VÝZNAM V TAROTU I
Základní kurz pro začátečníky

"Poznejte sami sebe (Gnóthi seauton)"

    Termín a místo konání: 20. dubna 2014, v neděli. Seminář se koná od 9 do 17 h, s přestávkou na oběd. Kurz se bude konat v Brně, Vídeňská 89, v budově Ferona Brno, nedaleko od centra.

    Pro koho je kurz určen: tento základní kurz je určen numerologickým začátečníkům a všem, kteří chtějí pochopit souvislosti a pracovat na sobě. Získáte tak ucelené teoretické informace, ale také praktické dovednosti při sestavování numerologických rozborů ve spojení s významy tarotových karet. Pomocí kurzu získáte možnost nahlédnout pod roušku tajemství významů a symbolů v kartách, jejich vlivů a číselných kombinací, kterými jsou karty označeny. Díky tomu pochopíte lépe souvislosti a události ve Vašem životě, ve vztazích, financích, práci, apod. Po absolvování kurzu budete umět sestavit a vypočítat si numerologickou mřížku a získáte tak jiný pohled na svět, kdy budete schopni lépe pojmenovat své problémy svoje či druhých. Numerologie, stejně jako i ostatní ezoterické nauky mají za úkol nás dovést k lepšímu poznání nejen sami sebe, ale i druhých lidí, dějů a situací kolem nás a také zjištění, že jak na Zemi, tak ve vesmíru je vše propojeno, vše souvisí se vším, nic se neděje náhodně a vše má svoje důvody, opodstatnění a příčiny (Jak nahoře, tak dole…).

    Lektorka: Kurz povede Ilona Grimová, astroložka, numeroložka, zabývající se také výkladem karet, automatickou kresbou a diagnostikou.

    Co si vzít sebou: pomůcky pro psaní, tj. psací potřeby, sešit, blok, zápisník či papíry. Pro přípravu praktické části si nachystejte data narozen, jména a příjmení lidí, které chcete „rozebrat“.

    Zaměření kurzu: kurz je soustředěn na pochopení základů charakteristiky čísel a jejich vlivů, vibrací a působení na nás a na naše okolí. Vše bude doplněno praktickými ukázkami rozborů slavných osobností, a v případě zájmu také vlastními rozbory.

    Cena kurzu: je 1.200,- Kč. Ženy na mateřské dovolené, studenti, invalidní důchodci a důchodci mají slevu 400 Kč, tedy 800,-Kč. V ceně semináře je zahrnuta káva a čaj zdarma.

Obdržíte: manuál (skripta) se základy numerologie a tarotových významů.

Náplň a obsah základního kurzu:

historie numerologie
úvod pod pokličku numerologie
základní význam čísel ve spojitosti s tarotem
životní číslo
praktická část, ukázky slavných a známých osobností

Více na: http://www.pestryzivot.cz/?p=p_158&sName=Numerologie-a-jeji-vyznam-v-tarotu-I

Vydáno:   19. 04. 2014

Přečetlo:  1251 čtenářů



( Sekce Kurzy, akce, semináře není zahrnutá do diskuzí, má strukturu pouze informační )