Diskusní fórum

- UFO, USO -

Záhadné předměty v lidských tě
Je mnoho případů, kdy rentgen zjistil cizí těleso v lidském těle a sám pacient o přítomnosti takového tělesa neměl ani potuchy. Často byl zjištěn na místech, kam by ani nebylo možné takový předmět transplantovat. Po případném vyjmutí takového tělesa není možné se současnou technikou zjistit o co jde a z jakého materiálu je předmět vyroben. Vidím v tomto též záhadu.

Vydáno:   10. 06. 2007 [23:38]

Přečetlo:  2422 čtenářů
Autor (vložil): kenobi



jarhul
....
7. 03. 2008 [18:10]

mam nějakej mikročip v rameni, už tak 2 roky , a něgdo se mnou telepatuje . nedelam si srandu ikdyž tomu ani ja sam nemužu na 100pro věřit. PŘESTO věřim!!! v podstatě otom nemužu ani s nikym mluvit a když jo, tak jen ze srandy a to je unavné....
kenobi
re_Michi
27. 09. 2007 [3:20]

Děkuju, snažím se. Někde jsem četl, že jistá žena byla unesena UFO a potom ji noc co noc obtěžovala přítomnost šedých bytostí v ložnici. Její utrpení prý zkončilo, když se nechala vyšetřit a odstranit jakýsi záhadný čip z podkůže na ruce. Tak nevím....
Michi
re:kenobi
22. 06. 2007 [8:42]

Moc me tesi videt usmev na tve tvari. Hlavne tak dal.
kenobi
re michi:
21. 06. 2007 [0:29]

...máš michi pravdu. Člověk by měl mít dobrou náladu a spoustu humoru - líp se pak žije.
Michi
re:Jarda, Kenobi
19. 06. 2007 [9:38]

Tak uz se zase muzu smat po tezkem vikendu. Diky Jardo. Jsi uzasnej clovek. Me se jako pubertacce hodne o nich zdalo. Kecali jsme - telepaticky - slo o konec sveta. Rekli mi toho dost, dost se z toho co mi rekli uz stalo, takze uz jen cekam na to dalsi, snad se toho nikdy nedoziji. Kenobi, nesmis to brat tak vazne, sranda musi byt, jinak by to nestalo za nic. Je spousta lidi, kteri na takovehle veci neveri a obcas se zasmat je zdrave.
Jarda
RE: michi
14. 06. 2007 [8:38]

RE: michi pamatuju si asi tohle vypadal jsem jako ten ufon ze sci-fi filmů velká hlava malí tělo šedá kůže.Šel jsem šedivou chodbou pro Ufona tak akorát velikou aby mohli jít dva vedle sebe. Zamnou byl můj přítel a něčemu jsme se smáli. Na hlavě jsem měl moderní futuristickou helmu s začerněným hledím, které bylo dlouhé až po hruď. Ta helma se mi líbí i dnes i když si přesně nepamatuju jak vypadala. Šli jsme ještě tak 20 - 30 metrů tam byla velká místnost s vysokým stropem. na mě a mího ufokamaráda tam čekal talíř asi tak uprostřed místnosti před ním bylo něco ve smyslu hvězdné brány a tím jsme měli proletět. Víc si nepamatuju. Jestli umíš cestovat mimo tělo stačí vílíst a řekni že chceš být na planetě s těmi ufony měli by umět telepatii takže se s nima domluvíš i v nehmotný podobě. POZOR na výplody tvé fantazie mohou vytvořit fiktivní prostředí. ;-)
kenobi
sranda
13. 06. 2007 [22:00]

Lidi nedělejte si z toho srandu. Jeden američan měl takové těleso ve zdravém zubu. Na vlastní žádost si jej nechal vytrhnout a rozbít, aby se dal předmět prozkoumat. Bylo zjištěno, že se jedná o velice zvláštní slitinu několika kovů. Zajímavé však je, že ty kovy nelze roztavené sloučit, protože mají rozdíl stupně tání až 400°C. Takže jisté je, že tecgnologie pro tento úkon nepochází ze Země.
Michi
re:Jarda
13. 06. 2007 [18:50]

A vzali te taky na vylet?:) Jaky to tam bylo? Dostal jsi dost jidla, piti, nebo ti davali jen polivky z pytliku.;):)
Jarda
re:
13. 06. 2007 [7:55]

mám vzpomínku z minulího života byl jsem v něm UFOn je to asi 10sek. vzpomínky. Když mi bylo míň let pořád mi lidi říkali: Seš jako spadlej z Marzu ;-) Jestli jsem teď fyzicky ufon to fakt nevim ale mám podezření že jsem zdědil něco z jejih inteligence :)
Michi
jjj
12. 06. 2007 [21:38]

No prece od ufounu. Zijou tady mezi nami, nebo teda my jsme vlastne jejich deti, jsou to jakoby znamenka.
Srb
jj
11. 06. 2007 [0:58]

No kenobi,mohu te ujistit,ze nejsi sam kdo vtom vidim zahadu.Ptam se tedy,jak je mozne,ze se tam takoveto predmety dostali?Na mista kam by ani nebylo mozne je umistit?lide nato udajne techniku nemaji a ty predmety ani nevypadaji jako by byli ze zeme,tak odkud tedy jsou