Diskusní fórum

- Léčitelství -

Léčitelé
Máte zkušenosti s léčiteli? Pomohl vám? Čím jste trpěli? Jsou ještě potřeba lékaři?

Vydáno:   28. 03. 2006 [16:48]

Přečetlo:  7039 čtenářů
Autor (vložil): Admin



luciek82
Léčitel
19. 01. 2013 [19:18]

Já jsem nejdřív léčitůl nevěřila a navštěvovala doktory, byla jsem tam stále a nidko mi nedokázal říct co mi je. Nebyla jsem jen na patalogii. Pak jsem si řekla, že to zkusím a objednala jsem se ke Stanley Bradleymu, neuvéřitelný zážitek a nedám na něho dopustit. Jediný mi dokázal pomoct a už 3 měsíce mám plno energii. pokud chcete vyzkoušejte - web www.brazda-s.cz nebo tel.: 777119600. Nebudete litovat a taky už pomohl mnohým.
noli
léčitelé
5. 02. 2012 [22:02]

tady je číslo na jednoho dobrého léčitele 603279550 pomohl už mnohým!!!!!!!
mississippi
Lékaři asi jsou potřeba
20. 12. 2011 [0:43]

Nedovedu si moc představit, jak léčitel zpraví třeba kýlu. Tím nechci toto téma nějak zlehčovat. U mne se něco přihodilo, píši něco, protože to nedokážu uplně pochopit. Ale asi tak dva a půl roku se kolem mne dějí divné věci. Někdy vidí, nebo vycítím věci, které se stanou, někdy je to jen chvilku dopředu, někdy třeba měsíc. Jediné co mne těší, je fakt,že to jde změnit. Ale zpět k léčení. Dcerka mojí kamarádky si udělala něco s nohou. Nejspíš jen lehký výron, ale hodně jí to bolelo a najednou mi něco řeklo, že jí mohu té bolesti zbavit. Vzal jsem jí stranou a přilož jí ruku na kotník, vlastně je n se jí jen lehce dotýkal a světe div se, za chvilku se na tu nožku postavila. Nakonec jsme stejně jeli na RTG , pro jistotu. Noha byla v pohodě. Říkal jsem si, že to byla jen tím , že jsem jí podpořil. Pak se sousedka dozvěděla o tom zbavení bolesti té malé a přišla jestli bych to nezkusil s jejíma zádama. Stejný postup a samá chvála. Také jí to pomohlo. Nevím sice jak, ale funguje to. Moje mamka mi už jako děcku říkala, že léčím dotekem. Uměl jse spolehlivě najít bolavé místo, ať už naražené žebro, nebo určit ve kterém vaječníku má moje žena zánět, ale nikdy mne nenapadlo, že můžu pomoci. Mám docela ůspěšnost, ale stejně jsem radši, když si pak dojdou na sono a pak mi řeknou, že je vše ok. Je divné, že nemůžu nic udělat pro členy rodiny. Tam vím co bolí, nebo spíš kde, ale nemůžu pomoci. Dokonce jsem to zkoušel i na dálku a klučíkovi poklesly horečky. Je to hezký pocit, když to někomu pomůže, jen nevým, kde se to vzalo. Pak je další věc, kterou jsem zjistil. Nemůžu léčit,nevím ,jak jinak to nazvat, hned. Je to jako by mi to něco řeklo, takové to JDI A POMOZ. Pak to funguje spolehlivě, ale když to zkouším jen tak, narychlo, né vždy to pomůže. Asi to má svá pravidla, ale nedali mi k tomu manuál. Taky mám strach, abych někomu neublížil. Ale když se to dělá s dobrým úmyslem, tak by to mělo snad být v pohodě.
andy14748
problém ledviny
10. 10. 2010 [19:35]

tak trochu tady čtu a jsem jako ten tonoucí co se stébla chytá.mám pořád dost zvýšenou hladinu kreatininu v krvi 4,3.podařilo se díky mé léčitelce zdolat všechno nejhorší měla jsem v podstatě být již 3roky dyalizovaná.cítím se dobře mám spoustu energie kterou bych podle lékařů dávno mít neměla.močovina byla také vysoká tu jsme zvládly vřesem.piji již 3roky od moji milé dušičky.a když mě něco trápí tak to spolu vždy vyřešíme.žiji v německu a tak naším prostředníkem je skyp. technický pokrok? no ano,ale děkuji že je. jen ten kreatinin jak zdolat. poradte nám měla jsem rozhodně na počátku hodnoty 5,6 a dlouhodobě jsme ho stáhly na nynější hodnotu.je mi 22let ráda bych měla rodinu né hned ještě studuji na univerzitě,ale někdy....pa maya
Natty
léčitelé
17. 09. 2010 [16:31]

Dovoluji si vztopit do diskuse ještě jednou.A to ná základě posledního příspěvku.Tam se říká,lékař léčí tělo ,ale mi duši.Dovolím si malou opravu.Lékaří budou opravdu potřeba,léčí menoci.Ale léřitel uzdravuje člověka.Protože ho vidí v jeho celistvosti a ne třeba jen bolavá záda.
Natty
Léčitelé
6. 07. 2010 [8:54]

Ne opravdu nejsem léčitel.Já říkám že jsem jen Boží pomocníček.Protože každé tělo má samoléčitelné schopnosti.Já jen musím otevřít zablokovanou energii,a nebo kde je jí moc,poslat ji jinam.Pracuji dotekem,který není vždy příjemný.Věčina bolestí nám ukazuje na problém v úplně jiné oblasti ,něž která boli př:koleno -ledviny.Příroda to rozumě zařídila tak,že bez kolene se v případě nutnodti obejdete,bez ledvin nikoliv.Medicina jako taková se takovým rozdílem nezabývá.A dnes lékaři pracují jak na běžícim páse.Ještě nedořeknete dobrý den a už ríkáte naschledanou.Nemají čas si s člověkem popovídat,probrat jeho trápení a pátrat po tom,proč bolest nebo nemoc vznikla.A některým lidem pomůže už jen to,že je poslouchám a účastním se jejich poblémů v úplně jiné věci,než se kterou přišli.Lékaři jsou a budou potřeba a nikoho neodrazuji aby lékaře navštívil,ba naopak.Protože lékař léči vesmír uzdravuje.Bohužel,mně léčitel nepomohl.Objevil u mně moje scopnosti a už se mnou nic nechtěl mít.A já si vlastní energii pomoct nemohu.A věta na závěr,Sice jsem se musela vzdělávat,a nakoupit plno odborných knih ,jako ostatně v každém oboru,ale to co mám v rukou dáno,jsem nekoupila.Proto to neprodávám,ale dávám,protože dobře znám utrpení tělesné i duševní,a nepomoci trpícímu nedovedu.Ale jak říkal moje moudrá babička"dobro se má konat,ale ne páchat".Přeji všem hezký den.
Marpefi
VAROVÁNÍ
22. 01. 2010 [22:10]

posílám odkaz na magazín, ve kterém najdete jiný pohled na léčitelství...tak, ať nemáte jen jednostranné pohledy...každý posuďte sami, čemu se chcete svobodně vydávat...

http://www.deckartreklama.cz/download/praetorian-6-09.pdf

(seznam dalších čísel zde: http://www.exxephoto.estranky.cz/stranka/praetorian-casopis)
Jirkatm
Léčitelství
6. 01. 2010 [12:15]

Nabízím pomoc ohledně zdraví. Léčím různé druhy nemocí. Viz. Rakovina, epilepsie, srdeční choroby, léčba míchy, léčení nervového systému, psychické problémy a další. Neléčím čajema , léčím úplně novou metodou. Výsledky se projevují již při léčbě. V případě zájmu volejte. 775 362 394.
svetlovdusi.cz
Západní Čechy
13. 11. 2009 [10:32]

Udělám si menší reklamu. Nepovažuji se za léčitele, ale pomáhám ldem zbavovat se jejich potíží tím, že najdeme příčinu těchto potíží a tu odstraníme. Díky tomu dochází k pochopení člověka a hlavně obnovení přirozeného proudění energie v těle. Tělo se poté samovolně vrací do přirozeného stavu, tzn nemoci odcházejí.
www.svetlovdusi.cz
lykantrop
To je
6. 09. 2009 [19:18]

jako s psychlogií. Někdo na to má prostě vlohy a nepotřebuje k léčení diplom a jiný titulovaný namyšlený zlosyn dokáže udělat takovou paseku v charakteristice vašeho vědomí, až to není pěkné.
chajimun
Tretus
27. 11. 2008 [21:59]

Jestli by mi nekdo dokazal poradit jak to dat opravit tu hlvaku tak pls poradte je to fakt desny.
chajimun
Tretus
27. 11. 2008 [21:58]

Mnel sem uraz hlavy v oblasti tylu a horni leve casti.Niní mam problémi z rovnovahou a zrakem a casto zapiminam je mi 14 let.
Jarda
re:majk155
22. 09. 2008 [6:50]

Všechny postižení mají nějaký důvod, protože je něco špatně. např. stres > žaludeční vředy; egoistický jezení jídla > obezita která ničí tělo apod. Pokud jseš krátkozrakej znamená to že vidíš dobře na blízko, takže logicky by to mělo znamenat aby jsi si víc všímal věcí kolem tebe :-)
Tereza K.
Majkovi
18. 08. 2008 [17:26]

Tak to opravdu nevím. Ale možná bych zkusila nějaké léčitele. Pokud by ti někdo známý mohl důvěryhodného doporučit. Asi bych se lékařům nesvěřovala do péče...
majk155
Vyléčení krátkozrakosti
21. 07. 2008 [20:32]

Nevíte, kdo by mi mohl pomoct vyléčit krátkozrakost a krvácení z nosu? Už od mala nosím brýle a asi 4x jsem byl na operaci kvůli šilhavosti.
r3spect187case
Tereza.K
19. 08. 2007 [20:53]

tak jsem tady ruzenice@seznam.cz
Tereza K.
Pro ruzenici
19. 08. 2007 [18:30]

Já měla x let migrénu též, jsem schopná Vám poradit, nechte mi tu na sebe např.mail, napíši Vám bližší informace. Příjemný den.
ruzenice
migréna
11. 08. 2007 [8:49]

prosím ,pomožte mi...mám dvacetpět let migrénu,děkuji Nováková
Stokely
.....
9. 06. 2007 [16:28]

Já mám léčitelské schopnosti.
Tereza K.
...
18. 05. 2007 [13:48]

Já osobně mám dobré zkušenosti pouze s léčiteli. Z mé x-leté migrény mne dostal právě léčitel + homeopatička. Lékaři jako takoví léčí následky - nikoliv PŘÍČINY ! Já osobně vysadila všechny prášky a nahradila je homeopatiky - ty nemají vedlejší účinky. A toto bych radila každému z vás. Opravdu.
Rudolfo
léčitelé
1. 05. 2007 [23:56]

Mám kamaráda který se zajímá již řadu let o lidové léčitelství.Mě osobně pomohl když jsem se léčil z rakoviny,netvrdím,že mne vyléčil on,ale určitě mi hodně pomohl tím že mi dodával na dálku energii.
eggy
...
19. 03. 2007 [21:17]

můj bratr je léčitel teda newím jestli to tak dá brát... ale léčí lidi tak že jim nahmatává ty body a různě to mačká atak podobně přesně newíš protože nemám zas moc zdravotní potíže takže on mě neléčí...ale vím že léčí jedné paní rakovinu ta má spoustu nádorů po těle a údajně se mu to daří... stále mi říká že všechno záleží na psychyce....skoro se všemy příspěvky souhlasím... my sme taková zvláštní rodina.. :)) achjo čus.. a je to pravda že to záleží na psychyce když se nechcete uzdravit tak se neuzdravíte
Vera
Jsou potřeba lékaři?
29. 12. 2006 [20:26]

Dovoluji si tvrdit, že ano. Jsou některé případy, úrazy, kdy je zapotřebí velmi odborné péče a medicína jde mílovými kroky vepředu ALE... V případě, kdy nám trpí duše - tak se vždy vše odrazí na fyzickém těle. Emoce jsou nemoce je stará věc. Každá nemoc má svůj základ v naší mentální oblasti. Ten, kdo je vyrovnaný, snáze se vyrovná i s jakoukoliv nemocí, která se kolem mihne. Ano už dávno mě lékaři neléčí. Léčím se homeopaticky.
mefi
Mefi
23. 10. 2006 [13:56]

Já osobně jsem před 5 lety onkologicky onemocněla, byla jsem ve III.fázi rakoviny. Podstoupila jsem klasickou léčbu - chirurgický zákrok,chemoterapii,ozářky,radikální hormonální léčbu a nyní končím s vešketými léky. K tomu všemu jsme vyhledala i léčitele, na které nedám dopustit, ale musíte vědět, že to není zištný šarlatán, ale má dar od Boha. Nedám dopustit ani na lékaře, nemůžu si stěžovat, mám s nimi ty lejlepší zkušenosti, ale taky nedám dopustit na ty nezištné, empatické a senzitivní léčitele, kteří mě dostali ven z těh hrůz, které mi sice zachránili život, ale na druhé straně mi zhuntovali tělo. Můj názor je ten, že společně se báječně doplňují!!! A tak by to mělo být! Lékař léčí fyzické tělo a léčitel duševní.
ewzen
ewzen-Michal519
21. 04. 2006 [21:24]

To neni pravda.Duse je hlavnim centrem cloveka a telo je jenom schranka.Vetsina nemoci prochazi pres dusi a jak bys potom chtel lecit telo kdyz jadro problemu je v dusevnim stavu cloveka.Telo bez duse byt nemuze to uz potom neni clovek ale chodici schranka.Co se tyce lekaru tak ty jeste sami nevi jak se ma spravne lecit clovek.
Michal519
Michal519
11. 04. 2006 [13:46]

Na dota jestli jsou potřeba lékaří: Ti jsou potřeba furt protože léčí fyzické tělo a léčitelé duševní.