Články

- Vize budoucnosti -

Listopad podle KARET KOLIBŘÍKŮ - Kam za světlem a radostí?
Listopad podle KARET KOLIBŘÍKŮ - Kam za světlem a radostí?

    Listopad nás obyčejně vede do docela temných hloubek, ne moc dobrých myšlenek, bilancování všeho druhu a kousek radosti a naděje rozhodně rádi uvítáme. Pokud se tedy v tom svém noření toužíte osvěžit nadějí, pak tu jsou inspirativní kartičky Karty kolibříků, které se nám pokusí pozvednout náladu. A třeba přinést i tu odpověď, kterou při svém plánování budoucnosti potřebujeme.

Beran

    Mateřská láska. Jste pod milujícími ochranitelskými křídly. Možná vám udělá dobře až naprosto vykřičet a dát najevo své emoce, jakékoliv… a tím ulevením si nalézt pevné základy. Jste v bezpečí a je to čas, kdy můžete spočinout a odložit zátěž celého roku. Milovat, laskat, nenávidět, vztekat se. Plakat i se smát. Všechno. Prý vás to tedy velmi posílí a do prosince ponese kartu Jasné nebe nad vámi.

Býk

    Lotosový květ. Pod vašim peřím je ukrytý diamant, který vyzařuje pravdu, krásu a moudrost. Ale může tu přijít i bouře, která strhá všechno kolem. Právě proto, aby byl vidět ten diamant. Nechte tedy projít všechny bouře kolem sebe, nechte je ničit, rvát… protože to, co zbude po nich, to je přesně ta naděje a krása, na kterou čekáte.

Blíženci

    Jasné nebe nad vámi. Bouře ustala, drazí. Nechte paprsky, aby s novým nádherným dnem vám prohřály křídla. Jednouznačně odpočívejte, nechte se laskat hřejivostí odpočinku a nabírání sil. Cokoliv končí, nechte končit a nehledejte další činnost. Maximálně prý… tančete. Hýbejte se, obnovte tok své životní energie v těle!

Rak

    Broukání. Jemně si broukejte, abyste zvýšili své vibrace. Možná to je i karta vyjadřování. Prostě řekněte každému, co potřebujete, už nic neutlačujte v sobě. Dobře vám udělá i hudební umění, krásné filmy, prostě něha produkovaná lidmi. A k tomu prosím „Naordinujte si pořádnou dávku odpočinku.“

Lev

    Úžasný nádech. Nadechněte do sebe zázrak života. Vydechněte a relaxujte do plností vašeho skutečného já. Můžete toho o sobě hodně zjistit, své talenty, své lásky. A to skrze emoce, které budou vyplouvat v listopadu na povrch. Pěstujte důvěru v sebe, v to, co umíte, co jste se již naučili.

Panna

    Horlivá vize. Zaměříte-li pozornost, váš směr se projasní. A to se vám nejlépe podaří, když si dáte odpočinek „pod mateřskými křídly“, jednoduše ve všem, co vás dovyživí, jídlo, láska, odpočinek, klid, ticho, tma, přesně to, co vám tak zoufale chybí, si dejte. Rázem budete vědět co a jak dál!

Váhy

    Třpytivé klenoty. Vsoupili jste do nekonečného proudu hojnosti vesmíru. Přijměte své poklady s roztaženými křídly a vděčným srdcem. Snad až, jděte na místa, která milujete. Zkuste šance, na které se cítíte, pokuste se pokoušet štěstí… tam se zdá, je největší potenciál opravdu vypečené krásné náhody.

Štír

    Zákon přitažlivosti. Začněte vnímat krásu, lásku, radost, po které toužíte. Čím víc budete pokoušet štěstí, tím víc ho k sobě přitáhnete. Vážně! Je tu jen varování, nemyslete si za žádnou cenu o sobě, že jste někomu přítěží, to by vás stáhlo ke dnu. Nejste! Naopak tu na vás v listopadu čeká někdo, kdo vás chce ocenit.

Střelec

    Plesající srdce. Připravte se k romantickému tanci, který je všude kolem vás. Roztáhněte křídla a pusťte k sobě lásku. To nejhezčí vám přijde, pokud se zaměříte jen na jeden směr, nebude rozptylovat pozornost. Váš životní úkol se může tento měsíc projevovat jako velké nutkání k něčemu!

Kozoroh

    Opylování. Všímejte si nových myšlenek a nápadů, protože jsou to semínka, která brzy rozkvetou do dalších příležitostí a projektů. Vzdejte to bez boje… nevyčerpávejte se někde. A zaměřte pozornost na ozdravení půdy, nová semínka, výživu a zcela nové začátky.

Vodnář

    Jemný dotek. Buďte k sobě jemní a laskaví, jako když vás po kůži jemně hladí pírko. Tyto věci, to naučení se být k sobě hodný, k vám přijde formou snů, něžných unavených okamžiků a v podobě milých lidí. Naslouchejte té potřebě odpočinku a buďte k sobě něžní.

Ryby

    Strnulost. Nechte odpočinout unavená křídla a načerpejte energii pro další let. A synchronicita přichází do vašeho života. Dá se říci, že čím více si odpočinete, tím hezčí náhoda vám přijde do života. Co přinese? Proměnu a to, že uvidíte, jak krásný máte kabátek z peří…
Karty https://www.synergiepublishing.com

Vydáno:   07. 11. 2023

Přečetlo:  134 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Renata Petříčková



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)