Články

- Knižní novinky -

Poselství ducha (Cheryl Lee Harnish)

Poselství ducha
Cheryl Lee Harnish

    Celkem rozsáhle autorka probírá historii svých karet, jak je tvořila, jak k nim vznikal vztah. „Žádný útěk se nekoná, musíš dostát svému závazku,“ to je asi to, co mi nejvíce utkvělo v paměti. A tak se karty prostě musely zrodit, stejně jako malé intimní povídání, ke kterému se autorka cítila přinucena svou kamarádkou. Šmankote, poprvé mluvit na veřejnosti! A určitě takové situace znáte, nemusí se týkat zrovna veřejných vystoupení, ale to překročení vlastního stínu se staženým žaludkem, kdo by ho neznal.

A možná právě i v takových situacích tyto karty nejvíce pomáhají.

    Autorka postupně přes své životní výzvy došla k tvoření. A předkládá nám nádherné karty, fraktálové obrázky. Tak máte pocit, že musíte také překročit nějaký stín?

Zkusme si karty vyzkoušet, než se podíváme ještě podrobněji na to, jak vypadají a jak působí.

    Uznání: Tato karta přichází, když máme vidět, že uznání přichází z vnějšího světa. Za to, co děláme. Něco materiálního se nám snese do klína. Nebo to, co děláme, nebo co se chystáme dělat, má potenciál přinést nám zisk nebo právě to uznání okolí nebo oboru, ve kterém se to chystáme dělat.

Druhá karta je…

    Víra: Znovunabytí víry tam, kde třeba příliš se nedočkáváme toho, co potřebujeme. Vytrvejme. Věci se dějí, ale některé jsou neviditelné a teprve se snovají ty nitky, aby se nám ukázaly později. A karta je také o obnoven víry v sebe, lásku, lidi, cokoliv, co bylo kdysi v minulosti poničeno.

Tak to je pěkné povzbuzení, co říkáte?

Karty samotné jsou doslova magické

    Fraktálové obrázky jsou až přeostřené a kdo má rád různé vizuální meditace, tak klidně je může využít. Fraktály jsou v tomto případě autorkou prezentovány jako léčivé obrazy (stejně jako v jejích předchozích kartách Cesta ducha), ale chcete-li jen samotné informace a přebrat si je po svém, pak máte možnost si to své vyzkoušet už na našem příkladu, kartě Uznání a Víry. Nebo si je vyložit sami, protože i v tom základu, klíčovém slově a pěkně stručně popsaných kartách v knížečce, si můžete sáhnout na cenné informace, které jsou jasné, přesné a vlastně…

…. Stačí málo, aby člověk věděl…

    Autorka o kartách říká: „Pokaždé, když si tyto karty vykládám, cítím, že mě síla Ducha důvěrně zná a promlouvá ke mně z hloubi mojí duše.“
Vydalo nakladatelství Synergie, 2022 www.synergiepublishing.com

Vydáno:   11. 02. 2023

Přečetlo:  156 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Renata Petříčková



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)