Články

- Prezentace -

Zažehnout vášeň i zahnat neduhy umí léčivé kameny
    Že má postavení planet a Slunce v den, kdy jsme se narodili vliv na osobnost člověka je známá skutečnost už po staletí. Podle znamení zvěrokruhu můžeme lidem přisoudit řadu charakterových vlastností, ale i vybrat kámen, který jim bude po celý život pomáhat.
Léčba s kameny zvěrokruhu
    Ten, kdo se zajímá o celostní medicínu, ví, že všechny pocity, emoce, nálady i předměty které nás obklopují, mají vliv na naše zdraví. Když se cítíme příjemně, uvolněně a vyrovnaně, mnohem lépe bojujeme s nemocemi, které si na nás troufnou.

    Věděli jste, že je možné vybavit váš domov nebo kancelář tak, abyste mnohem lépe čelili různým neduhům? Pomohou vám drahé kameny s léčivými účinky! Už po staletí se používají nejrůznější amulety a šperky pro svou magickou moc.

    Energie, která vyzařuje z léčivých kamenů má příznivý vliv na naši mysl i na naše tělo. A který léčivý kámen je ten pravý?

    Vybírejte kameny podle znamení zvěrokruhu! Stejně jako jsou jednotlivá znamení odlišná svými charakteristikami, jsou pro ně vhodné jiné druhy léčivých kamenů. Každé znamení zvěrokruhu má přiřazeno okolo deseti kamenů s různými účinky. Snadno si vyberete ten, který bude přinášet pozitivní energii právě vám.
Kameny zvěrokruhu o vás pečují
    Žijeme v uspěchané době, a proto hledáme nejrůznější způsoby, jak se zbavit tíživých myšlenek, dopřát si klid a relaxaci. Drahé kameny s léčivými účinky to umí. Pokud toužíte po uvolnění a potlačení obav a strachu, sáhněte po achátu, azuritu, citrínu, rubínu nebo safíru.

    Achát je kamenem pro Býka, Blížence, Štíra, Kozoroha. Citrín si rozumí s Býkem, Blížencem, Lvem a Pannou. Safír zapůsobí na Váhy, Střelce a Vodnáře. Kdo touží po klidném spánku a rychlém usínání ať sáhne po Hematitu nebo Měsíčním kameni.

    Hematit je ochranným kamenem, potlačuje negativní energii, harmonizuje mysl a zlepšuje soustředění. Nejvíce se hodí k Beranům a Štírům. Měsíční kámen tiší rozbouřenou mysl a zklidňuje city, hodí se k Rakům a Rybám. Pro každé znamení naleznete kámen, který bude pomocníkem při pocitech stresu a napětí.
3 kameny lásky
    Pokud hledáte vhodný dárek pro partnera, můžete sáhnout po některém z kamenů lásky. Ametyst je symbolem vášně, ale i porozumění. Je znamením věrnosti a říká se o něm, že umí přivolat zpět ztracenou lásku. Také představuje pokoru a porozumění.

    Růženín je kamenem něhy a smyslnosti posiluje harmonii a citové vztahy. Duhový Opalit upevňuje romantické vztahy a věrnost. Dodává sebevědomí, klid a vyrovnanost. Ametyst se hodí pro Berana, Pannu, Štíra, Střelce i Rybu. Růženín osloví Býka nebo Váhu.

    Jakmile budete vybírat léčivý kámen, spolehněte se především na své pocity. Rozřazení kamenů podle znamení zvěrokruhu je určitým vodítkem, důležitější je však, zda vás kámen přitahuje. Seznamte se s vlastnostmi jednotlivých kamenů, prohlédněte si je a zvolte ten, který vás nejvíce osloví.

Potřebnou literaturu i konkrétní drahé kameny najdete na stránkách viz. zdroj

Vydáno:   15. 06. 2018

Přečetlo:  1749 čtenářů



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)