Články

- Bytosti světla -

Zpráva o stavu věcí
Lidé Shanu (Země)!

Ptáte se nás, co říkáme na současnou situaci. Toto je má odpověď:

    Jsme zděšeni. Na našem velitelství vládne zklamání, velké zklamání. Nikdo nerozumí, co se stalo, proč si lidé vybrali cestu temnoty. Proč...?? Vládne tu ruch a ponurá nálada. Ptáme se jeden druhého a nikdo nezná odpovědi.

    Ve velké závěrečné zkoušce lidstvo neprošlo, ačkoliv jsme vítězství brali jako jistou věc. Selhali jsme jako učitelé? Dlouhá desetiletí jsme vás varovali, před tím, co se chystá, a ukazovali vám cestu světla. Do práce byly zapojeny tisíce pracovníků světla a bylo vyvinuto mnoho úsilí.

    Bitva o planetu Zemi pro nás však skončila prohrou. Dlouhý konflikt byl rozhodnut. Uvěřili jste falešným slibům technicky vyspělých mimozemšťanů, zdegenerované rasy, která sama zničila svou planetu a vše živé na ní, a také svá původně lidská těla poničila škodlivými genetickými pokusy - jim jste svěřili svou budoucnost. Jak neprozřetelné! Oni se stanou vaší budoucností a vy jimi! Cesta, kterou vás vedou, je ale cesta do pekel. A už nyní vidíme počínající následky tohoto rozhodnutí: Oceány jsou zaplňovány odpadky, deštné lesy jsou káceny zvýšenou měrou, požáry ničí, to co zbývá z přírody, šíří se nemoci a zhoršuje se zdraví... Zbrojí se a přitom plýtvá...

    Jaké jsou naše další plány, se ptáte? Nevíme. V tuhle chvíli nevíme, co budeme dál dělat. Máme samozřejmě staré plány, o kterých jsme si už nemysleli, že je někdy použijeme, a které můžeme kdykoliv oživit - krizové scénáře, evakuaci až po zničení Země.

    Jedinou naší strategií nyní je ochrana těch, kteří se brání temnotě a přejí si jít cestou světla. Těm poskytneme plnou ochranu všemi prostředky, co máme. Se zbytkem populace si nemáme, co říci. Už nad nimi nebudeme mít moc.

    Jsme zde, vaše flotila vesmírných lodí světla a jejich velitel, kterého znáte.
Světlo s vámi, kteří s námi bojujete proti temnotě!

Vydáno:   09. 02. 2022

Přečetlo:  436 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): jitrzar



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)