Články

- Knižní novinky -

Aura chirurgie (Gerhard Klügl, Tom Fritze)

Aura chirurgie
Gerhard Klügl, Tom Fritze

    Jak léčit tělo skrze jeho energetické pole. Téměř každý člověk má schopnost minimálně vylepšit zdraví sám sobě, když si věnuje energetickou péči. Své o tom ví i Clemens Kuby, který metodu aurachirurgie také zmiňuje ve svém filmu a sám se vlastní hluboce ponořenou vizualizací uzdravil z vážného poškození míchy.

    Je však stále obtížné přes veškerou náklonnost k duchovnu uvěřit plně tomu, co neumíme vědecky vysvětlit, byť v této knize autor uvádí množství studií a výzkumů zabývající se výsledky aurachirurgie. Lehce se jí pak může dotýkat i reflexní terapie, akupunktura nebo celkově i jen to, když dobrý fyzioterapeut vycítí z vašeho napětí, kde a proč vás bolí.

    Jsme-li svědky zázraku, je naše mysl nastavená na tichou skepsi, říká autor. Proto je tak těžké uvěřit tomu, že opravy v auře člověka se mohou propsat do jeho tělesného stavu. Je škoda, že výzkumů není víc a nejsou více medializovány. Právě Clemens Kuby je jedním z těch, který se vyléčil svou vlastní silou a přirozeně. Gerhard Klügl uzdravil tisíce lidí a jeho metoda opravy zdraví pomocí nástrojů, v podstatě si v auře vizualizuje nemocné části těla a opravuje je, je rozšířena i v některých jeho následovnících.

Proč jsme vlastně nemocní?

    Tato otázka se prolíná celou knihou a je na ni nahlíženo z mnoha úhlů pohledu. Od nerovnováhy, kterou si neseme z minulých životů, z prenatálu, porodu, následkem výchovy nebo prostředí, v němž jsme vyrůstali, až po různé chvilkové nebo zdánlivě současné vlivy. Z emocí je nejhorší vina, prý je to klíčový pocit pro vznik nemoci. Ale dobrou zprávou je, že mnohé si můžeme narovnat sami.

Například hudbou.

Zázračná hudba a klid?

    Protože v naší republice není patrně nikdo, kdo se zabývá tímto stylem léčení aury s nástroji, zajímalo mne o to více, jak si mohu pomoci sama, alespoň do jisté míry. A právě hudba, léčivé vibrace, tóny posilující rovnováhu na těle i duši, fungují a otevírají dveře k tomu, že ze sebe střeseme minimálně zárodky nemocí, které vždy vznikají nejprve kolem nás, v tom napětí a nepohodě v auře nebo v mozkové aktivitě, kterou máme v dnešní době příliš zaměřenou na stres, přežití a nepřirozený výkon. A to je dobrá zpráva, protože s tímto můžeme trošku něco dělat.

Kniha je rozsáhlá svými informacemi

    A na její čtení si určitě najděte více času. Je sice strhující a čtivá, ale poměrně náročná. Množství příkladů z praxe a osobních zkušeností autora činí v některých částech čtivo neskutečně strhující, přičemž informace jsou jasné. Kolik lidí, tolik situací, tolik způsobů léčení. Nikdy nic není stejné, nikdy nic není přenositelné, o to zajímavější se celá metoda jeví. Vydejte se tedy do pro nás neprobádaných končin aurachirurgie a nechme se nadchnout, poučit a motivovat k lepší péči o tělo.
Autoři:
    Gerhard Klügl uzdravil již tisíce lidí a v roce 2005 obdržel Evropskou cenu za léčení. Jeho metodu také proslavil Clemens Kuby ve svém filmu a byly o něm natočeny i dokumenty, v roce 2019 založil Mezinárodní instutut pro integrální medicínu.

    Tom Fritze je textař, reklamní mág a autor duchovního románu.
Vydalo nakladatelství anch-books https://www.anch-books.eu

Vydáno:   30. 01. 2024

Přečetlo:  92 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Renata Petříčková



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)