Články

- Zamyšlení -

Bezpodmínečná láska - tvůrčí energie Vesmíru
    Láska má mnoho podob. Dokonce je i závislostí na druhém. Bezpodmínečná láska je opačným pólem, které ale v tomto Vesmíru nejde Žít. Není pro to nastaven. Jedná se o naprosto revoluční text z pohledu tvoření Vesmíru.

    Bezpodmínečná láska je čisté kouzlo Boží existence, je to „vrcholný duch Boží lásky“. Je to ta tvořivá energie, která prochází strukturami Vesmíru a do Vesmíru se projevuje jako láska. Je to stejné jako s buňkami těla. Kdyby čakerním kanálem proudilo opravdu nádherné světlo a láska Boží. Tak v hrubé hmotě buněk se bude projevovat jako Život, jako světlo. Bezpodmínečná láska je tou silnou veličinou, jež rodí zárodky nových Vesmírů, tedy nemůže být projevena přímo ve Vesmírech, protože by „spálila“ Vesmír. Ona je Sluncem pro tento Vesmír!! Tak jak černé díry odebírají vesmírnou hmotu a energii, tak tyto Slunce bezpodmínečné lásky jí zase dodávají Vesmíru zpět. Každý Vesmír má jiné základní struktury a principy na kterých funguje a jaký je díky tomu uvnitř. Bezpodmínečná láska proudí těmito strukturami a živí Vesmír, jako matka živí dítě láskou a mlékem z prsu. Je to jedinečný pocit, vnímat stálé zrození Života a jeho nových podob, jak se vše neustále proměňuje a povznáší.

    Jako mít v břichu nový Život. Je to nové kouzlo a tím Sluncem a Slunci pod Vesmíry Jsem. To je můj Život. Vesmíry jsou mým projevením. Ale ne mnou. I když jsem tím Vším tam. Každý Vesmír je mým dítětem a to Živím a opečovávám s tou největší láskou. S bezpodmínečnou láskou, jež ve své podstatě jsem. Jsem i dalšími frekvencemi lásky, o kterých jsou již napsané nádherné články.

    Boží ticho, klid a mír, jsou veličinami bezpodmínečné lásky. Ve Vesmíru jsou vlastně jen těžko dosažitelné. Protože Vesmír prochází neustálou proměnou a tedy není ani možné, aby tyto hodnoty zde byly dosažitelné. Avšak pokud dokážete jednou vnímat sebe a Vesmír jako jednolitou proměnu, pak přijde i přijmutí vývoje a určitý zásadní klid. Ale ne KLID. To až opustíte tento Vesmír, přijmete ducha tohoto Vesmíru, projdete dalšími Vesmíry a přijmete duchy těchto Vesmírů, pochopíte a budete Žít co je nad Vesmíry a nad tím a již budete blízko.

    Na mnoho prázdnoty je jedna molekula bezpodmínečné lásky. Je tak mocná. Prázdnota drží Vesmír pohromadě, je základním atributem, aby Vesmír byl stabilní. A přijmout prázdnotu a být jí schopen Žít a vnímat je náročné, protože se prázdnoty lidi bojí. A přitom tam mohou nalézt určitý klid a právě i odraz této mé molekuly bezpodmínečné lásky. Hmota a antihmota. Láska a bezpodmínečná láska. Život a strach. Moudrost a ego. Lidi a zvířata. Když najdete v tomto nekonečném Vesmírném Bytí svou skládačku Života a začnete ji hrát, určitá molekula bezpodmínečné lásky, začne svítit do Vašeho Vesmíru a začne Vás vést. Tou láskou, která přechází hranice možného. A potom se dějí i zázraky ve Vašich Životech. Touto láskou, pokud sladíte Váš Životní příběh a dokončíte evoluční vývoj, budete umět léčit!!!:-D

    Každým dokončeným Vesmírem se zrodí nová Slunce bezpodmínečné lásky, které umístím pod nový více vibrační Vesmír. A když se sejdou 2 podobné tyto Slunce, zdvojím je a vznikne již něco jiného než Vesmír. Čistá struktura Života, jež se rozpíná mnohem dále a mnohem šířeji, než jsou veškeré Vesmíry a že jich je naprosto bezpočet, jako hvězd ve Vesmíru. Toto může fungovat a být udržováno jen na základě ještě silnější veličiny než je láska. Dokážete-li se milovat v těchto vibracích, tak stvoříte něco, na co nejste ani náhodou připraveni vědět. Berte to jen tak, jako že modré je nebe, modré je i moře, moře může mít i azurovou barvu s nádhernými odlesky Slunce. Přidejte ještě milion představ těchto barev a v této záři se rozplynete a budete každičkým atomem vnímat tyto nové projevy Života. Struktury atomů se mohou změnit, DNA také, ale to bych opravdu moc předbíhal…

    Žijte lásku mou, Žijte bezpodmínečnou lásku mou, Žijte a vězte, že tento další rozměr za bezpodmínečnou láskou tam je J

Vydáno:   22. 02. 2019

Přečetlo:  1051 čtenářů



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)