Články

- Kontakty se záhrobím -

Duchové žijících bytostí
Často slýcháváme případy, ve kterých někdo viděl na krátkou dobu podobu osoby, kterou zná, zatímco se dotyčný ve skutečnosti nacházel na kilometry daleko, živý. Tento jev nazýváme krizová zjevení a je často předmětem studií badatelů fenoménů duchů kvůli podobnostem, ke kterým dochází během těchto jevů a zjevení duchů skutečně zesnulých.

Tento fenomén se může také projevit u osoby, jenž najednou zaslechne hlas kamaráda, nebo milovaného partnera s nějakým vzkazem nebo varováním, zatímco osoba, která hovor slyšela, není nikde poblíž a vůbec si neuvědomuje, že se to stalo. Většina z těchto krizových zjevení se stane tehdy, když se osoba nachází ve stavu strachu, či bolesti. Ti, kdo jsou ve stavu strachu si vytvářejí duchovní kontakt s milovanými na kilometry daleko, aby jim ukázali, že něco není v pořádku. Osoby v krizi si nejsou vědomi, že toto dělají. Zde uvedu některé příklady tohoto fenoménu:

- Paní V. Almondovou probudilo zjevení jejího manžela, který se nad ní vznášel po několik minut. Později se dozvěděla, že její manžel, který toho času bojoval v Severní Africe, byl těžce raněn po dopadu granátu a prosil Boha, aby ho zachránil a on uviděl svou manželku ve stejné době, jako ona uviděla jeho nad svou postelí.

- Paní Cronová viděla zjevení blízkého přítele, který byl na živu desítky kilometrů daleko. Zneklidňující zjevení ji ponoukalo, aby šla zkontrolovat své dítě. Když přišla do pokoje, uviděla své dítě, jak se pokouší otevřít elektrickou zásuvku ostrým, dlouhým nožem.

Tyto krizová zjevení nám mohou pomoci porozumět, jak a proč můžeme spatřit duchy, obzvláště duchy zemřelých osob, kteří jsou pevně spjatí se zemí, nebo jsou zde pouze náhodně. Ti, kteří se nachází ve stavu krize sami vědí, jak odeslat energii jiné osobě. Mozek, který toto obdrží, přemění energii do podoby člověka, která toto vyslala. Je to však stejná energie, která doprovází, nebo kterou skutečně zanechávají zemřelé osoby?

Ti, kteří jsou více naladěni na specifickou duchovní energii, mohou vidět obrazy celých těl do podrobností, stejně jako u krizových zjevení. Někteří nemohou zachytit energii vůbec, vidí pouze světlo, mlhu, nebo vůbec nic. Tuto teorii můžeme aplikovat jako spirituální energii, projevující se na fotografiích duchů. Předností snímků není zjevení úplných bytostí, ale skutečnost, že badatel věří v tyto jevy a pak je schopen zachytit spirituální energii, kterou přístroj přemění do formy kroužků, prstenců, mlhy, spirály či jiných světelných jevů.

Shledávám, že zjevení při krizích je více průkazné než cokoli jiného, protože je to součástí nás všech. Můžeme opustit své fyzické tělo, aniž bychom přešli na druhou stranu a stále jsme v kontaktu s ostatními, vykonáváme úkoly a otisk funguje jako inteligentní bytost. Myslím si, že to je to, co my nazýváme duší.

Vydáno:   24. 01. 2007

Přečetlo:  3672 čtenářů



Komentáře k článku...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ hlasy
4. 08. 2011 10:08
Vrana
¤ nejenom v te nejvetsi krizi.
4. 03. 2007 21:58
Veronika Mikulská
¤ hlas
5. 02. 2007 14:22
Afra