Diskusní fórum

- Magie, Hermetismus -

Štíty
Mate snima nake zkusenosti ? :-) rady...tipy...navody ... povidejte :-)

Vydáno:   16. 07. 2007 [12:49]

Přečetlo:  1276 čtenářů
Autor (vložil): Citron



Michi
re:iv
29. 08. 2008 [18:09]

ahojky, zapomnela jsi k tomu rici, ze zrcadla jsou take jeden z hlavnich vchodu "zle" energie. Nejen ze tam clovek vidi vse co vysila, ale muze si do sebe nevidomky pustiti i to co nechce. Zrcadla navic rada ukazuji jen ty krasne stranky. Nejen v pohadce - O Snehurce - "zrcadlo, zrcadlo, ukaz mi kdo je na svete nejkrasnejsi". Jinymi slovy, zrcadla jsou nejista. Zatim.
Jarda
re: iv
12. 08. 2008 [19:17]

ten problém jsem už dávno vyřešil ten komentář je psanej tak před rokem :-) a od tý doby jsem se hodně změnil
iv
zrcadlo
12. 08. 2008 [4:01]

Je to jedna z nejednodusich a u me osvedcenych metod.Predstav si pred sebou velke zrcadlo,ktere tak odrazi vse co je k tobe vysilano.Chce to jen silnou vizualizaci a ta se lepsi kazdym dalsim pokusem.Pokud je clovek mezi vice lidmi je lepsi si predstavit jak si uprostred kola vytvorenych ze zrcadel,je to silnejsi a pusobi na vsechny strany.
Jarda
re:
9. 08. 2007 [7:50]

ti co mi čtou myšlenky nemaj zlý úmysli jen bych byl chtěl trochu víc soukromý ;-)
Axy
To Jarda
6. 08. 2007 [22:07]

Stit proti cteni myslenek? Jinak by se to take dalo rici, stit proti vniknuti cizi energie "do Tebe". Pokud druhy bude chtit a bude v tom dosti silny a bude vedet, jak na to (coz neni nic sloziteho), dostane se do Tebe vzdycky. Takze stit ... ten Ti v tomto pripade moc nepomuze. Pomohl by Ti pouze tehdy, pokud bys se svymi energiemi jiz nejaky cas pracoval a mel s nimi urcitou zkusenost. Delaji se mentalni "ochranne obaly", "bubliny" aj. Je to proti pusobeni cizi energie - proti skozeni druhymi lidmi nebo proti eliminovani jejich skozeni. Kdyz je to vsak proti Tve vuli, on sam na to doplati. Cist myslenky a cilene do Tve mysli pronikat, aniz by sis to logicky pral (jak jiz jsem rikala, jde to), ale neni to pro druheho cloveka nic dobreho, zadny pozitivni prinos to pro nej nebude miti. Pokud budes chtit pomoci, poradit (treba v pripade nemoci, leceni na dalku) a druheho cloveka, ktery se timto zabyva o to pozadas, on stejne jeste musi pozadat o tve mentalni svoleni. Vse se deje na podvedome urovni, takze Ty logicky nic nezaznamenas. Pokud mentalni svoleni nedostane, nic moc se nedozvi a neuskodi Ti, ale ani nijak nepomuze. Toho se bat nemusis. A pokud to bude nejaky "amater", tak to uz nemej z neho strach vubec. Na to ten druhy jedine doplati. Je to vse na dlouhe povidani.
Citron
re jarda
16. 07. 2007 [17:07]

jediny co sem o tom cetl na forech tak lidi popisovali neco jako ze si mas vytvorit ten stit..pak zadrzet decha a naprogramovat ho ..divny :-)
Jarda
re:
16. 07. 2007 [16:56]

rad bych si vytvořil štít proti čtení myšlenek ví někdo jak?