Články

- Zamyšlení -

Blbost za milion korun
    Určitě jste už slyšeli, že američtí skeptici nabízejí milion dolarů tomu, kdo dokáže své paranormálnínn schopnosti. V Čechách momentálně nabízejí milion korun. Co se dá dělat, jsme chudí. Nedávno to bylo jen deset tisíc korun a o rok to bude zase. Nyní je to pěkná nabídka. Snažím se dostat do těchto soutěží již několik let, ale zatím se mi to nepodařilo. O tom však jindy.

    Jedna soutěž mně zaujala. Starší senilní pán v důchodu přišel ze "zajímavým" nápadem. Položil dva talíře na sebe, ten vrchní otočil naopak, takže to vypadalo jako létající talíř. S tímto "létajícím talířem" prý dokáže rušit geopatogenní zóny. Létající talíř položil na skříň a tímto způsobem rušil geopatogenní zónu na podlaze.

    Tak tohle nechápu. Jak může rušit zónu na zemi, když létající talíř je nahoře na skříni? Zatím jsem četl o rušičkach, které se dají pod postel a ruší geopatogenní zónu na posteli, tedy váš spánek bude hluboký a klidný. Nikde jsem nečetl o tom, že by se létající talíř dal použít jako rušička, ani o tom, že by něco položené na skříni mohlo rušit zónu na zemi. Nic takového jsem nenašel ve starých knihách, ani v současných. Je to naprostý nesmysl. Podle předpokladu test dopadl neúspěšně.

    Video i zvuková nahrávka je na internetu. Slouží jako důkaz, že nic paranormální neexistuje. Skeptici mají o jeden důkaz navíc.

    Čeští skeptici také udělují cenu bludný balvan za největší hloupost v oblasti paranormálních jevů. Uvažuji, kdo si ho zaslouží v tomto případě. Starší senilní pán v důchodu, nebo vědci, kteří zastupují českých skeptiků. Starší senilní pán, vzhledem ke svému věku, již má nárok na nějaký ten omyl. Skeptici neměli takový nesmyslný test vůbec připustit. Jaké nesmysly budou následovat? Když přijdete s rozumným testem, tak vám ho nedovolí. Komu byste udělili větší bludný balvan vy?

    P.S. Asi jste ještě neslyšeli, že všechny kostely jsou postaveny na geopatogenních zónách. Tam se je nejlépe naučíte vnímat. Zkuste si to ověřit.

    Moje kniha "Milan Nostrad: Nové jasnovidectví" v angličtině vyšla před rokem. Jsem Slovák, ale vydat něco u nás je problém. Asi v 09/2014 by měla vyjít moje e-kniha česky i slovensky. Moje anglická web stránka je www.nostrad.eu


RNDr. Milan Nostrad


Vydáno:   14. 08. 2014

Přečetlo:  1933 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): milan.nostrad



Komentáře k článku...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Nejsem si tak jist,
18. 09. 2014 17:17
Grush
¤ odpoveď na odmenu
1. 09. 2014 23:34
Tanečnica
¤ Odměna
31. 08. 2014 9:44
Grush
¤ aaa
19. 08. 2014 17:31
Tanečnica
¤ Ahoj
14. 08. 2014 20:51
iveta