Diskusní fórum

- Esoterické filmy -

Co vás baví víc?
Staré nebo nové horory,mě ty starší jako Ti druzí,Satan přichází...Ale i některé nové jsou dobré,ale je jich málo Zámek hůzy,Underworld,Van helsing docela i Nezvratný osud nebo Kruh a ty které mají smysl...Ted´ jsou ty horory strašné,beze smyslu není to ani strašidelné,jenom nechutné,žádní duchové a nic zajímavého,hlavním motivem je krev,pořád jenom krev. Jaký na to máte názor vy?

Vydáno:   1. 09. 2007 [19:26]

Přečetlo:  1463 čtenářů
Autor (vložil): Lilli



Sylvie
Horory
6. 02. 2008 [18:09]

Mám ráda horory které se vám z hlavy jen tak nevymažou. Nutí vás nad nima neustále přemýšlet. Ale i Pohádky Van Helsing a Dracula(jen Bram Stooker) můžu vidět klidně i dvakrát týdně.
Anup
..
23. 01. 2008 [11:32]

Vetsina filmu co byly vyse uvedene nejsou horory, napriklad Van Helsing. Nicmene ja zastavam starou klasiku, jako treba Noc Ozivlych mrtvol(ta puvodni cernobila). Vedeli jste ze jako krev byla pouzita cokolada? Herci se ji pekne najedli...Jinak preferuji hlavne psychohorory. Ty u kterejch se clovek treba lekne a nenecha ho to odejit od tv.
Julie
Re:
4. 12. 2007 [12:22]

Myslím si, že i když všichni berou horory jako propracované a dokonalé, tak stále se jedná jen o fantazii. Všichni si myslí, že když uvidíme mozek nebo střeva, tak že to s námi něco udělá. Naopak od té televize odejdeme.
Sunny.69
Old
4. 12. 2007 [12:01]

Staré horory jsou určitě lepší. Mají aspoń děj a něco zajímavého a nebála bych se říci, že i tajemného do sebe. Kdežto ty nové nemaj nic. Máš naprostou pravdu, jen samé krev a nic z toho.
Julie
Staré
22. 11. 2007 [7:55]

Vyjmenovala jsi přesně ty, které patří mezi hodně dobré horůrky. Ale určitě dávám přednost těm starým. Není to taková fantas magorie a hlavně...neobjevuje se tam jen samá krev (jak jsi uvedla), která stříká nelogicky na všechny strany. Kdyby se opravdu natočily nějaké třeba jen příběhy o tom, co se zrovna tady na stránkách píše, tak by se lidé více báli než nějakého píchnutí a vystříknutí krve. Prostě samé blbinky.