Články

- Knižní novinky -

Karty bohyně Kálí na DUBEN (Alana Fairchild)

Karty bohyně Kálí na DUBEN
Alana Fairchild

    Působí na vás hrozivě bohyně Kálí? S o to větší zvědavostí lze nahlížet na karty, které jsou jí věnované od autorky, která tuto hrozbu vnímala, ale přitahovala ji. Uměla s ní tančit… a vytančila s touto energií divoké milosti tuto sadu karet. Působí jako povzbuzení v době, kdy potřebujete vstát z popela, kdy potřebujete ze své duše dostat tu čistou podstatu zaházenou hrozbami a strachy.

Tak co si zkusit vyložit karty na DUBEN, měsíc, který bývá označován karmickým měsícem.

Děje se to, co:

- Může souviset s lednem daného roku
- Určuje téma celého roku nebo se ho dotýká

GUNA TANTRIKA

    „Tato bohyně přichází, když se cítíme zahlcení a zmatení, když máme pocit, že se vše rozpadá, nebo se nemůžeme hnout z místa. Je tím nejvyšším lékem.“

    Zastavil-li se čas… pak nejspíš proto, že potřebujeme odpočinek, restart.
Možná si máme osvojit proces občas spočinout a odpočinout si, restartovat, aniž bychom podlehli zoufalství a vyčerpání, protože jen tak budeme mít průběžně chuť jít dál… a budeme věřit i ve vyšší záměry.

    Naslouchejte pozorně - duše, tělo říká, kam mířit. Neschopnost se rozhodovat, deprese a prokrastinace, necitlivost a odpojení je také spojeno s touto kartou ? a řešením je nasměrovat svou duši k odpočinku a tomu, co nám aktivně prospívá.

    Vypadá to jako intenzivní cyklická ukázka toho, co s námi je. Projeví se to viditelnými způsoby tak, aby nás to nasměrovalo k souladu s vlastním bytím.

Snad něco osvětlí druhá karta…

KÁLÍ KALMAŠA NÁSINÍ

    V této bohyni probouzí velkou něhu ti, kteří se utápěj v temném pocitu viny a studu. „Pochutnává si na temnotě, která se je snaží pohltit, snímá z nich tíhu utrpení a dovoluje, aby se do jejich srdcí vrátilo světlo a svoboda.“ Ta, která požírá hřích.

    Je dobré si uvědomit, že pro blaho bytí všech je lepší přístup této bohyně než náš ustrašený, omezený úhel pohledu. Zklidní se nám mysl, budeme schopni opustit minulost.

Budeme se učit, nebudeme trpět.

    Vědomá přítomnost nám uleví od nutnosti agresivně bránit a prosazovat se ze strachu. Omezme reaktivitu…

    Karta nabádá vzdát se starých příběhů, zvláště, poutají-li nás k něčemu, co už dávno neplatí. Vstaňte z popela, s vírou v sebe… v naplnění svého osudu.

CO NÁM DUBEN TEDY MŮŽE PŘINÉST?

    Bude to pocitový rozcestník. Ukáže směr naší duše, života…Přinese příležitost odložit minulost, pocity viny. A máme si dopřát zpomalení a odpočinek.
Vydalo nakladatelství Synergie, 2024 https://www.synergiepublishing.com

Vydáno:   25. 03. 2024

Přečetlo:  163 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Renata Petříčková



Komentáře k článku...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)