Články

- Knižní novinky -

Andělé, bozi, bohyně (Toni Carmine Salerno)

Andělé, bozi, bohyně a UKÁZKOVÝ VÝKLAD
Toni Carmine Salerno

    Zcela přesné, jasné, stručné karty s andělskou tématikou. Pojďme si je dnes nejen prohlédnout, ale také vyložit v ukázkovém výkladu. A co víc, možná právě s vámi bude tento výklad souznít, možná není náhoda, že otevíráte právě tuto stránku.

    Co na této sadě karet zaujme jako první? Řekla bych, že zbytečně skromná obálka, protože karty uvnitř učarují každému, kdo rád vezme do ruky pastelky, kreslí, tvoří a miluje syté barvy. Pastelková, kreslená, hezká, roztomilá sada karet. Když se podíváte na celkem jednoduchou obálku těchto kartiček, tak zdaleka bohužel nevystihují tu krásu, kterou potom najdete uvnitř. Takže až budete vybírat svoje inspirační karty v obchodě, tak si je nechte buď rozdělat, nebo si prostudujte miniaturních pár kartiček na zadní straně krabičky. Ale pojďme ke slibovanému výkladu.

Výklad Duchovní sedmička

    Tento způsob si vypůjčíme přímo z knížky, která je ke kartám přiložená. Prý nám tento způsob výkladu pomůže najít osobní potenciál. Číslo sedm ukrývá tajemnou energii plnou kouzel a poznání.

Význam jednotlivých pozic:

1. Já (vy, vaše duše)
2. Srdce (po čem touží vaše srdce)
3. Pozitiva (jaké jsou vaše silné stránky)
4. Negativa (jaké jsou vaše výzvy)
5. Hlava (co ukazujete světu)
6. Energie (jaká je a kam směřuje)
7. Vytrvalost (co doopravdy potřebujete a kam míříte)

Na první pozici máme kartu ANDĚL PROHLÉDNUTÍ.

    Tazatel je tedy nejspíše ve fázi jakéhosi prohlédnutí svého života, měl by poslouchat spíše svou intuici a nenechat sebou manipulovat druhé. Může to být životní situace, ve které od vás začnou odpadávat falešní známí a přátelé, ve které budete opouštět nefunkční části svého života a budete chtít vykročit jinak. Lépe a tak, jak opravdu sami chcete.

Na druhé pozici je karta BOHYNĚ SPRAVEDLNOSTI.

    To, co vám teď připadá nespravedlivé, je ve skutečnosti požehnáním. Hm… tak toto je pozice, která vypovídá o touhách našeho srdce. Tazatelovo srdce se možná cítí v tuto chvíli rozpolcené, nebo dokonce bolavé jakýmsi pocitem nespravedlnosti a neukotvenosti v tomto světě, v této situaci. A moc moc, ze všeho nejvíc by si přál, aby se všechno vyřešilo spravedlivě. Uvidíme, jaké karty tam budou dál…

Na třetí pozici je karta BOHYNĚ POSVÁTNÉ CESTY.

    Vzdejte se logiky a důvěřujte svým pocitům. Dokonce je tato karta na silných stránkách tazatele, je zdůrazněna tím, že tudy vede cesta). Už je možná unaven logikou a přemýšlením a již druhá karta v řadě ho navádí k tomu, aby právě nyní důvěřoval své intuici a pocitům.

Na čtvrté pozici je BŮH ŘEŠENÍ KONFLIKTŮ.

    Jste vyzýváni, abyste opustili současný konflikt. To je výzva, to je negativní pozice karty, která v tomto postavení vypovídá o tom, že jsme vyčerpáni právě tím nějakým konfliktem ve svém životě. A je to výzva, tento konflikt je tu přítomen právě proto, abychom ho opustili, je tady zdůrazněn i ve spojitosti zatím s těmi předchozími kartami, z toho důvodu, abychom se tohoto pustili. Je to kontraproduktivní - zůstávat v konfliktu, vzpírat se, zlobit se, dělat věci proti sobě - nebo věci vyloženě rozumné a rozumově, egoisticky dané (soudě dle ostatních karet, které vedou a touží po intuici a po srdci).

Na páté pozici je BŮH ZRCADLENÍ.

    Vlastnosti, jichž si všímáte na druhých, jsou jen odrazem vás samotných. Zajímavé. Tato pátá pozice ve výkladu je o hlavě, co ukazujete světu. Možná se navenek velmi rozčilujete na někoho druhého, na jeho nedostatky, nebo je pořád v hlavě řešíte. Prostě navenek jste rozčilení kvůli druhým, ale stálo by za úvahu se podívat, jestli jejich pro vás nesnesitelné vlastnosti nejsou nějakým způsobem upozorněním pro vás samotné, že jste velmi podobní, že v nějaké oblasti svého života jednáte stejně (zbaběle, zbrkle, nešťastně, špatně… dosaďte si podle svého). Je to možné, tazatel by se nad tím rozhodně měl zamyslet.

Na šesté pozici je karta ANDĚL UZDRAVENÍ

    Tato pozice pojednává o energii, kterou máme a kam směřujeme. Takže ať se děje cokoliv, směřujeme k vyřešení a uzdravení této situace. Andělé, dle této karty, pocítili tazatelův smutek, a sesílají pro něj všechnu možnou léčivou energii. Tady tedy může tazatel zůstat v klidu, protože mu patrně osud půjde na ruku a při troše snahy se přičiní k tomu, aby jeho bolestivá situace dopadla co nejlépe nebo co nejlépe se ukončila.

Na sedmé pozici je karta ANDĚLÉ FINANCÍ

    Děkujte za příliv hojnosti a buďte za něj vděční. To je to, co tazatel doopravdy potřebuje a kam míří. A společně s předchozí energií, která také mířila do budoucnosti je to snad nejlepší možná kombinace. Nemusí se tu mluvit přímo o penězích, pokud se třeba ptáte na vztah, ale i jakémsi pocitu hmotného bezpečí. Takže je možné, že opravdu se tazatel nemýlí a potřebuje, chce být na tomto světě zajištěn a to jak materiálně, tak třeba citově. Zázemí by se mu mělo začít rozrůstat.

    Závěr? Když se na všechny karty podíváte, asi největší poselství z nich je, přestat si stát svému životu v cestě. Přestat negativně myslet, přestat si ubližovat, nechat spíše rozvíjet ty hezčí stránky života a nechat pracovat chvíli osud.

Tak co, jak se vám Andělé, bozi a bohyně líbí? Mě moc….
O malíři a autorovi:
    Toni Carmine Salerno je výtvarník, spisovatel a vydavatel, který žije a pracuje v australském Melbourne. Velmi se zajímá o filozofii, duchovní poradenství a energetické léčení. Praktikuje reiki a vede pravidelné kurzy intuitivního umění, psaní a inspirující tvořivosti.

    Jeho žena Martine, která je mu inspirací pro většinu z jeho děl, je mistryní a učitelkou reiki a duchovní učitelkou. Vede také pravidelné kurzy reiki a komunikace s anděly. Vydala Synergie Publishing SE, 2016, www.andele.cz
www.blueangelonline.com
www.tonicarminesalerno.com
Vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE, 2016, www.synergiepublishing.com


Vydáno:   16. 10. 2016

Přečetlo:  952 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Renata Petříčková



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)