Články

- Knižní novinky -

Dýchání jako živoucí dění (Susanne Barknowitzová)
Dýchání jako živoucí dění - dechová terapie v praxi
Susanne Barknowitzová


    Susanne Barknowitzová je žena z Tyrolska, která již mnoha lidem pomohla tím, že je naučila uvolnit se, otevřít a nalézt svůj původní, přirozený dech. Většina lidí přicházejících do její ordinace hledá pomoc, protože jsou v takovém napětí a křeči, že už sami nenacházejí cestu ven z tohoto stavu. Napětí podle paní Barknowitzové vzniká z nejrůznějších příčin. Buď odráží rodinné problémy a potíže v mezilidských vztazích, nebo je důsledkem umělého přesycení nejrůznějšími podněty, jemuž jsme neustále vystavováni, svou úlohu sehrává i přílišná zátěž na pracovišti.

    Práce Susanne Barknowitzové spočívá v tom, že pomáhá uvědomit si své tělo, opět prožívat svou přítomnost a učit se jednoduše uvolnit, odevzdat. Vědomé prožívání vlastního těla staví most k duchu. Krok za krokem se uvolňuje křečovité držení, hrudník se rozšiřuje, dech se pohybuje volněji a hlouběji celým tělem. Myšlenky se uspořádávají, dokonce zcela zmizí. Mění se celková nálada. V tomto stavu se nám daří lépe se otevřít duchovním podnětů, procitá touha po duchovním.

    To, jak dýcháme, tedy jak přistupujeme k vlastnímu tělu, má velký význam pro náš další duchovní rozvoj. Cítíte-li v sobě napětí, ztuhlost, či bolest, můžete vyzkoušet některá z jednoduchých cvičení pro správné a vzpřímené držení a uvědomění se svého těla. V prakticky orientované knize Dýchání jako živoucí dění je vše názorně nakreslené a popsané. Tato knížka může pomoci v životě změnit prostě a přirozeně mnohé k lepšímu. Dokládají to mimo jiné vylíčené zkušenosti z praxe.

    Knihu lze nyní díky laskavosti nakl. Integrál Brno objednat se slevou 40% za 140 Kč na www.knihykazda.cz nebo tel. 728 672 169.



Vydáno:   11. 08. 2016

Přečetlo:  996 čtenářů
Zdroj: http://www.knihykazda.cz

Autor (vložil): Václav Kazda



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)