Články

- Knižní novinky -

AMRA games - deskové hry
    Spojujeme milovníky deskových her. Nabízíme širokou škálu her, u nás si vyberou nováčci i vášniví hráči. Rodinný obchod s deskovými hrami všeho druhu - dětské, karetní, strategické, rodinné, párty i pro jednoho hráče hry, které vás zaručeně budou bavit...
7 Divů světa - Architekti
    Vraťte se zpátky v čase a postavte jeden ze 7 divů starověkého světa! Zanechte svou stopu v historii a ukažte, že jste skutečný architekt a stratég! Tato rychlá a dynamická strategická hra je skvělou volbou jak pro začínající hráče a rodiny s dětmi, tak pro partu přátel a milovníky 7 divů světa.
7 Divů světa - Nová edice
    7 divů světa slaví 10 let velkým redesignem, ale jádro hratelnosti zůstává stejné. Staňte se vůdcem jednoho ze slavných měst starověku. Rozvíjejte svou civilizaci, její armádu, vědu, kulturu a ekonomiku. Přinese postavený div světa slávu vaší říši, která přetrvá milénia? Žádné prostoje, každá hra je stejně zábavná a perfektně vyvážená, bez ohledu na počet hráčů.
Amazonie
    Vypěstujte ten nejharmoničtější prales plný vysokých stromů, pestrých rostlin a rozmanitých zvířat. Karetní hra pro 2 hráče na principu výběru karet z nabídky a vytváření sad.
Arboretum
    ARBORETUM je rodinná karetní hra s botanickou tematikou, založená na principu vykládání karet stromů do řad - stromořadí. Stromořadí je vzestupná číselná řada karet sousedících alespoň jednou stranou, přičemž první a poslední karta této řady musí být od stejného druhu stromu. Každá karta ve stromořadí musí mít vyšší hodnotu, než ta ležící před ní. Na první pohled jednoduchá hra zaujme nejen nádhernou, až zenovou grafikou, ale i velice vydařenými mechanizmy spočívajícími jednak v možnosti dobrat si odhozené karty soupeřů a jednak v podmínkách závěrečného obodování jednotlivých druhů stromořadí. Hra obsahuje praktický bodovací bloček. ... a mnoho dalších her na: AMRA games

Vydáno:   29. 10. 2022

Přečetlo:  256 čtenářů



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)