Články

- Knižní novinky -

Miluj svůj život 2022 (Lucie Ernestová) - kalendář
Miluj svůj život 2022
Lucie Ernestová

Oči dětí nemají s fantazií problém. V obrázcích v kalendáři uvidí neskutečný příběh, který bude žít, vyprávět, vonět a bude možná i plný zvuků. A po dlouhých letech se na ten příběh i rozpomenou. Závidíte někdy dětem tuto schopnost?

Zkuste se jen zklidnit a soustředit, ono to přijde. Je to v nás.

Může nám pomoci text, emoce, kterou dodáte svému aktivnímu snění nad kalendářem nejen slovíčky, která charakterizují každý měsíc, ale třeba i krátkým textem u samotného seznamu jednotlivých dnů.

Bavilo mne jedno cvičení:

    - Podívat se na obrázek bez textu… a zasnít se.

    - Podívat se na obrázek poté, co jsem si přečetla text a s těmi vyvolanými emocemi se zasnít.

Jedno bylo lepší než druhé. Ale vždy to byly dva různé příběhy. Někdy mě některý sedl víc, někdy méně. Záleží na tom, v jaké jste životním rozpoložení.

Vidíte, je to jen jedna z možných her s kalendářem Miluj svůj život, kterou jsem si vymyslela. Vás možná inspiruje k něčemu jinému, ještě lepšímu.

Každý měsíc jedno téma

Je příjemné mít měsíc nikoliv jen plný povinností a možná plných políček, ale také malého úkolu, který se týká jen naší duše. Třeba:

Jsem připravena udělat ve svém životě pozitivní změny. Přichází ke mně veškerá pomoc potřebná k jejich dosažení.

Moje minulost je součástí bohatosti a plnosti života. Bez mé minulosti včetně chyb a všeho ostatního bych nebyla tam, kde jsem dnes. Mám se ráda za to, že jsem ochotna se učit a růst.

Říkám ano příležitostem a hojnosti. Přirozeně a s lehkostí přitahuji blahobytí. Neustále dostávám od života neuvěřitelné dary.


V minulosti se často stávalo, že témata z tohoto kalendáře se shodovala s tím, co se obecně řešilo, nebo jsem to zrovna řešila já. Někdy jsou to témata tak obecná, že neškodí si je zopakovat v podstatě kdykoliv ? ale pokaždé to byla malá třešnička na dortu života. Zkuste to.

Miluj svůj život 2022 je nejen z hlediska ilustrací bonbonek a sladkost do života.

Je to skutečná příjemná podpora pro duši. A naši duši potěší, když ví, že na ni každý měsíc minimálně prvního, když otočíme kalendář, nezapomeneme.
Vydalo nakladatelství Synergie Publishing, 2021, www.synergiepublishing.com

Vydáno:   18. 10. 2021

Přečetlo:  299 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Renata Petříčková



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)