Články

- Knižní novinky -

Miluj svůj život 2017 (Louise L. Hay)

Miluj svůj život 2017
L. L. Hay

    Když jsem letos otevřela, a vůbec jen uviděla, nástěnný kalendář od Louise L. Hay, málem jsem ho nepoznala. Nakladatelství po letech opustilo původní ilustrátorku a přizpůsobilo vše - snad více českým uživatelům! Ale jak? Z každého obrázku dýchá pohoda. Ilustrátorka Lucie Ernestová vytvořila obrázky, o kterých se dá říci snad jen to, že jsou „pohodové“ a domácké. Vyloženě způsobila, že jsem se začala těšit na příští rok!

Už několik let s tímto okénkovým kalendářem

    Už řadu let používám tento kalendář a jen jeden rok jsem přešla k otáčecímu. Ale hned dalšího roku jsem se vrátila k této formě. Velmi se mi totiž líbí možnost mít přehled o celém měsíci, což u toho otáčecího prostě nemáte. Místa na běžné poznámky je tady dost a dalo by se říci, že pro mé potřeby tak akorát. Obrázky a text jsou potom jen příjemným doprovodem každého měsíce.

Afirmace Louise L. Hay

    Vychází z jejího knižního bestselleru, který snad bude úplně nesmrtelný, Miluj svůj život, a to nejen díky tomu, že každoročně ožívá právě v tomto kalendáři. O čem tedy bude tento další rok 2017? Dozvíte se třeba to, že vždy, když na sobě pracujete, vaše přítomnost, ale i budoucnost se bude měnit k lepšímu. A těch 12 poselství, těch 12 milých obrázků a popostrčení i pohlazení zároveň vás bude provázet celý rok. Hezky jeden po druhém.

    „Když se věnuji věcem, které mě těší, zaplavuje mě příval energie. Uvědomuji si sílu lásky ve svém životě a zbavuji se staré zášti, která mě stahovala dolů. Jsem plná energie a zároveň cítím klid. Smích, zpět a tanec jsou přirozené a spontánní projevy mých pocitů. Vytvářím v sobě prostor, kde mohou vyklíčit, zakořenit a vyrůst láskyplná, optimistická a radostná přesvědčení. Zalévám je svým pozitivním životním postojem. Každý den se s radostí dívám do zrcadla a říkám si: „Mám tě ráda takovou, jaká jsi.“

    A taková slova dokáží vytáhnout ráno z postele. Dokáží dodat teplý úsměv po těžkém dni, dokáží dodat sílu vstát a jít, i když nejsou okolnosti třeba právě přívětivé. Když si k tomu připočtete ty parádní ilustrace, které jsou jako stvořeny do domu, ve kterém bydlí pohoda a láska, tak tento kalendář nemá svůj život.

Takže tedy - Milujme a malujme svůj život!
O autorech:
    Louise L. Hay je lektorkou v oboru metafyziky a autorkou mnoha bestsellerů včetně „bible“ pozitivního myšlení Miluj svůj život. Její díla byla přeložena do 29 jazyků ve 35 zemích světa. Prostřednictvím pozitivní filozofie a léčivých technik Louise L. Hay se miliony lidí naučily, jak si vytvořit více toho, co si ve svých životech přejí, včetně lepšího zdraví a většího klidu ve svých myslích a duších. Její osobní filozofie vyvstala z vlastního traumatického dětství a využila ji ve svém boji s rakovinou. Louise L. Hay vystupuje v televizních pořadech po celém světě a její pravidelný novinový sloupek „Milá Louise“ je každý měsíc publikován v 50 novinách a časopisech ve Spojených státech, Kanadě, Austrálii, Španělsku a Argentině. Ve věku 81 let natočila svůj první film o svém životě a o své práci s názvem Miluj svůj život.

    Louise L. Hay je zakladatelkou nakladatelství Hay House, Inc., které vydává knihy, CD, DVD a jiné předměty přispívající k uzdravení naší planety. Když zrovna necestuje, věnuje se ve svém domově v kalifornském San Diegu malování, zahradničení a tancování.

    Lucie Ernestová je máma dvou kluků, milující a milovaná žena a manželka, inspirovaná a inspirující ilustrátorka, čerstvá venkovanka, protřelá cestovatelka, zapomenutá architektka. Láká ji a táhne poznávání světa vnějšího i vnitřního. Baví ji surfovat na vlnách nápadů, zážitků a zkušeností a současně je ráda ukotvená v čase a prostoru doma na samotě za Prahou. Vymýšlí a tvoří zábavné a vzdělávací hry pro děti, které vycházejí u nás i v zahraničí. Kreslí inspirační obrázky pro malé i velké. Obrázky vyvolávají v lidech otázky a inspirují je k vlastnímu pohledu na různá témata životní moudrosti. Naše pocity a myšlenky jsou pak zrcadlem našich postojů a odrazovým můstkem pro zajímavé rozhovory. Jsou bezpochyby vhodným pomocníkem pro všechny moudré rodiče.
Vydalo nakladatelství Synergie Publishing, 2016, www.synergiepublishing.com


Vydáno:   22. 09. 2016

Přečetlo:  1073 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Renata Petříčková



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)