Diskusní fórum

- Víra -

Prosba o radu
ahoj, zhanam text katolickeho ritualu exorcismu(tu starsiu verziu)...vedel by mi niekto poradit, kde by som ho najskor mohol vyhladat ? Vopred dakujem.

Vydáno:   9. 07. 2009 [14:58]

Přečetlo:  2053 čtenářů
Autor (vložil): Marcell



Alena Nováková
nedělej to
29. 12. 2010 [14:48]

exorcismus může provádět jen biskupem pověřený kněz. Je to z toho důvodu, aby měl dotyčný ochranu církve. Dělá-li exorcismus kdokoli jiný není pod ochranou církve a je ve velkém nebezpečí. Je znám případ, že dotyčný co jej prováděl skončil na psychiatrii. A to podle mě skončil ještě dobře. Ďábel je totiž bytost, která nepotřebuje jíst ani spát.
Michi
marcell
4. 10. 2009 [12:20]

na exorcismus se musis dlouho pripravovat, chces-lo ho sam pouzit, musis mit cistou dusi, jinak prohrajes. takze nez se zactes do ritualu o exorcismu, nauc se sam sebe poslouchat a mej v sobe jen teplo a lasku, teprve pak se zacni pomalu zabyvat necim takovym, neni to jen hra, je to nebezpecne a duse zlych nejsou nejkrasnejsi, aby jsi se nelekl uz jen pri pohledu na ne, kazdy vidi duse jinak, tak jak si dokaze predstavit to nejhorsi na svete.
lup
Ahoj,
27. 08. 2009 [23:23]

Úprimne poviem, že neviem. Ale tiež neviem, za akým účelom text zháňaš. Nedoporučujem ti zahrávať si s takými silami ! Ak zháňaš text len zo záujmu, prosím. Ak potrebuješ niekomu pomôcť oslobodiť od „nečistých“ síl, doporučujem ísť za katolíckym kňazom. Určite text nemá, ale možno bude vedieť poradiť. Opakujem : NEPÚŠŤAJ SA DO TAKÝCH VECÍ SÁM !