Články

- Kurzy, Akce, Semináře -

Pránická výživa, jiná cesta ke spiritualitě
    V knize Pránická výživa, jiná cesta ke spiritualitě sdílím svůj příběh, kdy mj. po těžké autohavárii a úrazu s poškozením míchy, jsem se musela naučit postavit znovu na nohy a naučit se chodit. Dýchat. Vnímat své tělo. Být si vědoma svého těla, sama sebe a rozvíjet proudění energie tělem tak, abych byla schopna navrátit si zdraví a vnitřní osobní sílu Ukázka z knihy: Pránická výživa, jiná cesta ke spiritualitě - Henri Monfort.

Zmiňuji se, jak jsem se "náhodou " ocitla v Iyengar yoga centru v Brně, kde již mnoho let vede lekce jógy právě pan dr.Jan Černý.
Jeho osobitý přístup zohledňující potřeby každého daného jednotlivce mi byl průvodcem na cestě k otevření se a přijetí svého těla i s jeho omezeními, na cestě znovunabytí sebedůvěry, sebelásky a nastartoval proces sebeléčení .
Tato zkušenost u mne navodila pocity stavu "znovuzrození", protože byla provázena i sjednocováním s jemněhmotnými těly a vším, co tento stav jednoty nabízí.

Velmi mne potěšilo, že dr. Černý i přes svou časovou vytíženost přijal pozvání Kateřiny Čajánkové a v Jóga studiu Satyam Zlín nás provede víkendovým cvičením.
Ráda s vámi toto sdílím, doporučuji a těším se na setkání.

Namasté
Dana Hájková

Vydáno:   29. 03. 2016

Přečetlo:  1085 čtenářů
Zdroj: http://www.terranovaincognita.cz

Autor (vložil): Danka



( Sekce Kurzy, akce, semináře není zahrnutá do diskuzí, má strukturu pouze informační )