Články

- Zajímavosti -

Útok na Ufo nad Austrálií?
Jedno z nejvíce diskutovaných pozorování UFO, natočených na video, bylo nahráno na kameru raketoplánu Discovery 15. září 1991. Videozáznam byl nahrán více lidmi najednou, kteří právě sledovali přenos dat z raketoplánu na Zemi. Materiál byl promítán i v médiích.

Videozáběry ukazují několik malých objektů, které se pohybují po obrazovce. Předměty se vyhýbají sobě navzájem a přitom udržují jakési seskupení. Skeptici se domnívají, že jsou to malé kousíčky ledu, které se dostaly na oběžnou dráhu společně s raketoplánem a utvořily jakýsi povlak na jeho oknu.

Ufologisté ihned zahájili své pátrání a US vědec Dr. Richard Hoagland rychle prokázal, že objekty byly podstatně větší a nacházely se několik tisíc kilometrů daleko od raketoplánu.

Na záběrech je patrné i ostré bílé světlo, které se objevilo z pod raketoplánu. UFO ihned poté prudce změnily směr svého pohybu, prudce zrychlily a začaly se vzdalovat pryč od naší planety. Dva paprsky světla (nebo kondenzační čáry) poté proletěly místem, kde se předtím nacházelo UFO a také zmizely ve Vesmíru.

=> Rozbor videozáznamů prokázal tyto skutečnosti:

- Vzdálenost raketoplánu Discovery od povrchu Země byla 2.757 kilometrů.

- Rychlost UFO před zrychlením a odletem je vypočítána na 87.000 km / h.

- Tři sekundy po záblesku světla z povrchu Země měnilo UFO směr letu a během 2,2 sekund zrychlilo na 340.000 km / h. Při takovéto akceleraci vznikne přetížení 14.000 g.

Záblesk světla je popisován jako pokus UFO sestřelit z oběžné dráhy. Dr. Hoagland interpretoval svůj názor, že se jednalo o testování zbraní vyrobených během studené války a konstruované pro použití při „hvězdných válkách."

Ufologové z Nového Zélandu si prohlédli videozáběry a upřesnili aktuální čas příhody. Objevili, že incident byl natočen nad Austrálií a ne nad Philipínami, jak bylo původně tvrzeno. Trasa raketoplánu vedla přes Surabayan na Jávě a nad Simpsonovou pouští v západní Austrálii.

=> Závěrem:

Záběry byly natočeny na videokameru zcela náhodou. Oproti jiným záběrům UFO na kamery NASA, tento incident zřejmě přinutil NASA, že napříště již nebudou vysílány žádné přímé přenosy z volného Vesmíru. Tento zákaz platí až do odvolání.

http://www.youtube.com/watch?v=v1xRAEuYwqg




Komentáře k článku...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ odkazy
19. 10. 2006 23:40
Srb
¤ Ufo
19. 10. 2006 23:19
Srb
¤ whoah!
19. 10. 2006 19:33
Liban
¤ mrk
19. 10. 2006 16:56
Verča